- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.401
yeni esmeraldalara benziyor canım vetman10(arzu abla) daha çok yardımcı olacaktır eminim.Ama ben yenide denediklerim bunun gibiydi.Yanılıyorsam Arzu Abla'cım düzeltirsin :) Ben senin için birkaç esmeralda ekleyeyim fikir olsun istersen tatlımumarım işine yarar ama Arzu abla görünce sana daha net ve yararlı bir dönüş yapacaktır benimkilerle idare et :)
(gözleri nette buldum bunlar bana ait değil canım)ALINTI
Eki Görüntüle 828541
Eki Görüntüle 828543
Eki Görüntüle 828544
Eki Görüntüle 828545
buda arzu ablamın güzel gözlerinde
Eki Görüntüle 828546
Tekrardan Teşekkür ederim canım. =) Esmeraldalar çok güzeller, tam yeşiller =) ama meller kadar doğal durmuyor gibi geliyorlar bana fotoğraflara baktığımda, o yüzden karar veremiyorum bir türlü. Babamın da kardeşimin de gözleri tam esmeraldanın yeşili gibi bana niye bulaşmadıysa o genler =) hiç lens aramama gerek kalmazdı ne güzel =) bakalım Arzu hanım ne diyecek, uzman olan o =))
aynı durum tatlım :) bütün sülale boncuk ben çirkin ördüş yavrusuşaka bir yana herkesin kendi gözü çok tatlı ama arada değişiklik yapmak güzeldir.Fotoğraflarada aldanma canım fotoğraflar inanılmaz yapay duruyor saçma sapan kumlu gibi noktalı duruyor aslında öyle değil sanırım aşırı yakınlaştırma yapıyorlar makineleri o sebepten insan gözünün göremediği maşallah noktaları bile net çıkartıyorlar. Umarım içine sinen mutlu günlerde kullanacağın bir sonuç olur sevgiler
Canım bu renk melle olmaz ama verde deneyebilirsin bence. Çimen yeşili bi renk verde ben çok beğeniyorum. Esmeraldadan daha doğal kesinle. Buarada yşnede mel düşünürsen mellerin sonserisi çok açıldı. Gözlerinde kesin fark eder. Ben de ela gözlüyüm. Nc mel aldım çok hoş oldu rengi. Ama malesef takamıyorum çünkü numarasız aldım kontrolde gözüm bozuk çıktı. Herkes gider mersine ben giderim tersine ya.
Arzu hanım selamlar. nc yeni seri mel almıştım ama istediğimden çok çok daha açık durdualışamadım henüz. yeni seri gerçekten gözü baya açıyor. acaba elinizde bir önceki seri hidrocor mel var mı?
misslu merhabalar, önceki mesajında gözlerinin numaralı olduğundan ve mellerini yanlışlıkla numarasız sipariş ettiğinden de bahsetmişsin eğer hala alışamadıysan ve elden çıkarmak istersen ben satın alabilirim senden.
Bunlarda benim makyajsız melli gözlerim...
Bunlar harika durmuş yaaa. Hidrocharm mı gerçekten? Nc ya da hatta hidrocor gibi duruyo
teşekkür ederim canım =) evet charm bunlar. tarihleri geçti, tam atacakken farkettim lenlserimle hiç fotoğrafım olmadığını hemen çekiverdim =) gece olduğu için çok belirgin olmayabilirler. Şimdi bakınca rengi güzel gelmeye başladı =) acaba yine bunlardan mı alsam =)
:))) alemsin valla. Gecenin bu saatinde eski lenslerine aşkı depreşti:))) valla çok yakışıyomuş canım başka renk düşünme derim
Canım olur valla istersen vereyimsana. Daha 5 dk takabildim o da şlk geldiği gün denemek içindi. Hatta bir de cristal var elimde yine o da aynı sebepten takamadım hiç. Şişelerinde duruyolar orjinal lens kabına bile koymadım. Ama nası haberleşicez maşl adresimi yazabilir miyim ki buraya?
arkadaşlar 2ci el lens satışı yasaktır. lütfen buna dikkat edin. ve burayı okuyun .
http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/353674-2el-lens-satisi-hakkindaonemli.html
Bunlarda benim makyajsız melli gözlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?