Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cnm beneki numarasiz ama numaralilari da cikmistir herhalde, bazen hafif rahatsiz ediyor gibi oluyor ama onun sanirim nedeni benim lens suyunu her gun degistirmemem ozenmemem cunku suyu temizken hic boyle olmuyo yok gibi oluyor gozunde

hydrocore ve solflex arasındaki fark nedir mel alcam kafam karıştı lütfen beni aydınlatın
Bende aynı şeyi merak ediyodum lensoptik'e mail attım cwp olarak " solotica solflex serisi aylık kullanımlı olan seridir. yıllık kullanımlı olan seriye göre bir-iki ton daha açıktır. diğer değerleri bc: 8,7 ve dia : 14,20 aynıdır."cevabı geldi bana canım 2 ton renk farklılığı varmış aralarında.

Hayitli olsun boncuk oarzto mel gibi durmus renk olarak burda nc ve cahrm mele oldukca benziyor topaza gore daha dogal göründü gozume
Canım tşk ederim aslında topazio lar benim değil kuzenim 5 6 gün önce almış ancak gözleri elaya yakın olduğu için çok açık durmuş onda bende yeşil tonlarında alistigimdan topazio lari değişim yada satmak istiyorum bakalım hayırlısı. Bu arada başka hidrocor quarzto alan varmı acaba ben nc veta hidrocor quartzo almayi düşünüyorum karar verme asamasindayim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…