Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet uzaktan da belli oluyor, çok rahat belli oluyor hatta.
Ama herkesde aynı dururmu renk bilemiyorum:44:

evet uzaktan da belli oluyor, çok rahat belli oluyor hatta.
Ama herkesde aynı dururmu renk bilemiyorum:44:

ben de onu bilmiyorum doğallık konusun da da emin olamıyorum. bazılarında çok doğal dururken bazılarında lensin diye bağıran bir lens sendeki duruşunu makyajsız olduğun halde beğendim makyajla çok daha güzel duracaktır. alırsam beğenmezsem diye tedirginim.

Evet ben şanslılardanım sanırım, baya doğal durdu bende.
makyajla çok daha iyi oluyor tabi, açık havada olan foto.da makyaj var aslında ama orda da rengi pek iyi yansıtamamışım sanırım.

kesınlıkle bende bayıldım arzucum elınde aynen bu tonda charm mel varmı ? benım gozum bılıosun acık kahve ela bendede bole bu yesılden durur demı yaaaa

AYNI HIDROCHARM MELDEN varmış melekcim resmini ben çektim

BUKET3406 CANIM QUARTZOLAR YEŞİLLENMİŞ YİNE

Son düzenleme:
ne yapsam bilemedim quartzonun rengini çok seviyorum ama herkese yakışmıyor herkeste çok farklı duruyor bilemiyorum bende nasıl durur. cristal kullanıyorum ama yeterince açmıyor tam güneşte güzel mavimsi ama normal ışıkta mel gibi bir hali var. esmeralda da aklım yok değil o daha doğal ama belirgin gibi ikisinin arasında kararsız kaldım. bu doğal gözümün gündüz oda içerisinde ki hali. fikirlere açığım

Eklentiler

• $WP_20131105_010.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 49
Ayın 15ini bekliyorum bende almak için malum memur maaşı 15inde yatıyo :) 10 güne kadar kesinleştirebilirim inş. Hangi meli alacağıma :) en açık tonundan biri alsada eklese çok iyi olurdu valla :))

selam arkadaşlar
bugün charme ocrelerim geldi
cok hos durdu gözümde
fotoraf karanlik cikti
ama günesde acik havada cok güzel bir renk oluyor ela hafifde yesilikde var..

selam arkadaşlar
bugün charme ocrelerim geldi
cok hos durdu gözümde
fotoraf karanlik cikti
ama günesde acik havada cok güzel bir renk oluyor ela hafifde yesilikde var..
Eki Görüntüle 851901

Bende bu hafta charm ocre aldım benim gözlerim siyah olmasına rağmen önceki kullandığım ocrelerden daha açık bal rengi olmuyor bende tabii ama yeşillik ve elalık bende de var.yani ocrelerde açılmış. bu arada arzu'cum sana tşk ediyorum tekrar canım benim

sizin göz renginiz nedir? güle güle kullanın.

Son düzenleme:

tesekürler :)
ben daha önce ocrenin cor serisini aldim bur tuaf durdu gözümde.
Bunun durusunu cok beğendim, ama sanki yüzümün yarisi göz oldu
su japonlarin kullandigi lens varya onun gibi durdu bende..
Benim göz rengim normal kahverengi cok koyu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…