- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.621
Resim koymaya çalışıyorum ama beceremedim bi türlü şimdilik profilime koycam ekleyebilirsem burayada atarimDeniz Kızı ocre resimleri aticak misin yoksa bosa beklemeyim mi:)
2014 solotica topazio kullanan var mı bana rengi koyulaşmış geldi
Kızlar mel ve quartzo kullandım.. Ikisinden de memnun kaldım.. Esmeraldayı merak ediyorum.. Sizce doğallık ve güzellik açısından diğerlerine göre nasıldır?
ben de nc quartzo aldim mavimsi. bende yesil istiyorum.ya bu quartzo neden boyle biri digerini tutmuyor. anlamiyorum.3 tane quartzom var 3 u de alakasiz. birini kullaniyorum diger ikisi saksi gibi suruyor. artik deneme yanilmayla iyisini mi bulucaz anlamadim kiŞu yeni hidrocor quartzo alanlar renk maviye mi dönük yeşile mi bende nc var yeşil gibi ama mavimsi istiyorum. Yardım eder misiniz? :)
çok güzel :)Hidrocor ocre :)
Eki Görüntüle 1318090 Eki Görüntüle 1318092 Eki Görüntüle 1318093 İlk iki resim flashlı sonuncusu loş odada flashsız arkadaşlar ben daha azul ve daha koyu tonları tercih ediyorum kendi göz rengim çok koyu bi kahve siyaha yakın bunları satmayı düşünüyorum cor azul alıcam numaram 0545 391 21 56
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?