Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yakamozcum senin quartzolar çok eski 2010 quartzolarıydı o yüzden şu ankilerden daha açıktı aslında sana yakışmıştıda senin için açık kalmıştı zaten su anda quartzo alsan o kadar sendede açık durmaz şu an sen quartzo alsan şimdi resmini eklediğim cristal tonunda durur sende sonunda tüm kızlar için resim ekliyorum ilk önce nc mel..

nc mel orta kahverengi gözde

cristal koyu kahverengi gözde

hıdrocharm mel orta kahverengi gözde hıdrocharm melin daha açık duranlarıda var elimizde

benim charm mellerim nc ler gibi duruyor kesinlikle =) hatta bonvesi de aynı charm kabına nc koymuş olabilirler mi :)

Meller bu kadar acildimi cok acilmis rengi hos olmus, sizin gozler ne renkti bende hic boyle durmamisti meller, cok hos olmus

geçen sene aldıysanız çok koyuydu bende de hiç belli olmuyordu bunlar baya açık geçen seneki mellere göre hatta ben en koyusunu aldım iyi ki de öyle almışım =) renklerini çok sevdim =) gözlerim normalde ela-orta kahve arası değişiyor, bazen koyu kahve gibi bile duruyor.

arzu hanım benim göz rengim bu fotoyu yükleyebilmişimdir umarım
quartzo sipariş vermiştim size
sizce bende nasıl durur
ve nezaman gelir? 1hafta oldu sipariş vereli.çok sabırsızlanıyorum :))

Hangi seri quartzo kullandın ? Nc serisi çok mu opak
Benimde gözüm acık kahve çünkü :)
canım nc serisiydi ama su ankilerden açıkmış sanırım benim aldıklarım vetmancım öyle diyor :)

Arzucum meller ne kadar açılmış öyle çok hoş olmuşlar geçen seneki hallerine göre baya iyi olmuş ama bildiğin yeşil olmuş rengi sanki yağ yeşili rengi kalmamış gibi değilmi? Birde yeni seri tüm nc meller aynı açıklıkta mı şimdide fazla mı açık durur kaygısı başladıda :) eğer değilse orta açıklık iyi olur bana :) ona göre alicimm
Eki Görüntüle 843795 şimdi yüklendi cep telefonun ön kamerasıyla çekildiği için çok bulanık çıkmış rengi belli olmamış malesef =/
Normalde rengi nasıl canım yani açıklık olarak takınca yadırgadınmı yoksa o kadar değilmi ? Çok hoş görünüyor sende de

En koyusu derken canım açık serinin en koyusumu aldıgın? Ton ton değişiyomuymuş açık seri? Sendede bildiğin yeşilmi durdu yoksa yağ yeşili mi durdu tam olarak ? Cevaplarsan çok sevinirim :)

Hemen cevaplıyorum :) Geçen seneki mellere göre çok açıklar ve ilk taktığımda garipsedim ama geçen seneki meller gözümde hiç belli olmuyordu, gözümle aynı renk duruyordu o yüzden fark yaratmış olması güzel bence.yani geçen sene mel aldıysanız ilk başta açık gelebilir renk. bu sene üretilen mellerde açık ve koyu olanlar varmış Arzu hanım açık olan mellerin resmini yüklemişti, ama açık kahve tonu gibi durdukları için beğenmedim ve koyu olan mellerden yolladı bana. yağ yeşilinden daha açık bir yeşil durdu. keyfikeyf'n melleri daha koyu durmuştu mesela . sebebi benim göz rengimin açık olması da olabilir ya da charm nc ve cor serileri arasında renk tonları değişiyor da olabilir orasını bilmiyorum :)

canım her açıdan foto atar mısın bi tanecik fotoyla kurtulamazsın:):)

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için :) geçen sene hem yıllık mel hem solflex 6 Aylık mel almştım ikiside beklentimi karşılamamıştı renk koyuluğundan dolayı, açılmasına sevindim o yüzden ben yeşil dursun istiyorum belli olsun fakat aşırıda açuk durmasın istiyorum o zaman açık mellerin koyu tonunu mu almam lazım ki :)
Aslında vetman nc melin yeni açık serisinin koyu ve açık tonunun karşılaştırmalı eklese daha sağlıklı karar vermiş oluruz bu şekilde karar vermek zor oluyor tonunu rengini rtamolarak bilmeden ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…