Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sevgili evenstarcım ben görmeden resimleri kaldırmışsın rica ederim güle güle kullanın

rica ederim lamiacım oldukça açık bir mavi agırlıklı

Merhaba Arzu Hanım, soloticacıların quartzoları yeşertmeye pek niyeti yok galiba? bendekilerin süresi de dolacak yakında, inatla ama nafile bi bekleyiş içersindeymişim gibi geliyor nedense..

Merhaba ben 6 ay önce nc cristal lens almıştım fakat yalaşık 3 ay fln kullanabildim sonra lensin tekinde kuruma gibi oldu gözümden düştü ve taktgımda cok yanma yaptı.Bayadır takmadım bugun tekrar denedim yanma yoktu fakat gene gözümden düştü ve gözümde cok kuruma yaptı böle sorunla karşılasan var mı tekrar solotica almak istyorum ama güvenemiyorum buyuzden

bende dün solotica solflex mel sipariş verdim, bakalım nasıl olucak çok merak ediyorum. gözlerim orta kahve yarın resim paylaşırım meerak edeen arkadaşlar için

Arzucum merhaba

Sonunda kesınlıle kararımı verdım solotıcanın hangı serısını alıcagıma.arzucum bu renk varmı elınde?

Eklentiler

• $image.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 103
  • $image.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 101
  • $image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 101

çok teşekkür ederim sizde güle güle kullanın

Kızlar yeni aldıgım quartzo lar . karasızım sizce nasıl duruyolar yapay mı ?:18:

Eki Görüntüle 1134228

Eki Görüntüle 1134226

Eki Görüntüle 1134233

Çok yakışmış gerçekten Kaş gözde güzelmiş Maşallah Bazen yapaylık hissediyorsun lenslerde,ben lens kullanınca insanlarla çok yakından ve göz teması kurmaya çekiniyorum açıkcası
En üztteki fotoğrafta biraz yapaylık fark ediyorum dikkatli bakınca ancak..Ama bence güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…