Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

senin kendi göz rengin zaten açık daha iyi kaynaşır ve doğal durur, ama sarımsı durmuyor asla sende de yeşil olacak ama açık mı koyu mu bilmiyorum arzu hanm bilir mutlaka..

Arzu hanım maille bana fotoğraf yolladı yeni seri charme ama açık kahve-sarı gibi duruyordu. senin lensin gibi değildi yanii. belki cor ve charme arasında renk farkı oluyordur bilemiyorum.

Bayildim çok doğal duruyor. Sahada çok yakismis . Gule gule kullan mellerini tatlım

hepinize çok teşekkür ederim, eşimde çok beğendi..benim istediğim yağ yeşili açık ela tonlarıydı.. tam istediğim gibi oldu hatta açık bile:) crystal melin yanında biraz soğuk bir renk mel ile karşılaştırınca yeşilden epey uzak mavi giri tonları ama crytalin haresini çok seviyorum.. bende nc ya da charm düşünmüştüm ama ikiside benim koyu renk gözlerimi açmaz diye vazgeçtim, cordan çok memnunum eğer tereddüt ediyorsan cor al pişman olmazsın, kesinlikle çok doğal..

Tekrar güle güle kullan canım =) cor ben de taşma yaparsa çirkin durur diye düşünüyorum. Çapı sana tam mı oldu??

Merhaba KK üyeleri, Arzu hanımdan sipariş verdiğim nc icemintlerim için heyecanlıyım :) internet üzerinde orta kahve sarı hareli bir gözde nasıl durduğunu görebileceğim bir resme rastlayamadım, eğer aranızda icemint kullanan orta-açık kahve gözlü olup da resim sahibi varsa paylaşabilir mi veya önceden paylaşıldı ise link yollayabilir mi? Şimdiden teşekkürler, iyi hafta sonları. :126:

Canım bende yeni aldım suan taktım ama beğenmedim hic pişman oldum aldığıma keske quartzo alsaydım
Yani beğendim icemint rengini hatta annem suan dalga geçiyor malesef tam olarak ne rengi olduğu bile belli degil
İsteyen varsa takas edebilirim 1 saat olmadı taktım geri çıkarttım rengini göstereyim belki baskasında güzel durabilir ama bana hic yakışmadı ((((

Arkadaslar ben solotica icemint bir saat taktım Buda fotografları açıkcası ben pek beğenmedim pek belli etmiyor hic yakışmadı bana

Arkadaslar cevap yazın lütfen
Nc grafite acık mavi mi yoksa koyu mavi mi
Ben koyu istiyorum

koyu kahve hatta siyah gözlerde grafite koyu mavi durur ama göz rengin ela ve açık kahve ise mavi ton hakim değildir,daha çok griye çalan hafif bir mavilik var ama yoğun olarak grimsi durur. benim albümümde charm ve cor grafite resimleri mevcut bakabilirsin,ki nc en az opak olanıdır bunlar arasında ,bu arada benim göz rengim çok koyu kahve hatta siyah buyüzden bende grafite de mavilik yoğundu griden eser yoktu .

Son düzenleme:
çok koyu kahve (siyah) gözümde kullandığım soloticalardan arşivimde bulabildiklerim,sanırım fikir olur..

charm ocre

nc mel

cristal

charm grafite

Cevap icin çok teşekkür ederim :) inşallah böyle durur
Ten rengim çok acık die acık renkli lensler bana uygun degil malesef :)

Ben ıcemınt de dusunuyorum canım fiyat olarak ne dusunuyorsun ozelden yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…