Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar solotica icemint kullanan var mi
Nasıl peki
Doğal duruyor mu
Rengi tam olarak ne
Rahatsızlık veriyor mu
Bunları cevaplarsanız çok büyük iyilik yapmış olursunuz :))

ikisi de kötü değil şekerim, zira gözler güzel ama bana sorarsan kalın hali daha bi tercihimdir

arkadaslar benim göz rengim ela, yani yesil ve bal rengi. NC MEL alsam nasil olur. az daha acilirmi? yoksa fark etmezmi?

Aslında benim tavsiye edebileceğim bi tecrübem yok malesef :)
Ama bende lens almak istiyorum mavi ve hafifte yeşil gibi Dursun acaba bildiginiz solitica natural serisinden renk ne
Önerirsiniz?? :) arzu abla bana icemint önerdi ama aklım ice kaldı quatzo da var bi tavsiyeniz var mi :)

Arzu hanim merhaba, elinizde yeni seri acik renk ocre -1.50 var mi ? Suan kullandigim yeni seri hidrocor mellerimden cok memnunum gozlerim orta kahve, gunluk kullanim icin acik seri ocre almak isterim. Sizden haber bekleyip ona gore siparis vericem, tesekkurler.

benim kendi göz rengim böyle...
acaba mel alsam nasil olur? acilirmi daha? cünkü belli olmasini istemiyorum. normal günlük lens olarak kullanabilmek istiyorum, gözlerim bozuk oldugundan.

Eklentiler

• $Anhang 1(1).webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 51
Arkadaslar bi yardımcı olun ya :) benim gözler acık kahve faZla acık olmamakla birlikte
Natural ice beğendim ama onda koyü renk gözlere öneriyorlar
Acaba cristial Yada icemint mi alsam???

selam arzu hanım ben de lens almak istiyorum daha önce hiç solotica kullanmadım o yüzden duruşunu kestiremiyorum.gözlerim çok açık kahverengi ben sizde hidrosummer azulun duruşunu çok beğendim.ama sizin göz renginiz bana göre bAYA koyu.ben de nasıl durur acaba pupil boşluğundan koyu renk çıkınca sanki gözbebeği gibi duruyor çok doğal duruyor o zaman.ama bende gözbebek çevresi koyu yeşil.iki renk kaynaşmayacak yani.çok yapay durur mu.açık kahve renkte duruşunu nerden görebilirim

merhaba hangi model olucaktı?

Nilcim ocrenin tum serileri acildi su an ocre alabilirsiniz ocrelerin hidrocoruda nc side acik
aRZUCUGUMMM CANIM BENİM BEN BIR MEL HASTASIYIM BİLİOSUN AMA SON ALDIGIM COR MELLER O KADAR ACIK Kİ RESMEN SARIMSI VE BULANIK DURDU BENDE.GÖZÜMÜN FERİ GİTMİŞ GİBİ :)ESKİ MELLERİM GİBİ OLMUYOR Bİ TURLU.OCRE ALAYIM DIYORUM BU SEFER .NC OCRE. OCRELER ACILDI DIYORSUN AMA COK MU ACIK OLUR BİLEMEDİM CANIM YA

evettttt özellikle en alttaki renge bayıldım =)

Bende birazdan sipariş vereceğim arzu ablaya :) bu renk tam olarak yok bence ama ben maviye yakın hafifte yeşil olsun die icemint alıyorum solitica natural ice istemiştim o yoktu tam masmavide istemiyorum die icemint bana uygun geldi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…