Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

NC Quartzo larım bugün geldi. Çok güzel açıyor, oldukça başarılı ve bence 1 m ye kadar belli olmuyor lens olduğu.
ve mavi gri yoğunlukta bana gelen seri.
şimdi nc topaziolarımı bekliyorum. nasıl duracak çok da merak ediyorum
belki ilerdi bir de nc mel düşünebilirim günlük kullanılabilir

Canım hayırlı olsun
Gözlerinin rengi nedir ve topazio geldiginde fikirlerini yazarmisin :)

Kızlar diyelimki lensi 1 ton acmak istiyoruz var mi bunun solüsyonu ve kac günde açıyor acaba :)

all in one light açıyor diyorlar ben onu aldım ama pek fark göremedim aslında. solo care aqua kullanıyordum o koyulaştırıyor dediler bir de ilk taktığımda çok yakıyordu o yüzden değiştirdim. bu solüsyonda yanma olmuyor ama solo care de daha uzun süre nemli tutuyordu çok karmaşık bir durum

işte istediğim şey doğal göz rengini ve lensli halini koyar mısın lütfen

Bende solocare Aqua kullanıyorum ve gayet memnunum batma falan yapmıyor :)

Eki Görüntüle 843795 şimdi yüklendi cep telefonun ön kamerasıyla çekildiği için çok bulanık çıkmış rengi belli olmamış malesef =/
Arzucum velvelitanın lenslerinin tonu güzel açık yağ yeşili olduğunu söylemişti benim istediğime yakın duruyor onun lensleri koyu olandanmı çok fazla ton var diye bide sana sorayım dedim :) yanılmak istemiyorum aldıktan sonra, belkide göz tabanından dolayı fark ediyordur yada senin eklediğinle bunlar farklı mel tonları ay kafam karıştı galiba :))

ik resim kendi gozum daha sonrakiler quartzolu

Eklentiler

• $20130530_220827.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…