Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar elimde yeni seri solotica icemint var isteyene takas edebilirim
1 saat taktım sadece yüzüm beyaz oldugundan bana pek yakışmadı benim gibi yeni alan var mi peki takas etmek istiyorum kargo parasını ben vericem

arzu hanım ben quartzo sipariş etmiştim ya geçtiğimiz çarşamba acaba ne zaman ulaşır elime meraktan çatlayacağım da :)))
bir de bu yeni seri quartzolar acaba yeşile dönükmüdür yoksa grimsi mavimidir,bilginiz var mı?

Canım beyaz tenliysen ve gözler acık kahveye mavi öneririm
Grafite mesela ama icemint bende çok acık durdu koyu tenli veya sıcak tenlilere öneriyorum ben
:)

Canım tamda soyledigin gıbı beyaz ten acık kahve gozluyum ama mel cok ıyı gidiyor bana ıcemınt de gitmezmi ki :) yakın zamanda aezucygumdan yeni acık seri nc mel almayı dusunuyorum bide icemint denesem fwna olmazdı

Easemcim yanlız acele ediyorsun o renk oyle ilk başta soguk geliyor ama sonradan inanılmaz güzel duruyor 1 hafta sonra rengi ıcemintin oturuyor inanılmaz doğal duruyor acele etme biraz bekle göreceksin tavsiyemdir

arzu abla lens fiyatları nedir bide göz ölçüsüne göre deisiyor mu

ÖZMELEK SOLOTİCALAR STANDART ÖLÇÜDE BAŞKA ÖLÇÜDE ÜRETİLMİYOR 8.7 YE 14.2 AMA BAZI LENSLERDE ÇAP SEÇENEĞİ VAR
İLANLARIMIZ ACİLEN SATIYORUM COM SİTESİNDE FİYATLARI RENKLERE GÖRE DEĞİŞİYOR BAKABİLİRSİNİZ..LİNKDE TIKLAYINCA AÇILIYOR:)

SOLOTİCA LENS

BİRDE YILLIK CRİSTAL RESMİ GELDİ EKLEYELİMM)

Son düzenleme:
Satmaktan takas etmekten vaz geçtim
Zaten giderek gözlerimle uyumlu güzel bi renk oluyor :)
İcemint öneririm kesinlikle

bayıldımm Ne kadarda güzel durmuş. Bende de böyle durcağını bilsem hemen alırdım ama nerdeee =)

Ay inanılmaz guzel durmus vallahi çoook begendim süper görünüyor .Arzucum bu açık renk göz tabanındakiduruşu mu bendede böyle dururmu ki ? Yine kararsız kaldım bak şimdi :) icemint cyrstal yeni seri mel üçlüsünden hangisi yesile daha yakın ve canlı Arzucum? birde mel resmi ekliycektin onu bekliyorum ben almak için ...aslında üçünü bi arada eklesen karşılastırma için süper olurdu...söz bak alınca kendi gözümdeki halini bende sana aticiğim :) :)

Satmaktan takas etmekten vaz geçtim
Zaten giderek gözlerimle uyumlu güzel bi renk oluyor :)
İcemint öneririm kesinlikle

Resim eklermisin canım bizde fikir edinmiş oluruz :)
Aslında benim istediğim tam olarak canlı duracak soluk görünmeyecek rengi belli olan yeşil bi lens ama ıcemint mi mel mi derken şimdi bide cyrstal kafamı karıstırdı yahu :) resimdeki cyrstal gibi duracagını bilsem hemen alırım bende

canım ıcemint maviye yakın gri mavi arası bir renk..crystal ile resim eklemiştim ben bir sürü.. sayfa numarasını hatırlamıyorum ama bakarım crytal gri su yeşili ara sırada maviye dönük bir renk.. ama mel tam yeşil açık yağ yeşili içinde mavilik grilik yok ve net bir renk.. diğer ikisi için net bir renk söyliyemiyorum çünkü göz rengine ve ışığa bağlı olarak değişken.. istersen ben sana crystal ve mel karşılaştırmalı foto gönderirim, solotica lenslerin hepsi canlı ve doğal renkler ama sen daha net yemyeşil bir renk istiyorsan birde esmeraldaya bak, ben mel ile esmerlda arasında kalmıştım..

Şimdi beyaz renkliysen canım ara renkleri kullanma yeşilin saha belirgin renklerinden kullan icemint
Önermem beyaz tene koyu yeşil kullan :)

Cok tesekkur ederim canım fikirlerini yazdığın için :) sendeki durusunu görmüştüm çok hoş durmuştu meller sende bende yıllardır yaklaşık on yıllık lens kullanıcısı olarak bu süre içinde hemen hemen tüm lensleri denedim mel kadar begendiğim bi renk olmadı solotica lensler kadarda doğal bir lense rastlamadım, netten tekrar baktım şimdi cyrstal yeşile dönük fakat bana göre fazla açık bir renge sahip gibi yani açıkdan ziyade rengi biraz çiğ gibi geldi resimdeki arkadasta çok hoş durmuş cyrstaller ama gercek rengi farklı sanki,.ıcemint de istediğim kadar canlı görünmüyor ben yine mel alacağım galiba :)
Şimdi beyaz renkliysen canım ara renkleri kullanma yeşilin saha belirgin renklerinden kullan icemint
Önermem beyaz tene koyu yeşil kullan :)

Bende melde karar kıldım gibi canım yıllardır bildiğim renkten vazgeçmeyeceğim :) en son 2010 daki hali süperdi mellerin sonra koyulaştı şimdi rengi acılmışken kaçırmak istemiyorum açıkcası

Keyfikeyf opak lensleri kullanamıyorum canım ben quartzo ile tecrübe ettim onu esmeralda kullanamam o yüzden sanırım, mel çok güzel bi renk ama su anki nc mel resmine rastlayamadım vetman eklerse kararımı kesinleştireceğim

Quartzo nasıldı peki :)

Aslında renk olarak güzeldi fakat opak olduğu için gözle kaynaşmadığından bana tuhaf gelmişti gözüne yeşil bi kağıt yapıştırmışsın gibi :) bide benim göz tabanı açık kahve oldugundan sibirya kurduna dönmüştüm :)) fazla açık durdu yani o yüzden yadırgamıştım kullanamadım canım

Hangi seri quartzo kullandın ? Nc serisi çok mu opak
Benimde gözüm acık kahve çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…