Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

he birde benm aldıgım nc ocreler bir yıllık olanından deglmı ablacım onu hiç söylememştim sana sonrdan aklma geldi :)

Evt jivalunacım yıllık ocrelerin aylık modelini üretmiyor soloticalar..quartzoları denediyseniz sorun olmaz o zaman

merhabaa bende fxeyes lens almayi dusunuyorumm rahatligi konusunda ne dusunuyosunuz acaba uzun sure kullanimlarda batma yanma gibi sorunlar yasatiyor muu

merhaba bende almak istiorum fxlerden ama rahatsiz eder mi diiye korkuyorumm birde goz olcumlerimi falan yaptirip internet sitesinden mi alabliyorum ing biraz kotu pek biseyde anlamadim siparisi nasil veriyorz canimm

merhabaa bende fxeyes lens almayi dusunuyorumm rahatligi konusunda ne dusunuyosunuz acaba uzun sure kullanimlarda batma yanma gibi sorunlar yasatiyor muu

merhaba ben fxeyes lenslerimi alali neredeyse 1 yil olacak, simdiye kadar gunluk kullanmama ragmen hicbir batma/yanma sorunu yasamadim. zaten custom oldugu icin sizin olculerinize ozel yapiliyor, boylece kayma hic olmuyor. kayma olmayinca da dogal olarak batma/kasinma/yanma problemi olmuyor. fxeyes normal lenslere gore biraz daha kalin ama benim gozlerim hassas olmasina ragmen cok rahatlikla kullandim, suresi dolmaya yakin bir cift daha siparis edecegim. yalniz temizligine cok dikkat etmek ve kaliteli bir solusyon kullanmak gerek, bunlar cok onemli.

ne oldu bizim esmeralda:)))

sizin cok guzel olmus lensleriniz coook begendim masallah.. yalniz bir sorun daha var benim ing biraz kotu nasil siparis verebilecegimi bilmiyorum siz nasil verdiniz sitesinde ki terimler ornegin pupil boslugu gibi bi alan yokk... bide siz hangi solusyonu kullandiniz tesekkur ederiiim cevabiniz icinn

merhaba tesekkur ederim. siparisin verildigi sayfada goz olculerinin alt kisminda kutular var special instructions/doctor's information kutulari var ben oraya yazmistim istedigim pupil genisligini vs.
benim gozlerim cok hassas oldugundan her solusyonu kullanamiyorum bir tek optifree bana cok iyi geldi o yuzden yillardir baska marka kullanmadim. su an optifree replenish kullaniyorum cok memnunum.

cevap icin teskkur ederim lakin siz resminizi paylasmistiniz ama ayni resmi youtube Fxeyes - Livia Review - YouTube burada gordumm bu siz misiniz ?

evet o benim paylastigim video
inanilmaz guzel masallahh sanirim bende bundan alicamm birde bisey daha sorucam fazla oluyorumm biliyorum ama cok heycanlandm bole dogal ve guzel bi lens goruncee OD Right:

OS Left:

Diameter:

Basecurve:

Special Instructions

Doctor's Information kisimlarina tam olarak ne yazmamizz gerekiyorr vede asagiidaki uc secenekten hangisini secmemiz gerekiiyorr
Standard: 8.6, 14.5 or 15.0
Sphere: Any Measurement (Add $38.50)
Toric: Any Measurement (Add $140.00)?

OD/OS sirayla sag ve sol gozun numarasini soruyor,

diameter dedigi lensin capi,

base curve doktorda olcturmen gereken kisim solotica'da bu olcu standart 8.7 mesela eger daha once solotica kullandiysan ve kayma yapmiyorsa demek ki 8.7 sana uyan olcudur. yine de doktorda olcturmeni oneririm.

special instructions kismina iris capini (benim 13mm), pupil capini, rengin tonunu (orijinal mi yoksa biraz koyultulmus halini mi istiyorsun yalniz livia alacaksan koyultmana gerek yok zaten cok acik bir renk degil) vs vs yazabilirsin

eger numarasiz lens aliyorsan standard, miyop/hipermetrop ise sphere, astigmat varsa da toric secenegini isaretliyorsun

merhaba ben gecengun ıkı solotıca marka lensı ust uste takıp cok guzel bı renk olusturdum cunku goz rengım cok kohyu oldugu ıcın aldıgım lensler vıdeolardakı gıbı gozumu acmıyordu ancak ust uste takınca tamta youtubeda ızledıgım vıdeolardakı renge sahıp oldum ancak busekılde kullanım zararlımıdır deneyen oldumu merak edıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım

Esmeralda deneyemedim ama amyleecim quartzo denedim fırsat oldu önce onun resimlerini paylaşayım daha sonra esmeraldada ekliycem:)son seri quartzolar ilk bakışda mavi duruyor ama daha sonra ışığa göre yeşilede dönüyor maviyede dönüyor enterasan bir hal almış quartzolar yine ben begendim açıkçası:)eskiden ya yeşil ağırlıkda oluyorlardı yada maviye dönüyordu son denediklerim hem yeşil hem mavi duruyor hatta bir gözümdeki ışıkdan dolayı daha mavi çıkmış diğerine göre yoksa ikiside aynı renk

ARZu bu renk harıkaaaaa ne yesıl ne mavı degısık bısı

ya delireceğimmmm..... neden bende böyle açık durmadıııı...

suupersin canim valla cok sagolll :) benim gozlerimde bii sikinti yokk o zaman OD ve OS ye 0 yazicamm sanirimmm tsekkur ettiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…