Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tugce 3434 senin topazlar ayni cahrm ice gibi durmus hidrocor topazlar koskha arkadasta cok kotu durmuş ne yazikk ki bir hare farkindan bu kadar farkli bir duruş olabilir mi sanirim küçük gozlerde lensler daha guzel duruyor iri gözlerde ise portlek bir duruş sergiliyor lensler

çok güzel bi mavi durmuş neden beğenmedin .. göz rengin ne renk normalde? koyu kahveyi böyle maviyapıyor mu ki topazio
gözüm siyaha yakın olmasına karşın aynı resimdeki gibi duruyor doğallık açısından mükemmel fakat ben bu kadar açık bir ton istemiyorum sanırım kararsız kaldım

kızlar dün ben solflex quartzo aldım arkadaşım da nc quartzo ikimizinki de resmen zombi gözü gibi durdu çok açık ve yapay. hiç memnun kalmadık biz ama yeni quartzolar daha yeşile dönük ve flaşla gri gözüküyor denemek isteyenlere duyrulur.

solflex i bilemicem de nc quartzolar başta öyle duruyo 1 hafta kadar solo care solusyonda durunca oturuyo rengi..

Yeni hidrocor graphite iç ortamda karanlık yerlerde belli olmamakla beraber karanlık ankara havasında cam önünde böyle durdu

merhaba ben de cor grafite aldım solusyonda durdukça değişiklik oldu mu hiç renkte çok koyu ya hiç belli olmuyo aynada bile görmek için iyice dibine giriyorum aynanın :)

arkadaşlar yardımmmm solotica hidrocharme lens aldım bu zımbırtının şişesi nasıl açılıyor ya beceremedim bi türlü
daha önce quartzo kullanmıştım şişeyi nası açtığımı hiç hatırlamıyorum

Kapağın ortasına bastirin o yuvarlaklik cokucektir. metalden yapılmıştır o.çökünce kenarından tirtiklayip onu sokuceksiniz.altından plastik kapağı açığa cikicak.onu açarsınız zaten.resim atarsanız seviniriz biz kara veremeyenlere yardımcı olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…