Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bugün yetişemedim hanımlar yarın sizlere bugün aldığım quartzolarımı ekleyeceğim umarım bir fikir verir ben yine çok memnun kaldım.Hep başka lens niyetiyle başlayıp quartzoda son buluyorum.:44:

bugün yetişemedim hanımlar yarın sizlere bugün aldığım quartzolarımı ekleyeceğim umarım bir fikir verir ben yine çok memnun kaldım.Hep başka lens niyetiyle başlayıp quartzoda son buluyorum.:44:

valla canım buyuk bı merakla beklıyorum bende alıcam ama kararsızlıktan ölücem :18::18:
gri mavi arası acık bı renk arıyorum ne yapıcam offf:44::44:

SOLOTICA CUARTZO OPACITY 2013 - YouTube quartzo boyle durmuyor değil mi ne kadar yapay duruyor öyle freshlook green ocean gibi bu opacity ayrımı yuzundenmı acaba :44:

Hayatım quartzo aynen böle duruyo. Yakındanda gördüm bikaç kişide. Ama gözden göze fark ediyo diyende var. Bence de yapay ama doğal diyen arkadaşlarda var. Emin olmak zor

Hayatım quartzo aynen böle duruyo. Yakındanda gördüm bikaç kişide. Ama gözden göze fark ediyo diyende var. Bence de yapay ama doğal diyen arkadaşlarda var. Emin olmak zor

böyle duruyor ama inanın gözden göze çok fark ediyor lenslerin duruşu dün quartzo alan bir arkadaşımız yanımızda açtı hemen denedi inanılmaz doğal ve parlak ışıl ışıl oldu çok güzel oldu sadece mavi değil yeşilde duruyor quartzolar böyle videoda mavi durması birşey iafe etmez mavi yeşil arası bir ton her zamanki gibi zaten quartzoya hiçbir zaman ne mavi nede yeşil diyebiliriz yeşil mavi arası bir ton çok resim bekliyoruzz

Son düzenleme:
valla canım buyuk bı merakla beklıyorum bende alıcam ama kararsızlıktan ölücem :18::18:
gri mavi arası acık bı renk arıyorum ne yapıcam offf:44::44:

canım ben siteye Vetman10 ablam canım için üye oldum aktif olmadığımdan sanıyorum özel mesajına cevap veremiyorum.
hemen ekleyeyim resimleri.Aradığın renk tarifi tam quartzo.

FLAŞLILAR

GÜNIŞIĞI İLE KAPALI HAVADA ÇEKİLMİŞLER

Umarım yardımcı olur arkadaşlar.Yeni olduğu için henüz renk oturmadı şişeden açıldığı halde olan şekli bir kaç haftaya oturur size net resimler yüklerim arkadaşlar.Hoşça kalın...

Bende her zaman ki quartzo gibi durdu ki henüz şişede ki koruma suyunun arınmamış hali ile.(biliyorsunuz ki renkler sonradan ,bir kaç gün bir iki hafta sonra oturuyor yerine) Sadece griliği fazla gibi durmasının sebebi şu ilk açılmış tüm lensler bir iki hafta boyunca buğulu grimsi bir renk alırlar zamanla üzerinde bulunan şişe suyundan arındıkça gerçek renkleri çıkar. Bu video benide çok yanıltmıştı arkadaşlar kesinlikle bunun gibi değil buna garanti verebilirim ki siz de alınca fark edeceksiniz eminim.Bu videoda birde aşırı açık renk duruyor normalde tok ve naturel bir renk yeni seri.(hoş yeni eski hepsi aynı :) ) kısacası ben sizler için kendim çok şaşırdığımdan elimden geldiğince yeni quartzoları ekleyeceğim. Dilerseniz eski yeni karşılaştırmasıda yaparım ama ne zaman boş zamanım olduğuna bağlı ama elimden geldiğince yardım edeceğim sizlere.

Benim o

Merhaba arkadaşlar... =) Ben de solotica lensler konusunda fikrinizi almak istiyorum. Geçen sene hidrocharme mel aldım ama bana rengi çok koyu geldi, gözümde neredeyse hiç belli olmuyordu. Mel değilde ocre almışım gibi durdu. Bu sene renkleri daha açılmış diye duydum acaba alıp da kullanan var mı ?? Fotoğraf yükleyebilirseniz sevinirim =) Tekrardan mel mi alsam yoksa esmeralda fln mı alsam kararsızım... :44:

aynı durum benimde başıma geldi tatlım.Sanırım lensin yarı opak ( yarı şeffaf) oluşundan olsa gerek ,bal rengi ,açık renk gözlerde müthiş bir renk oluyor ama bizim gibi kahve gözlerde maalesef aynı etki olmuyor ha çirkin mi oluyor ? hayır çok tatlı bir ela oluyor ama öyle çok büyük bir değişim olmuyor.Yeni serisini bende cesaret edip alamadım ama ne senin başın ağrısın ne içinde kalsın istemiyorsan daha opak (quartzo,esmeralda,cristal,topazio) denemeni tavsiye ederim. (bir çok rengini denemiş birisi olarak bunları diyorum)
Sevgiyle...

hıdrocharm meller bu sene bir açıldı bir koyuldu canım tabi serisini bilmek lazım iyice emin olmak lazım açık konuşmak gerekirse Brezilyadan alsanız ne çıkarsa bahtınıza size sıradan bir tane gönderiyorlar ama artık sürekli elimizden soloticalensler geçtiği için ayırıyorum açık isteyene açık seri koyu isteyene koyu seri gönderiyorum hangi rengin tonun açık olup olmadıgını hangi serinin ne tonda oldugunu biliyorum o yüzde stokdan buradan seçerek istediğiniz tonda almanıza yardımcı olabilirim...
hıdrocharm melin açık seriside var elimde

örneğin bu arkadaşın gözündeki seriden var stokda açık seri hıdrocharm mel almak isteyen tüm arkadaşlar için soylüyorum

arkadaşlar merhaba. bende almak istiyorum fakat nereden alacağımı bilemiyorum. gittigidiyor gibi sitelerden almak istemiyorum çünkü numaralı alacağım

merhaba bidemet kaç derece ve hangi renk olucaktı stokda mevcut olabilir?

nc mel düşünüyorum bu seferde, diğer aldıklarım numarasızdı, 1 di en son:) en son kontrollerimi yaptırıp son derecesini alırken belirtirim size, lens kullanmışken bari numaralı olsun dedim... artık kapıda ödeme yapıyosunuz sanırım:))

merhaba mailimi yazsam benimle iletisime gecermisiniz size fotograf yollayip birkac ta soru sormak istiyorum lens icin. ayrica fiyatlari ne civarda? belki yazdiniz ama o kdr cok sayfa var ki hepsine bakmam imkansiz
tesekkurler
kivilcim.kaptan@hotmail.com

İlgin ve yardımın için teşekkür ederim tatlım =) Aslında gözlerimin rengi çok da koyu sayılmaz. Saçımın rengine göre değişiyor genelde =) ama geçen seneki melleri taktığım zaman "neden aldın ki bu lensi zaten gözün de bu renk" dedikleri için açıkçası pek kullanamadım. Daha yeşil dursun istiyorum gözlerim, çimen yeşili gibi olsun. Lucy Hale'n gözleri tam istediğim renk =)) Sen esmeralda yı kullandın mı acaba? lens lens dursun istemiyorum gözlerim, mellerin güzelliği hiç lens gibi durmamasıydı ama daha belirgin bir renge ihtiyacım var sanırım =)

Arzu hanım merhaba... Ben geçen seneki lenslerimi sizden almıştım zaten =) internet sitenizden mail adresinize ulaşmıştım. Meller çok güzel çok doğal ama benim gözümle aynı renk gibi duruyor yeşilliği tam istediğim kadar değildi (geçen yıl aldıklarım). Daha yeşil durması için sizce esmeralda mı almalıyım ? geçen seneki mellerimi çok kullanamadım yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum. Lucy Hale'n gözlerinin rengi gibi dursun istiyorum tam olarak aradığım renk o =) hangi lens onun göz rengi gibi durur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…