Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaslarr fx eyes almaya karar verdim ama o gelene kadar idareten bi lens istiyorumm.. dogal ve rahat olmasi oncelikli. solotica cor meller benm gozlerimde bir sure sonra yanma ve kayma yapiyor cokk rahatsiz etti benii// ama solflex aylik olanlar acaaba aynii etkiiyi yaratiiir mii :S gozlerimi yakar miii.. yesil yada mavi tonlarinda istiyorummm aklimda desio ve rainbow da varr ama rainbowunda rahatsiz oldugunuu duydumm acaaba ne kadar rhat kullanan var miiii

trulysciğim bi daha sipariş etmende aynı rengi alma tekrar bi renk araştırması yap tenine şaçına yakışan ve biraz daha açık bi renk tercih et bu lenslerinin renk tonunu fazla begenemedim çünkü kullandığın quartzo lenslerin inan daha mükemmel yakışmıştı sana o tarz bişey al hem kendi gözün olduğunu sanıcak zaten sanılınabiliyor ama ben açık renk tavsiye ediyorum ilk izlenimde bu lensin damarları hernekadar elle çizilsede renktenmidir tonlama çizimdenmidir yapay gibi geldi elbette diger lenslere nazaran karşılaştırılması mevzubahs değil ama sen yinede bi düşün bebeğim bu dediğimi grşrz :))

kızlar vallahi çıldırıcam lenslerimi alalı neredeyse bir yıl oldu hala adam akıllı takamıyorum ne anladım o kadar para çöpe gitti resmen.yanıyor batıyor baş ağrısı yapıyor dahada kötüsü kayıyor yasolüsyondandır dedik değiştirdik ama hala aynı.2 saatten fazla takabildiğim olmadı hatta kalabalık bir toplantı ortasında masanın altında çıkardığımı biliyorum siz düşünün rahatsızlığımı:)ne yapmam lazım ya acaba gözüm kuruyormu ondanmı bu yanma batma.gözüm sağa sola giderken lens arkasından takip ediyor iğrenç bir görüntü tahmin edebilirsiniz.ben suni göz yaşı damlasımı almalıyım acaba.lenslerle kullanabiliyormuyuz onu.Allah rızası için biri yardımcı olsun çıldırıcam en azından 2-3 ay takıp hevesimi alayım atıcam zaten.

yalnız hakikaten souflon ile daha azaldı batmalar.. 4 saat kullandım kuruluk oldu ama( bir de bombe

souflon açacak rengi değil mi?

benim lenslerim 20 gündür solusyonda açıldı ondan farklı tonda çıktılar birde ışık farkıda var solusyonda açacaktır.Ben lensleri ilk açtıgımda 20 gün kadar solusyonda bekletiyorum gece solusyonu değiştiriyorum renk açılıyor daha sonra kullanmaya başlıyorum renk farkediyor :)

jelib10
gözüm sağa sola giderken lens arkasından takip ediyor

jelib sanırım lens büyük geldiği için o sorunlar oluyor yukarıda trulyscrumptions arkadaşımız bir konuya cevap vermiş custom lensler kişiye özel yapıldığı için göze tam oturuyor kayma batma yanma yapmıyor demiş çok doğru kaymanın sebebi lenslerin göz çapına uymaması .fabrikasyon lensler standart yapıldıkları için büyük yada küçük gelebiliyor batmayı azaltan aosept dezenfektan var onun batmayı geçirdiğini ben biliyorum ama kayma lens büyük geldiği için geçmez ..

Son düzenleme:
gözlerim astigmatmış,charm marine,charm verde,nc marine almıstım,3 tane solotica lensim kullanamadan dogru dürüst ziyan olcak((parayı ayarlayabilirem,9mm sfs lenslerden almayı düsünüyorum numaralı ama cok pahalılar,renk hari,ka amaa

Eklentiler

• $565257_10151323378623754_1909652852_n.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 32
  • $olivegreen.webp
    3 KB · Görüntüleme: 41

ne kadar doğal lensler ya fiyatı ne kadar ki nereden bulabilirim ki

buradaki fotoğraflara bakarak bugün bir çılgınlık yaparak hidrocor mel aldım :) pazartesi elimde olucak. bakalım umarım güzel bir yeşil durur bende. kendi göz rengim bu . alınca hemen resim ekleyeceğim :)

Son düzenleme:

Olive miş senin dediğin .Çok açık lens ,koyu renkleri daha çok seviyorum nedense.

9mm Sfx Olive Green - YouTube

Bu gayde bütün 9mmsfx customları toplamış / eklediği videolara bakın .

http://www.youtube.com/watch?v=MzeOWBpZGOA

Gunışığındaki duruşu çok açık ya ,hiç sevmedim .
http://www.youtube.com/watch?v=tzKeSMHI6Os&list=UUsqhZQfUtiEhzrxCEBi8rWA

http://www.youtube.com/watch?v=yR3pz90noxs&list=UUsqhZQfUtiEhzrxCEBi8rWA

Son düzenleme:
sen fx eyes almıstın dimi truly,ben astigmatım 9mm sfx almak istiyorum,seninkide numaralıyı sanki ,memnunmusn custom lensten

evet canim ben memnunum. bu arada 9mmsfx iyi secim. boyamasi fxeyes'a gore cok daha dogal diye dusunuyorum. neyse konuya geri doneyim. acik konusmak gerekirse ilk basta oldukca tuhaf geliyor baski lenslerin yumusakligina inceligine alistigimiz icin.. ama goz cok cabuk adapte oluyor. ilk 1-2 hafta lensin varligini gozlerimde cok hissettim biraz kalin oluyorlar ister istemez. gerci kayma olmadigi tam gozumun olcusune gore yapildigi icin bastan beri rahatsizlik hissi hic vermemisti (batma, yanma, sulanma, kasinma vb hic olmadi) ama dedigim gibi varligini hissettiriyordu. bir iki hafta icinde gozum alisti, rahat kullanabiliyorum. hala belirgin bir sekilde hissettigim tek fark lensi ilk takarken normal lenslere gore biraz daha zorlaniyorum. gerci lensi takis sekli herkesin farkli, o yuzden diger custom kullanicilari bana katilmayabilirler bu konuda. ben alt goz kapagimi hafifce asagiya dogru ceker, sonra yukariya dogru bakar, irisin altinda kalan bos alana lensi koyarim. sonra alt goz kapagimi birakir ve asagiya bakarim o sirada lens de yerine oturur. 12 yildir boyle alismisim boylesi en kolay geliyor (ve de en cabuk) neyse, lensin irise gecis ani hafiften rahatsiz edici bir his. bunu da lensin yapisinin biraz daha sert olmasina bagliyorum. ama 1 saniye suren bir olay ve acitmiyor da o yuzden problem yok. zaten irise oturdugu andan itibaren hicbir problem de kalmiyor.

edit: soylemeyi unutmusum, benimki numarasizdi canim

Son düzenleme:
sagol canım,olive green
düsünüyorm,müthiş dogal geldi bana:)numara olayı canımı sıkıyo ,kendim ingilizce almanca ögretmeniyim ama almanca ögretmeniligine devam ettigim için ingilizcem geriledi cok,kafa karısması yasarsam sana danısabilirmiyim sipariş konusunda:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…