Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

umarım çok yakışırlar =) ben de hala renk konusunda kararsızım. Mellerime geri döneceğim sanırım =)

arkadaşlar son seri mel alan var mı? varsa foto istiyorum.. birde en açık seri mel koyu kahve gözü ne kadar açar??? lütfen alan varsa foto atsın... şöyle yağ yeşili açık ela rengi olur mu??

crescim ocrenin en açığı bile ne kadar açık olabilirki bu videodaki gibi açıyor canım
http://www.youtube.com/watch?v=6t6XOXUcS9A

keyfikeyf son siyah gözde hıdrocor mel resmi gönderdi bir arkadaşımız yani simsiyah gözü bu kadar ela yapan hıdrocor mel rengi açık kahve ve ela gözü çook daha fazla açar şu an meller güzel geçen sene alma demiştim size hatırlıyorum ama şu an alma zamanı melleri açık isteyenler kaçırmasın

Direk irtibat icin arayabilecegim bir numara var mi arzu hanim? Adreste odeme secenegini tercih ediyorum mumkun mudur? Detay icin telefonda konusmak isterim siz de uygunsaniz, simdiden tesekkurler.

0507 923 59 60 arayabilirsiniz wats upda mevcut aynı hattımda

Son düzenleme:
renklilens. c.o.m 'dan sipairş verdim. Havaleyi dün yaptığım halde hala ödeme kısmında "onay bekliyor" yazıyor. Sitede çevrimiçi yazılıyor siteden yazıyorum cevap yok. Mail attım yine ses yok. Bu kadar ciddiyetsiz bir site görmedim hala bu sessizlikleri devam ederse hukuki süreç onları bekliyor. Birtek ben mi böyle oldu o sitedne alışveriş yapan var mı? Burada uyarmak istedim herkesi..

Düzeltme: Az önce aradım kargomu hazılramışlar, bu akşam yola çıkacakmış.Yarın elinizde olur dediler.. Bakalım.. Lensler yarın elimde olursa özür dilemeyi de biliriz elbet. Buraya da resimlerimi koyarım kızlaaar :)

Son düzenleme:

o siteden alışveriş yapmıştım geçen sene, sıkıntı yaşamadım

Arzu abla quartzo icemintden daha mi mavi mesela bu foto sanki dahası duruyor?

Eklentiler

• $image.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 82
arkadaşlar son seri mel alan var mı? varsa foto istiyorum.. birde en açık seri mel koyu kahve gözü ne kadar açar??? lütfen alan varsa foto atsın... şöyle yağ yeşili açık ela rengi olur mu??

Canım bana mesaj atmışsın ama benim mesaj hakkım yok henüz. Ben en acık mellerden almadım gecen seneki mellerden almıştım tarihi gecti yenisini alıcam ama ben de kararsızım hangi seri daha yeşil duruyosa ondan almak istiyorum =)

arzu hanım ben koyuya yakın orta kahve gözlüyüm grimsi mavimsi duracak bi renk olarak hangi rengi tavsiye edersiniz acaba??
şöyle doğal duracak gözümün kahvesi sırıtmayacak şekilde,yardımcı olursanız çok sevinirim.

canım nc mel almışsın sanırım elinde varsa fotosu yada çekebilirsen bi gün ışığı mel fotosu ekleyebilirmisin?

Arzu abla quartzo icemintden daha mi mavi mesela bu foto sanki dahası duruyor?

merhaba easem quartzo ama o resim flashlı hıdrocharm ıce gibide durmuş quartzo olduguna eminmisin zaten flashlı oldugu için gri durmuş tam mavi değil ben hıdrocharm ıce a benzettim o resmi
quartzo son halini ekliyeyim mavi değil yeşil ağırlıkda

resimleri gönderen hanımefendiye teşekkür ederim kendisi foruma eklememi söyledi

merhaba grafite yada ıcemint rengini öneririm soloticanın grimsi mavimsi 3 rengi var ıcemint ,grafite birde ıce rengi var ama ıce rengi üretimi durdu artık kalktı üretilmyor elimizde kalan stoklar var sadece onlar bitincede ıce rengi artık olmayacak ıce rengi soloticanın renk kartlesından çıkartıldı artık yok
özellikle grafiteyi düşünebilirsiniz ıcemintden biraz daha koyudur grafite ama tam mavidir ıcemintde çok az yeşiil grimsi bir aquamsı yeşilli var ama grafitede yeşillik yok ama ıcemint grafiteden daha açıktır..

Arzu ablacim bu meller cok sarimsi duruyor sanki. Hangi meller daha yeşil durur acaba??

velvetia senin kendi göz rengin nasıl koyu mu açık mı? benim kendi göz rengim çok koyu kahve o yüzden mel konusunda tereddütlerim var melin en açık hali bile açar mı bilmiyorum yağ yeşili söyle belirli bir ela yapsın yeter.. rainbow gaillo kullanıyordum hala duruyorlar ama hiç açmadı gözümü benim gaillolar yani gözümde olup olmadığını bile anlamıyordum aynaya bakınca o yüzden kullanmıyorum..arzu hanım mel ile gaillo karşılaştırdın mı hiç gaillo gibi hiç açmayacaksa mel ile kafa yormayayım:)

Benim kendi göz rengim bu tatlım şimdi çektim... Şiş biraz yorgunluktan, kusura bakma açık olan meller açar diye düşünüyorum gözlerinin rengini ama en iyisini arzu hanım bilir tabii =) benim derdim de açılması değilde daha yeşil durması aynı zamanda doğal durmasını istiyorum. O yüzden hangi mellden alacağımı bilmiyorum; eski meller ben de pek fark yaratmadi ama yenileri de acik olsada daha cok sarimsi gibi bana daha yesil duran mel lazim =)

senin kendi göz rengin yeşil mi? eski meller nasıl durdu sende? ben açmaz diye korkuyorum o yüzden karar veremedim öyle yemyeşil yapmasını geçtim biraz ela yeşil olsun yeter ama olur mu bilmiyorum...

senin kendi göz rengin yeşil mi? eski meller nasıl durdu sende? ben açmaz diye korkuyorum o yüzden karar veremedim öyle yemyeşil yapmasını geçtim biraz ela yeşil olsun yeter ama olur mu bilmiyorum...

Fotoğraftaki renk işte gözlerim yeşil değil =) yeşil olmasını istiyorum. Bence son meller tam senin istedğin gibi görünüyor fotoğraflarda =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…