- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.521
Arkadaslar sizde oluyor mu lens taktıktan sonra hafif gözlerin damarlanması?
natural colours mel rengi resmi ekliycem yoncaanlıyorum son mellerin resmini ekleyince sizde karar verirsiniz aslında size hıdrocharm melin açık seriside güzel olur çünkü teniniz beyaz oldugu için sarımsı lensler sizi soldurabilir ten rengi çok önemli lenslerde çünkü ten rengi ve doğal göz rengi lenslerin duruşunu herkezde çok değiştiriyor 1-2 ton farkettiriyor doğal göz rengi açıksa bazı renkleri yutuyor örneğin hıdrocor grafite çok açık göz tabanlarında sanıldıgının aksine siyah göz renginden daha koyu ve grimsi duruyor grafite koyu gözlerde daha maviye dönük ve belirgin duruyor
Canım beyaz tenliysen ve gözler acık kahveye mavi öneririm
Grafite mesela ama icemint bende çok acık durdu koyu tenli veya sıcak tenlilere öneriyorum ben
:)
Canım bende yeni aldım suan taktım ama beğenmedim hic pişman oldum aldığıma keske quartzo alsaydım
Yani beğendim icemint rengini hatta annem suan dalga geçiyor malesef tam olarak ne rengi olduğu bile belli degil
İsteyen varsa takas edebilirim 1 saat olmadı taktım geri çıkarttım rengini göstereyim belki baskasında güzel durabilir ama bana hic yakışmadı((((
arzu abla lens fiyatları nedir bide göz ölçüsüne göre deisiyor mu
ÖZMELEK SOLOTİCALAR STANDART ÖLÇÜDE BAŞKA ÖLÇÜDE ÜRETİLMİYOR 8.7 YE 14.2 AMA BAZI LENSLERDE ÇAP SEÇENEĞİ VAR
İLANLARIMIZ ACİLEN SATIYORUM COM SİTESİNDE FİYATLARI RENKLERE GÖRE DEĞİŞİYOR BAKABİLİRSİNİZ..LİNKDE TIKLAYINCA AÇILIYOR:)
SOLOTİCA LENS
BİRDE YILLIK CRİSTAL RESMİ GELDİ EKLEYELİMM)
Eki Görüntüle 841639
ÖZMELEK SOLOTİCALAR STANDART ÖLÇÜDE BAŞKA ÖLÇÜDE ÜRETİLMİYOR 8.7 YE 14.2 AMA BAZI LENSLERDE ÇAP SEÇENEĞİ VAR
İLANLARIMIZ ACİLEN SATIYORUM COM SİTESİNDE FİYATLARI RENKLERE GÖRE DEĞİŞİYOR BAKABİLİRSİNİZ..LİNKDE TIKLAYINCA AÇILIYOR:)
SOLOTİCA LENS
BİRDE YILLIK CRİSTAL RESMİ GELDİ EKLEYELİMM)
Eki Görüntüle 841639
Satmaktan takas etmekten vaz geçtim
Zaten giderek gözlerimle uyumlu güzel bi renk oluyor :)
İcemint öneririm kesinlikle
Resim eklermisin canım bizde fikir edinmiş oluruz :)
Aslında benim istediğim tam olarak canlı duracak soluk görünmeyecek rengi belli olan yeşil bi lens ama ıcemint mi mel mi derken şimdi bide cyrstal kafamı karıstırdı yahu :) resimdeki cyrstal gibi duracagını bilsem hemen alırım bende
Resim eklermisin canım bizde fikir edinmiş oluruz :)
Aslında benim istediğim tam olarak canlı duracak soluk görünmeyecek rengi belli olan yeşil bi lens ama ıcemint mi mel mi derken şimdi bide cyrstal kafamı karıstırdı yahu :) resimdeki cyrstal gibi duracagını bilsem hemen alırım bende
Cok tesekkur ederim canım fikirlerini yazdığın için :) sendeki durusunu görmüştüm çok hoş durmuştu meller sende bende yıllardır yaklaşık on yıllık lens kullanıcısı olarak bu süre içinde hemen hemen tüm lensleri denedim mel kadar begendiğim bi renk olmadı solotica lensler kadarda doğal bir lense rastlamadım, netten tekrar baktım şimdi cyrstal yeşile dönük fakat bana göre fazla açık bir renge sahip gibi yani açıkdan ziyade rengi biraz çiğ gibi geldi resimdeki arkadasta çok hoş durmuş cyrstaller ama gercek rengi farklı sanki,.ıcemint de istediğim kadar canlı görünmüyor ben yine mel alacağım galiba :)canım ıcemint maviye yakın gri mavi arası bir renk..crystal ile resim eklemiştim ben bir sürü.. sayfa numarasını hatırlamıyorum ama bakarım crytal gri su yeşili ara sırada maviye dönük bir renk.. ama mel tam yeşil açık yağ yeşili içinde mavilik grilik yok ve net bir renk.. diğer ikisi için net bir renk söyliyemiyorum çünkü göz rengine ve ışığa bağlı olarak değişken.. istersen ben sana crystal ve mel karşılaştırmalı foto gönderirim, solotica lenslerin hepsi canlı ve doğal renkler ama sen daha net yemyeşil bir renk istiyorsan birde esmeraldaya bak, ben mel ile esmerlda arasında kalmıştım..
Şimdi beyaz renkliysen canım ara renkleri kullanma yeşilin saha belirgin renklerinden kullan icemint
Önermem beyaz tene koyu yeşil kullan :)
Keyfikeyf opak lensleri kullanamıyorum canım ben quartzo ile tecrübe ettim onu esmeralda kullanamam o yüzden sanırım, mel çok güzel bi renk ama su anki nc mel resmine rastlayamadım vetman eklerse kararımı kesinleştireceğim
Quartzo nasıldı peki :)
Aslında renk olarak güzeldi fakat opak olduğu için gözle kaynaşmadığından bana tuhaf gelmişti gözüne yeşil bi kağıt yapıştırmışsın gibi :) bide benim göz tabanı açık kahve oldugundan sibirya kurduna dönmüştüm :)) fazla açık durdu yani o yüzden yadırgamıştım kullanamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?