- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.241
merhaba hanımlar ben de arzu hanımdan mavi ağırlıklı quartzolarımı aldım biraz önce elime geçti. burdan arzu hanımcığıma çok teşekkür ediyorum. tam istediğim gibiler. fotoğraf çektim bir iki tane. şu an gözlerim çok bulanık görüyor sadece sebebini anlayamadım. sağ gözümde çok az kayma yaptı. o da bir iki gün içerisinde lens göze alışınca şekillenecek. çok mutluyum! fotoğrafları gün içerisinde yüklemeye çalışacağım.
bende ouartzo aldım evet mavi ağırlıklı ve çok güzel.Eski seri topaziolarıma çok benziyor.Haresi hidroharm gibi belirginleşmiş.Soloticalar solüsyonda bekletildikçe güzelleşiyor.Bu hali bile çok güzel yakında resim yükleyeceğim.Tşk Arzu hanımcım
Kızlar yeni aldıgım quartzo lar . karasızım sizce nasıl duruyolar yapay mı ?:18:
Eki Görüntüle 1134228
Eki Görüntüle 1134226
Eki Görüntüle 1134233
Kızlar yeni aldıgım quartzo lar . karasızım sizce nasıl duruyolar yapay mı ?:18:
Eki Görüntüle 1134228
Eki Görüntüle 1134226
Eki Görüntüle 1134233
ben de bu rengi istiyorum kesinlikle. ama numaralı olacak, var mı elinizde?Arzucum merhaba
Sonunda kesınlıle kararımı verdım solotıcanın hangı serısını alıcagıma.arzucum bu renk varmı elınde?
ben çok beyendim.Bende quartzo aldım.Topazio kullanan biri olmama rağmen quartzolar daha hoşuma gitti.Haresi belirginleşmiş sanki rengide açılmış gibi geldi.Hatta yeşilden çok maviye yakın.Sizede çok yakışmış.Güle güle kullanın
Arzucum merhaba
Sonunda kesınlıle kararımı verdım solotıcanın hangı serısını alıcagıma.arzucum bu renk varmı elınde?
merhaba arzu hanım aşağıdaki linkteki enka adlı şarkıcının lensleri solotica olabılırmı acaba markasını kestıremedım ??
http://www.izlesene.com/video/enka-alayina-zam/6669662#
Canım,çok güzel olmuşMavileştiğini iddia ettiğim quartzolarımın son hali sizce nasıl kızlar??Eki Görüntüle 1137044 Eki Görüntüle 1137045
Eki Görüntüle 1134228
Eki Görüntüle 1134226
Eki Görüntüle 1134233
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?