- Konu Sahibi White Mocha
-
- #29.601
Eki Görüntüle 849179 Eki Görüntüle 849180 bunlar var şu an telefonumda, daha sonra farklı ışıklarda fotolar da ekleyebilirim
evet uzaktan da belli oluyor, çok rahat belli oluyor hatta.
Ama herkesde aynı dururmu renk bilemiyorum:44:
Evet ben şanslılardanım sanırım, baya doğal durdu bende.
makyajla çok daha iyi oluyor tabi, açık havada olan foto.da makyaj var aslında ama orda da rengi pek iyi yansıtamamışım sanırım.
Eki Görüntüle 848433 Eki Görüntüle 848434
tek kelimeyle bayıldım muhteşem göz yapınızında çok etkisi var inanılmaz doğal durmuş ve çok yakışmış
Cnm tsk ederım. Ben cart mavi ve zombi gri lensde kullandim hicbiri kotu durmadi cunku dogru makyajla kamufule ettim bence lens kullaniminda makyaj cok onemli
Canımcım zaten velvelitanın charmları senin eklediğin nclerden açık görünüyor kendiside öyle söylüyordu açık duruyo demiştide ondan sordum bi gariplik var diye:) farklı seriler sanırımBenim eklediğim resimler nc melin koyusu ama yakamozcum:) velvelitanınkiler charm melin koyusu karıştırmayalım
Bana orta açıklık yeter canım çok açığı yadırgayabilirim diye düşünüyorum o zaman bende bi kaç ay önceki seriden nc mel alsam nasıl durur açıklığı? Bi kaç sene önceki mellerden açık dururmu :) biliyorum çok soru sordum teşekkür ederim şimdiden ArzucumEvt canım velvelitanınkiler son seri charm mel değil birkaç ay onceki charm meller daha koyu son serileri daha açık çünkü nil koyu kahverengi gözde son seri charm mel eklemiş çok açık koyu gözü bile ne kadar çok açmış işte o çok açık seri velvelitanın gözleri açık kahve olmasına ragmen onunkiler bu kadar açık değil ..
Yeni serileri bekle bence canım :)
Kız çok fazla açık onlarda zombiye dönerim diye korkuyorum :) şaka bi yana çok açık renkleride kullanamıyorum ben canım orta açıklıkta rengi belli olan bi yeşil bulursam atliycam hemen :) :)
yabancı siteden eylül 2013 te alınmış charm mel ,alan kişi açık ve parlak olmasından ötürü mutlu olduğunu dile getirmiş,kıyaslama yapabilirsiniz lot numarası da hali hazırda
orta kahve gözde
Eki Görüntüle 848556 Eki Görüntüle 848557
Eki Görüntüle 848558 Eki Görüntüle 848559
Ay bu resimleri görünce de son seri alasım geldi ölicimm bu karasızlık ve belirsizlikten :)
yabancı siteden eylül 2013 te alınmış charm mel ,alan kişi açık ve parlak olmasından ötürü mutlu olduğunu dile getirmiş,kıyaslama yapabilirsiniz lot numarası da hali hazırda
orta kahve gözde
kesınlıkle bende bayıldım arzucum elınde aynen bu tonda charm mel varmı ? benım gozum bılıosun acık kahve ela bendede bole bu yesılden durur demı yaaaa
Eki Görüntüle 850730
AYNI HIDROCHARM MELDEN varmış melekcimresmini ben çektim
BUKET3406 CANIM QUARTZOLAR YEŞİLLENMİŞ YİNE
orta kahve gözde
selam arkadaşlar
bugün charme ocrelerim geldi
cok hos durdu gözümde
fotoraf karanlik cikti
ama günesde acik havada cok güzel bir renk oluyor ela hafifde yesilikde var..
Eki Görüntüle 851901
Bende bu hafta charm ocre aldım benim gözlerim siyah olmasına rağmen önceki kullandığım ocrelerden daha açık bal rengi olmuyor bende tabii ama yeşillik ve elalık bende de var.yani ocrelerde açılmış. bu arada arzu'cum sana tşk ediyorum tekrar canım benim
sizin göz renginiz nedir? güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?