Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

İlk iki resim flashlı sonuncusu loş odada flashsız arkadaşlar ben daha azul ve daha koyu tonları tercih ediyorum kendi göz rengim çok koyu bi kahve siyaha yakın bunları satmayı düşünüyorum cor azul alıcam numaram 0545 391 21 56

kızlar şuan solflex quartzo siparişi vericem de sizin de önerilerinizi almak istiyorum. gözlerim açık kahve çok mu açık durur? zombi olmak istemiyorum.

Kızlar mel ve quartzo kullandım.. Ikisinden de memnun kaldım.. Esmeraldayı merak ediyorum.. Sizce doğallık ve güzellik açısından diğerlerine göre nasıldır?

Hidrocor ocre :)

Eklentiler

• 1417467087015.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 413
  • 1417467147936.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 436
Şu yeni hidrocor quartzo alanlar renk maviye mi dönük yeşile mi bende nc var yeşil gibi ama mavimsi istiyorum. Yardım eder misiniz? :)
ben de nc quartzo aldim mavimsi. bende yesil istiyorum.ya bu quartzo neden boyle biri digerini tutmuyor. anlamiyorum.3 tane quartzom var 3 u de alakasiz. birini kullaniyorum diger ikisi saksi gibi suruyor. artik deneme yanilmayla iyisini mi bulucaz anlamadim ki (

Doğallık açısından Hidrocor mu, Hidrocharme mı?

Hidrocharme Mel

Hidrocor Mel

Doğal göz rengim

Hangisini almalıyım lütfen yardım ediiin

Koyulasmismi bence topazio lar şuanda baya açık mavi benim köyü gözlerimi inanılmaz acıyor kullanamıyorum bu sebeb ten

Eklentiler

• 2014-12-02 17.01.54.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 488
Boncuk topazlar cok guzel gorunuyor sende kishka arkadasin topazlari ne yazik ki sendeki gibi durmamis bu fstk neden var anlamadım bnim gozlerimdede patlak ve bilye gibi duruyor lensler adore yada rainbow dusunuyorum bu sebebten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…