- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.461
Bende birazdan sipariş vereceğim arzu ablaya :) bu renk tam olarak yok bence ama ben maviye yakın hafifte yeşil olsun die icemint alıyorum solitica natural ice istemiştim o yoktu tam masmavide istemiyorum die icemint bana uygun geldi :)
stoga bakmam lazım canım hıdrocor ocrede olabilir cristalde getirtiyoruzArzu hanim, Hidrocor ocre -1.50 ve elinizde var ise NC crystal -1.50 de almak istiyorum (yeni acik serilerden) .
Direk irtibat icin arayabilecegim bir numara var mi arzu hanim? Adreste odeme secenegini tercih ediyorum mumkun mudur? Detay icin telefonda konusmak isterim siz de uygunsaniz, simdiden tesekkurler.stoga bakmam lazım canım hıdrocor ocrede olabilir cristalde getirtiyoruzmail gönderebilirsiniz soloticacenter@hotmail.com
aRZUCUGUMMM CANIM BENİM BEN BIR MEL HASTASIYIM BİLİOSUN AMA SON ALDIGIM COR MELLER O KADAR ACIK Kİ RESMEN SARIMSI VE BULANIK DURDU BENDE.GÖZÜMÜN FERİ GİTMİŞ GİBİ :)ESKİ MELLERİM GİBİ OLMUYOR Bİ TURLU.OCRE ALAYIM DIYORUM BU SEFER .NC OCRE. OCRELER ACILDI DIYORSUN AMA COK MU ACIK OLUR BİLEMEDİM CANIM YA
Direk irtibat icin arayabilecegim bir numara var mi arzu hanim? Adreste odeme secenegini tercih ediyorum mumkun mudur? Detay icin telefonda konusmak isterim siz de uygunsaniz, simdiden tesekkurler.
renklilens. c.o.m 'dan sipairş verdim. Havaleyi dün yaptığım halde hala ödeme kısmında "onay bekliyor" yazıyor. Sitede çevrimiçi yazılıyor siteden yazıyorum cevap yok. Mail attım yine ses yok. Bu kadar ciddiyetsiz bir site görmedim hala bu sessizlikleri devam ederse hukuki süreç onları bekliyor. Birtek ben mi böyle oldu o sitedne alışveriş yapan var mı? Burada uyarmak istedim herkesi..
Düzeltme: Az önce aradım kargomu hazılramışlar, bu akşam yola çıkacakmış.Yarın elinizde olur dediler.. Bakalım.. Lensler yarın elimde olursa özür dilemeyi de biliriz elbet. Buraya da resimlerimi koyarım kızlaaar :)
arkadaşlar son seri mel alan var mı? varsa foto istiyorum.. birde en açık seri mel koyu kahve gözü ne kadar açar??? lütfen alan varsa foto atsın... şöyle yağ yeşili açık ela rengi olur mu??
hıdrocharm meller bu sene bir açıldı bir koyuldu canım tabi serisini bilmek lazım iyice emin olmak lazım açık konuşmak gerekirse Brezilyadan alsanız ne çıkarsa bahtınıza size sıradan bir tane gönderiyorlar ama artık sürekli elimizden soloticalensler geçtiği için ayırıyorum açık isteyene açık seri koyu isteyene koyu seri gönderiyorum hangi rengin tonun açık olup olmadıgını hangi serinin ne tonda oldugunu biliyorum o yüzde stokdan buradan seçerek istediğiniz tonda almanıza yardımcı olabilirim...
hıdrocharm melin açık seriside var elimde
Eki Görüntüle 826702
arzucum yeni açık seri ncmel fotosu varsa elinde ekleyebilirmisin canım ıcemint alıcaktım kesin kararlıydım fakat acil bir ev taşıma ile aile ekonomisi alt üst olunca kaldı o sıra benim lensleryeni açık seri dediğiniz seri çok aşırımı açıyor hani bariz bir açıklıkmı doğal bi açıklıkmı bu...değilse ıceminte geri döneceğim çünkü
Eki Görüntüle 826702
örneğin bu arkadaşın gözündeki seriden var stokda açık seri hıdrocharm mel almak isteyen tüm arkadaşlar için soylüyorum
Arzu hanım selamlar. nc yeni seri mel almıştım ama istediğimden çok çok daha açık durdualışamadım henüz. yeni seri gerçekten gözü baya açıyor. acaba elinizde bir önceki seri hidrocor mel var mı?
Arzu abla quartzo icemintden daha mi mavi mesela bu foto sanki dahası duruyor?
arzu hanım ben koyuya yakın orta kahve gözlüyüm grimsi mavimsi duracak bi renk olarak hangi rengi tavsiye edersiniz acaba??
şöyle doğal duracak gözümün kahvesi sırıtmayacak şekilde,yardımcı olursanız çok sevinirim.
hıdrocharm meller bu sene bir açıldı bir koyuldu canım tabi serisini bilmek lazım iyice emin olmak lazım açık konuşmak gerekirse Brezilyadan alsanız ne çıkarsa bahtınıza size sıradan bir tane gönderiyorlar ama artık sürekli elimizden soloticalensler geçtiği için ayırıyorum açık isteyene açık seri koyu isteyene koyu seri gönderiyorum hangi rengin tonun açık olup olmadıgını hangi serinin ne tonda oldugunu biliyorum o yüzde stokdan buradan seçerek istediğiniz tonda almanıza yardımcı olabilirim...
hıdrocharm melin açık seriside var elimde
Eki Görüntüle 826702
Eki Görüntüle 826702
örneğin bu arkadaşın gözündeki seriden var stokda açık seri hıdrocharm mel almak isteyen tüm arkadaşlar için soylüyorum
Canım bana mesaj atmışsın ama benim mesaj hakkım yok henüz. Ben en acık mellerden almadım gecen seneki mellerden almıştım tarihi gecti yenisini alıcam ama ben de kararsızım hangi seri daha yeşil duruyosa ondan almak istiyorum =)
velvetia senin kendi göz rengin nasıl koyu mu açık mı? benim kendi göz rengim çok koyu kahve o yüzden mel konusunda tereddütlerim varmelin en açık hali bile açar mı bilmiyorum yağ yeşili söyle belirli bir ela yapsın yeter.. rainbow gaillo kullanıyordum hala duruyorlar ama hiç açmadı gözümü benim gaillolar yani gözümde olup olmadığını bile anlamıyordum aynaya bakınca o yüzden kullanmıyorum..arzu hanım mel ile gaillo karşılaştırdın mı hiç gaillo gibi hiç açmayacaksa mel ile kafa yormayayım:)
Eki Görüntüle 837069
Benim kendi göz rengim bu tatlım şimdi çektim... Şiş biraz yorgunluktan, kusura bakmaaçık olan meller açar diye düşünüyorum gözlerinin rengini ama en iyisini arzu hanım bilir tabii =) benim derdim de açılması değilde daha yeşil durması aynı zamanda doğal durmasını istiyorum. O yüzden hangi mellden alacağımı bilmiyorum; eski meller ben de pek fark yaratmadi ama yenileri de acik olsada daha cok sarimsi gibi bana daha yesil duran mel lazim =)
senin kendi göz rengin yeşil mi? eski meller nasıl durdu sende? ben açmaz diye korkuyorum o yüzden karar veremedim öyle yemyeşil yapmasını geçtim biraz ela yeşil olsun yeter ama olur mu bilmiyorum...
Fotoğraftaki renk işte gözlerim yeşil değil =) yeşil olmasını istiyorum. Bence son meller tam senin istedğin gibi görünüyor fotoğraflarda =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?