- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.501
senin kendi göz rengin zaten açık daha iyi kaynaşır ve doğal durur, ama sarımsı durmuyor asla sende de yeşil olacak ama açık mı koyu mu bilmiyorum arzu hanm bilir mutlaka..
Eki Görüntüle 839368 Eki Görüntüle 839369 Eki Görüntüle 839370 Eki Görüntüle 839371 Eki Görüntüle 839372
benden mel resmi bekleyenlere.. resimler çok taze:) daha bir kaç saat önce çektim, şuan çok çiğ hiç solüsyona girmeden taktım ve fotoğrafladım, bir kaç güne dahada güzelleşip doğallaşacaklar, resimler biraz kalitesiz ama hiç birinde photoshop ya da oynama yok flash yok..gerçekte de tamamen resimde göründükleri gibi.
hepinize çok teşekkür ederim, eşimde çok beğendi..benim istediğim yağ yeşili açık ela tonlarıydı.. tam istediğim gibi oldu hatta açık bile:) crystal melin yanında biraz soğuk bir renk mel ile karşılaştırınca yeşilden epey uzak mavi giri tonları ama crytalin haresini çok seviyorum.. bende nc ya da charm düşünmüştüm ama ikiside benim koyu renk gözlerimi açmaz diye vazgeçtim, cordan çok memnunum eğer tereddüt ediyorsan cor al pişman olmazsın, kesinlikle çok doğal..
Tekrar güle güle kullan canım =) cor ben de taşma yaparsa çirkin durur diye düşünüyorum. Çapı sana tam mı oldu??
tam oldu tatlım bir sorun yaşamadım..
Merhaba KK üyeleri, Arzu hanımdan sipariş verdiğim nc icemintlerim için heyecanlıyım :) internet üzerinde orta kahve sarı hareli bir gözde nasıl durduğunu görebileceğim bir resme rastlayamadım, eğer aranızda icemint kullanan orta-açık kahve gözlü olup da resim sahibi varsa paylaşabilir mi veya önceden paylaşıldı ise link yollayabilir mi? Şimdiden teşekkürler, iyi hafta sonları. :126:
Resim eklemek istiyorum vi türlü olmuyor
Arkadaslar cevap yazın lütfen
Nc grafite acık mavi mi yoksa koyu mavi mi
Ben koyu istiyorum
koyu kahve hatta siyah gözlerde grafite koyu mavi durur ama göz rengin ela ve açık kahve ise mavi ton hakim değildir,daha çok griye çalan hafif bir mavilik var ama yoğun olarak grimsi durur. benim albümümde charm ve cor grafite resimleri mevcut bakabilirsin,ki nc en az opak olanıdır bunlar arasında ,bu arada benim göz rengim çok koyu kahve hatta siyah buyüzden bende grafite de mavilik yoğundu griden eser yoktu .
çok koyu kahve (siyah) gözümde kullandığım soloticalardan arşivimde bulabildiklerim,sanırım fikir olur..
charm ocre
Eki Görüntüle 840267 Eki Görüntüle 840269
nc mel
Eki Görüntüle 840270 Eki Görüntüle 840271
cristal
Eki Görüntüle 840272
charm grafite
Eki Görüntüle 840273
Canım bende yeni aldım suan taktım ama beğenmedim hic pişman oldum aldığıma keske quartzo alsaydım
Yani beğendim icemint rengini hatta annem suan dalga geçiyor malesef tam olarak ne rengi olduğu bile belli degil
İsteyen varsa takas edebilirim 1 saat olmadı taktım geri çıkarttım rengini göstereyim belki baskasında güzel durabilir ama bana hic yakışmadı((((
Ben ıcemınt de dusunuyorum canım fiyat olarak ne dusunuyorsun ozelden yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?