Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

yabancı siteden eylül 2013 te alınmış charm mel ,alan kişi açık ve parlak olmasından ötürü mutlu olduğunu dile getirmiş,kıyaslama yapabilirsiniz lot numarası da hali hazırda

orta kahve gözde

Evt canım velvelitanınkiler son seri charm mel değil birkaç ay onceki charm meller daha koyu son serileri daha açık çünkü nil koyu kahverengi gözde son seri charm mel eklemiş çok açık koyu gözü bile ne kadar çok açmış işte o çok açık seri velvelitanın gözleri açık kahve olmasına ragmen onunkiler bu kadar açık değil ..

Bi arkadas msj atmis nedense cvplayamadim net kasti falan nese burdan cvpliyim benim quartzolarim 08/2018 yani en yeni seri lenslerimi vetman10 dan Arzu abladan aldim ustelik siparis verdim ertesi gunu elimdeydiler ve bukadar tatli bi satici olamaz dogalliklarina gelince dogal lens oldugu uzaktan anlasilmiyor aslinda yakindanda anlasilmaz fakat lensler bana biraz buyuk tam olmus olsaydi yakindan bile anlasilmasi zor olurdu

Eki Görüntüle 849012
Biraz darmadumanım k.bakmayın, akşam kapalı mekan ışığında
Nc quartzo

renk tonu olarak mavi gri bunu çok beğendim ama koyu geldi. zahmet olmazsa bir kaç fotoğraf daha paylaşırmısınız farklı açılardan. biraz daha uzaktan nasıl göründüğünü merak ediyorum yüzünüzü sansürleyip tam yüz fotosu istesem çok şey mi istemiş olurum

Ben de kendimdeki duruşuna şaşırdım açıkçası, yeşillik neredeyse hiç yok gibi duruyor bende.
ama ben seviyorum kendimdeki duruşunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…