- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.381
bugün yetişemedim hanımlar yarın sizlere bugün aldığım quartzolarımı ekleyeceğim umarım bir fikir verir ben yine çok memnun kaldım.Hep başka lens niyetiyle başlayıp quartzoda son buluyorum.:44:
SOLOTICA CUARTZO OPACITY 2013 - YouTube quartzo boyle durmuyor değil mi ne kadar yapay duruyor öylefreshlook green ocean gibi bu opacity ayrımı yuzundenmı acaba :44:
Arzu hanım selamlar. nc yeni seri mel almıştım ama istediğimden çok çok daha açık durdualışamadım henüz. yeni seri gerçekten gözü baya açıyor. acaba elinizde bir önceki seri hidrocor mel var mı?
Hayatım quartzo aynen böle duruyo. Yakındanda gördüm bikaç kişide. Ama gözden göze fark ediyo diyende var. Bence de yapay ama doğal diyen arkadaşlarda var. Emin olmak zor
valla canım buyuk bı merakla beklıyorum bende alıcam ama kararsızlıktan ölücem :18::18:
gri mavi arası acık bı renk arıyorum ne yapıcam offf:44::44:
Bende her zaman ki quartzo gibi durdu ki henüz şişede ki koruma suyunun arınmamış hali ile.(biliyorsunuz ki renkler sonradan ,bir kaç gün bir iki hafta sonra oturuyor yerine) Sadece griliği fazla gibi durmasının sebebi şu ilk açılmış tüm lensler bir iki hafta boyunca buğulu grimsi bir renk alırlar zamanla üzerinde bulunan şişe suyundan arındıkça gerçek renkleri çıkar. Bu video benide çok yanıltmıştı arkadaşlar kesinlikle bunun gibi değil buna garanti verebilirim ki siz de alınca fark edeceksiniz eminim.Bu videoda birde aşırı açık renk duruyor normalde tok ve naturel bir renk yeni seri.(hoş yeni eski hepsi aynı :) ) kısacası ben sizler için kendim çok şaşırdığımdan elimden geldiğince yeni quartzoları ekleyeceğim. Dilerseniz eski yeni karşılaştırmasıda yaparım ama ne zaman boş zamanım olduğuna bağlı ama elimden geldiğince yardım edeceğim sizlere.Hayatım quartzo aynen böle duruyo. Yakındanda gördüm bikaç kişide. Ama gözden göze fark ediyo diyende var. Bence de yapay ama doğal diyen arkadaşlarda var. Emin olmak zor
böyle duruyor ama inanın gözden göze çok fark ediyor lenslerin duruşu dün quartzo alan bir arkadaşımız yanımızda açtı hemen denedi inanılmaz doğal ve parlak ışıl ışıl oldu çok güzel oldu sadece mavi değil yeşilde duruyor quartzolar böyle videoda mavi durması birşey iafe etmez mavi yeşil arası bir ton her zamanki gibi zaten quartzoya hiçbir zaman ne mavi nede yeşil diyebiliriz yeşil mavi arası bir tonçok resim bekliyoruzz
Merhaba arkadaşlar... =) Ben de solotica lensler konusunda fikrinizi almak istiyorum. Geçen sene hidrocharme mel aldım ama bana rengi çok koyu geldi, gözümde neredeyse hiç belli olmuyordu. Mel değilde ocre almışım gibi durdu. Bu sene renkleri daha açılmış diye duydum acaba alıp da kullanan var mı ?? Fotoğraf yükleyebilirseniz sevinirim =) Tekrardan mel mi alsam yoksa esmeralda fln mı alsam kararsızım... :44:
merhaba arzu hanım, numaralı soloticalar ne kadar zamanda geliyo acaba...
Merhaba arkadaşlar... =) Ben de solotica lensler konusunda fikrinizi almak istiyorum. Geçen sene hidrocharme mel aldım ama bana rengi çok koyu geldi, gözümde neredeyse hiç belli olmuyordu. Mel değilde ocre almışım gibi durdu. Bu sene renkleri daha açılmış diye duydum acaba alıp da kullanan var mı ?? Fotoğraf yükleyebilirseniz sevinirim =) Tekrardan mel mi alsam yoksa esmeralda fln mı alsam kararsızım... :44:
merhaba bidemet kaç derece ve hangi renk olucaktı stokda mevcut olabilir?
hıdrocharm meller bu sene bir açıldı bir koyuldu canım tabi serisini bilmek lazım iyice emin olmak lazım açık konuşmak gerekirse Brezilyadan alsanız ne çıkarsa bahtınıza size sıradan bir tane gönderiyorlar ama artık sürekli elimizden soloticalensler geçtiği için ayırıyorum açık isteyene açık seri koyu isteyene koyu seri gönderiyorum hangi rengin tonun açık olup olmadıgını hangi serinin ne tonda oldugunu biliyorum o yüzde stokdan buradan seçerek istediğiniz tonda almanıza yardımcı olabilirim...
hıdrocharm melin açık seriside var elimde
Eki Görüntüle 826702
Eki Görüntüle 826702
örneğin bu arkadaşın gözündeki seriden var stokda açık seri hıdrocharm mel almak isteyen tüm arkadaşlar için soylüyorum
merhaba bidemet kaç derece ve hangi renk olucaktı stokda mevcut olabilir?
aynı durum benimde başıma geldi tatlım.Sanırım lensin yarı opak ( yarı şeffaf) oluşundan olsa gerek ,bal rengi ,açık renk gözlerde müthiş bir renk oluyor ama bizim gibi kahve gözlerde maalesef aynı etki olmuyor ha çirkin mi oluyor ? hayır çok tatlı bir ela oluyor ama öyle çok büyük bir değişim olmuyor.Yeni serisini bende cesaret edip alamadım ama ne senin başın ağrısın ne içinde kalsın istemiyorsan daha opak (quartzo,esmeralda,cristal,topazio) denemeni tavsiye ederim. (bir çok rengini denemiş birisi olarak bunları diyorum)
Sevgiyle...
hıdrocharm meller bu sene bir açıldı bir koyuldu canım tabi serisini bilmek lazım iyice emin olmak lazım açık konuşmak gerekirse Brezilyadan alsanız ne çıkarsa bahtınıza size sıradan bir tane gönderiyorlar ama artık sürekli elimizden soloticalensler geçtiği için ayırıyorum açık isteyene açık seri koyu isteyene koyu seri gönderiyorum hangi rengin tonun açık olup olmadıgını hangi serinin ne tonda oldugunu biliyorum o yüzde stokdan buradan seçerek istediğiniz tonda almanıza yardımcı olabilirim...
hıdrocharm melin açık seriside var elimde
Eki Görüntüle 826702
Eki Görüntüle 826702
örneğin bu arkadaşın gözündeki seriden var stokda açık seri hıdrocharm mel almak isteyen tüm arkadaşlar için soylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?