- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.441
teşekkürler canım, al bence de
lote-m01300713
08/2018
gerçi biliyorsun zaten ama eski quartzolarımı da ekliyim. kıyaslamak isteyenler için .birşey danışıcam kaşım geçen sene farklıymış hangi kaş daha iyi sence?
dipnot : eski quartzolarım numarasızdı, yeniler numaralı.
ESKİ QUARTZOLARIM
Eki Görüntüle 821880 Eki Görüntüle 821881 Eki Görüntüle 821882
dipnot2: yeni quartzoların hareleri biraz daha belirgin ve ben bu durumu sevdim
ikisi de kötü değil şekerim, zira gözler güzel ama bana sorarsan kalın hali daha bi tercihimdir
Arzu'cum charm ocreler ne durumda? açıldılar mı ?
Kızlar solotica icemint kullanan var mi
Nasıl peki
Doğal duruyor mu
Rengi tam olarak ne
Rahatsızlık veriyor mu
Bunları cevaplarsanız çok büyük iyilik yapmış olursunuz :))
arkadaslar benim göz rengim ela, yani yesil ve bal rengi. NC MEL alsam nasil olur. az daha acilirmi? yoksa fark etmezmi?
Arzu hanim merhaba, elinizde yeni seri acik renk ocre -1.50 var mi ? Suan kullandigim yeni seri hidrocor mellerimden cok memnunum gozlerim orta kahve, gunluk kullanim icin acik seri ocre almak isterim. Sizden haber bekleyip ona gore siparis vericem, tesekkurler.
aRZUCUGUMMM CANIM BENİM BEN BIR MEL HASTASIYIM BİLİOSUN AMA SON ALDIGIM COR MELLER O KADAR ACIK Kİ RESMEN SARIMSI VE BULANIK DURDU BENDE.GÖZÜMÜN FERİ GİTMİŞ GİBİ :)ESKİ MELLERİM GİBİ OLMUYOR Bİ TURLU.OCRE ALAYIM DIYORUM BU SEFER .NC OCRE. OCRELER ACILDI DIYORSUN AMA COK MU ACIK OLUR BİLEMEDİM CANIM YANilcim ocrenin tum serileri acildi su an ocre alabilirsiniz ocrelerin hidrocoruda nc side acik
Eki Görüntüle 834840 Eki Görüntüle 834839 Eki Görüntüle 834838 Eki Görüntüle 834837
peki bu göz rengini hangi lensle elde edebilirim???
evettttt özellikle en alttaki renge bayıldım =)Harbiden çok güzel renk
evettttt özellikle en alttaki renge bayıldım =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?