- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.581
Eki Görüntüle 848433 Eki Görüntüle 848434ik resim kendi gozum daha sonrakiler quartzolu[/
goruldugu gıbı benım quartzolarım grı yesıl
Cokkkk yakışmış bayıldım :)
İnanilmaz doğal duruyor
Eki Görüntüle 848433 Eki Görüntüle 848434ik resim kendi gozum daha sonrakiler quartzolu[/
EVET cok yakısmıs :) bu arada yuzunuz cok hoss
O yüzden vetmana sormak istedim seninkine bakınca koyu olanı alayım diyorum vetmanın eklediği resimlere bakınca koyu olan çok açmamış senin lensinle onun aynı olup olmadığını öğrenirsem netleştiricem inş. :) yada alırken velvelitanın melinin ncsinden gönder sen bana arzcucum diyim ben en iyisi
Benim eklediğim resimler nc melin koyusu ama yakamozcum:) velvelitanınkiler charm melin koyusu karıştırmayalım
Arzucum velvelitanın lenslerinin tonu güzel açık yağ yeşili olduğunu söylemişti benim istediğime yakın duruyor onun lensleri koyu olandanmı çok fazla ton var diye bide sana sorayım dedim :) yanılmak istemiyorum aldıktan sonra, belkide göz tabanından dolayı fark ediyordur yada senin eklediğinle bunlar farklı mel tonları ay kafam karıştı galiba :))
cok tsk ederim) hep mavi lens kullanan biri icin ilk once begenmemistim ama artik alistim seviyorum
Canım hayırlı olsun
Gözlerinin rengi nedir ve topazio geldiginde fikirlerini yazarmisin :)
tek kelimeyle bayıldım muhteşem göz yapınızında çok etkisi var inanılmaz doğal durmuş ve çok yakışmış
Eki Görüntüle 849068
Gündüz kapalı mekan kendi göz rengim, açık havada daha açık tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?