- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.561
NC Quartzo larım bugün geldi. Çok güzel açıyor, oldukça başarılı ve bence 1 m ye kadar belli olmuyor lens olduğu.
ve mavi gri yoğunlukta bana gelen seri.
şimdi nc topaziolarımı bekliyorum. nasıl duracak çok da merak ediyorum
belki ilerdi bir de nc mel düşünebilirim günlük kullanılabilir
Kızlar diyelimki lensi 1 ton acmak istiyoruz var mi bunun solüsyonu ve kac günde açıyor acaba :)
canım nc serisiydi ama su ankilerden açıkmış sanırım benim aldıklarım vetmancım öyle diyor :)
Arzucum meller ne kadar açılmış öyle çok hoş olmuşlar geçen seneki hallerine göre baya iyi olmuş ama bildiğin yeşil olmuş rengi sanki yağ yeşili rengi kalmamış gibi değilmi? Birde yeni seri tüm nc meller aynı açıklıkta mı şimdide fazla mı açık durur kaygısı başladıda :) eğer değilse orta açıklık iyi olur bana :) ona göre alicimm
Biraz kafan karışıcak ama son seri diye birşey yok yakamozcum lensler karışık geliyor örneğin 5 ay onceki seride geliyor son seride geliyor arada biriki eski seri geliyor bunları tabi sürekli serileri yenilendiği için biliyoruz ama siz bilemezsiniz size hangi ay üretilmiş olanın geldiğini..
Eki Görüntüle 844945 Eki Görüntüle 844946
nc mel koyu seri ve nc mel açık seri yanyana ekledim arada en az üç ton var birde bunların arasında bir ton daha var
Haklısın canım kafam karıştı biraz :) resimler için çoook tesekkur ederim resme bakınca açık seri daha hoş görünüyo koyu olanı çok bi değişiklik yaratmamış sanki geçen senekilere benziyo ara ton hangisine yakın peki Arzucum? Aslında şu anki kararım açıkolandan yana peki yadırgarmıyım canım açık olanı alsam velvelita iiyiki koyu olanı almışım deyince açık olanı almaya korkuyorum açıkçası :)
NC Quartzo larım bugün geldi. Çok güzel açıyor, oldukça başarılı ve bence 1 m ye kadar belli olmuyor lens olduğu.
ve mavi gri yoğunlukta bana gelen seri.
şimdi nc topaziolarımı bekliyorum. nasıl duracak çok da merak ediyorum
belki ilerdi bir de nc mel düşünebilirim günlük kullanılabilir
all in one light açıyor diyorlar ben onu aldım ama pek fark göremedim aslında. solo care aqua kullanıyordum o koyulaştırıyor dediler bir de ilk taktığımda çok yakıyordu o yüzden değiştirdim. bu solüsyonda yanma olmuyor ama solo care de daha uzun süre nemli tutuyordu çok karmaşık bir durum
Arzucum velvelitanın lenslerinin tonu güzel açık yağ yeşili olduğunu söylemişti benim istediğime yakın duruyor onun lensleri koyu olandanmı çok fazla ton var diye bide sana sorayım dedim :) yanılmak istemiyorum aldıktan sonra, belkide göz tabanından dolayı fark ediyordur yada senin eklediğinle bunlar farklı mel tonları ay kafam karıştı galiba :))Eki Görüntüle 843795 şimdi yüklendicep telefonun ön kamerasıyla çekildiği için çok bulanık çıkmış rengi belli olmamış malesef =/
Haklısın canım kafam karıştı biraz :) resimler için çoook tesekkur ederim resme bakınca açık seri daha hoş görünüyo koyu olanı çok bi değişiklik yaratmamış sanki geçen senekilere benziyo ara ton hangisine yakın peki Arzucum? Aslında şu anki kararım açıkolandan yana peki yadırgarmıyım canım açık olanı alsam velvelita iiyiki koyu olanı almışım deyince açık olanı almaya korkuyorum açıkçası :)
ben koyu aldım ama fotoğraftaki açık olan gibi duruyor benim lenslerim o yüzden öyle söyledim. dediğim gibi seriden yada göz tabanından dolayı farklı duruyor olabilir.
ben koyu aldım ama fotoğraftaki açık olan gibi duruyor benim lenslerim o yüzden öyle söyledim. dediğim gibi seriden yada göz tabanından dolayı farklı duruyor olabilir.
O yüzden vetmana sormak istedim seninkine bakınca koyu olanı alayım diyorum vetmanın eklediği resimlere bakınca koyu olan çok açmamış senin lensinle onun aynı olup olmadığını öğrenirsem netleştiricem inş. :) yada alırken velvelitanın melinin ncsinden gönder sen bana arzcucum diyim ben en iyisi
Kimse bişey yazmamış yahu
ik resim kendi gozum daha sonrakiler quartzolu[/
goruldugu gıbı benım quartzolarım grı yesıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?