- Konu Sahibi White Mocha
-
- #28.781
merhaba ben fxeyes lenslerimi alali neredeyse 1 yil olacak, simdiye kadar gunluk kullanmama ragmen hicbir batma/yanma sorunu yasamadim. zaten custom oldugu icin sizin olculerinize ozel yapiliyor, boylece kayma hic olmuyor. kayma olmayinca da dogal olarak batma/kasinma/yanma problemi olmuyor. fxeyes normal lenslere gore biraz daha kalin ama benim gozlerim hassas olmasina ragmen cok rahatlikla kullandim, suresi dolmaya yakin bir cift daha siparis edecegim. yalniz temizligine cok dikkat etmek ve kaliteli bir solusyon kullanmak gerek, bunlar cok onemli.
yalnız hakikaten souflon ile daha azaldı batmalar.. 4 saat kullandım kuruluk oldu ama( bir de bombe
souflon açacak rengi değil mi?
arkadaşlar, mel almayı düşünüyorum ama nc serisimi daha açık yoksa hidrocor mu. bilen var mı ya
gözlerim astigmatmış,charm marine,charm verde,nc marine almıstım,3 tane solotica lensim kullanamadan dogru dürüst ziyan olcak((parayı ayarlayabilirem,9mm sfs lenslerden almayı düsünüyorum numaralı ama cok pahalılar,renk hari,ka amaa
gözlerim astigmatmış,charm marine,charm verde,nc marine almıstım,3 tane solotica lensim kullanamadan dogru dürüst ziyan olcak((parayı ayarlayabilirem,9mm sfs lenslerden almayı düsünüyorum numaralı ama cok pahalılar,renk hari,ka amaa
senin baktıgın pine greenOlive miş senin dediğin .Çok açık lens ,koyu renkleri daha çok seviyorum nedense.
9mm Sfx Olive Green - YouTube
Bu gayde bütün 9mmsfx customları toplamış / eklediği videolara bakın .
Eye Fever - YouTube
Gunışığındaki duruşu çok açık ya ,hiç sevmedim .
Gorgeous Rainbow Eyez - YouTube
Spfxeyez - YouTube
aa eski quartzo rengine mi geri donus olmus yoksa bana mi oyle geliyorbenim eski quartzolara benziyor aynen
sen fx eyes almıstın dimi truly,ben astigmatım 9mm sfx almak istiyorum,seninkide numaralıyı sanki ,memnunmusn custom lensten
sagol canım,olive greenevet canim ben memnunum. bu arada 9mmsfx iyi secim. boyamasi fxeyes'a gore cok daha dogal diye dusunuyorum. neyse konuya geri doneyim. acik konusmak gerekirse ilk basta oldukca tuhaf geliyor baski lenslerin yumusakligina inceligine alistigimiz icin.. ama goz cok cabuk adapte oluyor. ilk 1-2 hafta lensin varligini gozlerimde cok hissettim biraz kalin oluyorlar ister istemez. gerci kayma olmadigi tam gozumun olcusune gore yapildigi icin bastan beri rahatsizlik hissi hic vermemisti (batma, yanma, sulanma, kasinma vb hic olmadi) ama dedigim gibi varligini hissettiriyordu. bir iki hafta icinde gozum alisti, rahat kullanabiliyorum. hala belirgin bir sekilde hissettigim tek fark lensi ilk takarken normal lenslere gore biraz daha zorlaniyorum. gerci lensi takis sekli herkesin farkli, o yuzden diger custom kullanicilari bana katilmayabilirler bu konuda. ben alt goz kapagimi hafifce asagiya dogru ceker, sonra yukariya dogru bakar, irisin altinda kalan bos alana lensi koyarim. sonra alt goz kapagimi birakir ve asagiya bakarim o sirada lens de yerine oturur. 12 yildir boyle alismisim boylesi en kolay geliyor (ve de en cabuk)neyse, lensin irise gecis ani hafiften rahatsiz edici bir his. bunu da lensin yapisinin biraz daha sert olmasina bagliyorum. ama 1 saniye suren bir olay ve acitmiyor da o yuzden problem yok. zaten irise oturdugu andan itibaren hicbir problem de kalmiyor.
edit: soylemeyi unutmusum, benimki numarasizdi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?