- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.641
gözüm siyaha yakın olmasına karşın aynı resimdeki gibi duruyor doğallık açısından mükemmel fakat ben bu kadar açık bir ton istemiyorum sanırım kararsız kaldımçok güzel bi mavi durmuş neden beğenmedin .. göz rengin ne renk normalde? koyu kahveyi böyle maviyapıyor mu ki topazio
kesinlikle cor mel bence mükemmelDoğallık açısından Hidrocor mu, Hidrocharme mı?
Hidrocharme Mel
Hidrocor Mel
Doğal göz rengim
Hangisini almalıyım lütfen yardım ediiin
kesinlikle cor mel bence mükemmel
Flashsiz resimler ama beyaz ışıkta cektim goszlerim koyu kahve cnimDeniz Kızı tskr ederim guzel ve dogal gorunuyor ocreler resimde flash car mi nirmalde hizlerin ne renk
ben de nc quartzo aldim mavimsi. bende yesil istiyorum.ya bu quartzo neden boyle biri digerini tutmuyor. anlamiyorum.3 tane quartzom var 3 u de alakasiz. birini kullaniyorum diger ikisi saksi gibi suruyor. artik deneme yanilmayla iyisini mi bulucaz anlamadim ki(
Bence de hidrocor daha doğal :)Doğallık açısından Hidrocor mu, Hidrocharme mı?
Hidrocharme Mel
Hidrocor Mel
Doğal göz rengim
Hangisini almalıyım lütfen yardım ediiin
Bence de hidrocor daha doğal :)
kızlar dün ben solflex quartzo aldım arkadaşım da nc quartzo ikimizinki de resmen zombi gözü gibi durdu çok açık ve yapay. hiç memnun kalmadık biz ama yeni quartzolar daha yeşile dönük ve flaşla gri gözüküyor denemek isteyenlere duyrulur.
Yeni hidrocor graphite iç ortamda karanlık yerlerde belli olmamakla beraber karanlık ankara havasında cam önünde böyle durdu
bende opti free var acaba rengi koyulaşır mı? çok açık geldi de.solflex i bilemicem de nc quartzolar başta öyle duruyo 1 hafta kadar solo care solusyonda durunca oturuyo rengi..
bende opti free var acaba rengi koyulaşır mı? çok açık geldi de.
bendekilerden biri grimsi biri mavimsi. ben ilk quartzom gibi acik ve yesilimsi istiyorum. valla artik deliricem yaBen solflex de aldım mavimsi olsun diye o da yeşilimsi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?