Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arzuuu bana neden cevap vermiyosun yahu :26: biliyosun senden başka kimseden lens almaya güvenemiyorum mellerin en açık hali varsa elinde bir foto eklede kurtar beni şu belirsizlikten nc melin açık serisi varmı canım elinde varsa fotosu eklersen sevindirirsin şu garibanı

dün arzu hanıma hidrocor mel siparişi verdim.. yarın gelecek gelince resim çeker koyarım,benim gözlerim çok koyu kahve.. koyu kahve gözde mel merak edenlere fikir olur, daha önce crystallerimi paylaşmıştım, crystal oldukça açtı ve canlandırdı beni ama günlük olarak çok kullanamıyorum, inş mel açar gözlerimi:)

Evet evet evettt =) mutlaka koy fotoğraflarını =) açık olan mellerden mi aldın ??

arzu hanım son seri nc mel varsa resim koyarmısınız? icemint den biraz daha koyu ve daha yeşil bir lens mi? icemint makyajsız bende çok soluk duruyor çünkü fazlaca açık bir renk gözüm açık-orta kahve ondan sanırım ben hafif hareli açık güzel bir yeşil durmasını istiyorum ancak sarı gibi de durmamalı o tarz bir renk de beyaz tenli olduğum için beni çok bayıyor

aşk olsun yakamozcum görmedim nete giremedim canımbügün gördüm hemen cevapladımaçık seri var elimde hatta senin istediğin gibi resim ekliycem bir arkadaş göndericek senin gibi gözleride açık tonda aynı sende durdugu gibi duracak resimleri birkaç güne kadar ekliycem

natural colours mel rengi resmi ekliycem yoncaanlıyorum son mellerin resmini ekleyince sizde karar verirsiniz aslında size hıdrocharm melin açık seriside güzel olur çünkü teniniz beyaz oldugu için sarımsı lensler sizi soldurabilir ten rengi çok önemli lenslerde çünkü ten rengi ve doğal göz rengi lenslerin duruşunu herkezde çok değiştiriyor 1-2 ton farkettiriyor doğal göz rengi açıksa bazı renkleri yutuyor örneğin hıdrocor grafite çok açık göz tabanlarında sanıldıgının aksine siyah göz renginden daha koyu ve grimsi duruyor grafite koyu gözlerde daha maviye dönük ve belirgin duruyor

Daha gelmediler mii??? :) epey sabırsızlandım ben de ona göre sipariş vericem... Bence açar çünkü baya açık duruyor yeni seri hiç korkma

canım lenslerim geldi, hemen denedim.. resimleri 2 3 güne kadar eklicem şuan birazık çiğ duruyorlar.. ama harikalar benim gözlerim çok koyu olmasına rağmen çok güzel açtı, eladan daha ziyade açık yeşil tonlarında oldu.. tam yağ yeşili:) tam istediğim gibi mükemmeller zaten solotiaların doğallığı tartışılmaz..hidrocor en açık olanıymış haresiz hatta birazcık koyu mu olsalardı nc mi alsaydım fln dedim ama yok kesinlikle bu çok doğal ve tam istediğim renk optifreede bekletiyorum şimdilik.. iki güne resimleri buraya atıcam ama sen acil istersen gönderirim foto:))

Yaaaa çok merak ettiimm :)) Gönderirsen süper olur tatlım :) arzu hanımla konuştum ben de gözlerimin çapı küçük olduğu için charme serisi daha iyi olurmuş bana taşma yapsa da belli olmaz diye. Zaten benim koyu mellerde charme dı. Sendekileri de göriyimde ona göre serisine karar veriryim

aslında charme mellerinde eski ve yeni serisinin fotoğraflarını da ekleyebilirseniz çok güzel olur.

benden mel resmi bekleyenlere.. resimler çok taze:) daha bir kaç saat önce çektim, şuan çok çiğ hiç solüsyona girmeden taktım ve fotoğrafladım, bir kaç güne dahada güzelleşip doğallaşacaklar, resimler biraz kalitesiz ama hiç birinde photoshop ya da oynama yok flash yok..gerçekte de tamamen resimde göründükleri gibi.

4. resimde crytal ve mel karşılaştırması yaptım crystal mele göre daha bile koyu kaldı:) çok açtı benim gözümü bu kadarını beklemiyordum..açık yeşil oldu rainbow gaillonun mel ile aynı benzer olduğunu yazmışlardı forumda ama asla kıyas götürmez mel nerde gaillo nerde gaillo asla açmıyor gözü karşılaştırmalı resim eklerim merak edenlere.

canım lenslerin çok yakışmış=) güle güle kullan =) bayıldım sen de duruşuna =) charme da böyle dursun ben de =)

canım lenslerin çok yakışmış=) güle güle kullan =) bayıldım sen de duruşuna =) charme da böyle dursun ben de =)

senin kendi göz rengin zaten açık daha iyi kaynaşır ve doğal durur, ama sarımsı durmuyor asla sende de yeşil olacak ama açık mı koyu mu bilmiyorum arzu hanm bilir mutlaka..

ayyyy süpermiş yeniseri meller bayıldım bayıldımmm ıcemint mi kullanabilirmiyim ne zaman açılacak şu meller derken çok beğendim tonunu süper olmuş yeni hali mellerin sanada çok yakışmış canım zaten çok duru bi yüzün var daha bi güzellik katmış

ay yeni seri melleri çok sevdim ben Arzu keyfikeyf eklemiş şimdi gördüm çok hoş duruyor bendede öyle dururmu ki :26: açık kahvede çiğ dururmu Arzucum sen daha iyi bilirsin nc mel düşünüyorum gün ışığı net bi foto olursa çoook sevinirim bu defa alicim ama kaç sene sonra rengi açılmışken kaçırmam bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…