- 21 Ağustos 2013
- 319
- 98
- 43
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.581
Çok kayma yapıyordu, düşündüğüm gibi doğal durmadı...Memnun kalmadınmı yoksa ne gibi bi sorun yaşadın canm
Bence çok doğal duruyorlar ya çok hoş yeşilimsi gibiler iyi yaptın canım saol fikir oldu benim için ama biraz pahalı fiyat olarak bu lens numaralı kullanıyorum birde benkizlar quartzo almak isteyenlere belki fikir olur diye ekliyorum lensin rahatligindan memnunum
quartzo sadece naturel colours olarak var. cor yada charm yok o renkte.Arkadaşlar quartzo almak istiyorum bende ama hidrocor mu yoksa natural clours mu sizce?
resimler silinmiş. eskiden gördümdünerde gördünüz ki
evet biraz pahalılar ama daha doğal olanını görmedim bende numaralı kullanıyorum ama güzel lenslerBence çok doğal duruyorlar ya çok hoş yeşilimsi gibiler
Bence çok doğal duruyorlar ya çok hoş yeşilimsi gibiler iyi yaptın canım saol fikir oldu benim için ama biraz pahalı fiyat olarak bu lens numaralı kullanıyorum birde ben
Ewet araştırdıktan sonra fark ettim bendequartzo sadece naturel colours olarak var. cor yada charm yok o renkte.
birsey sorabilir miyim? hic kayma yapiyor mu
Ewet araştırdıktan sonra fark ettim bende
Arkadaşlar quartzo almak istiyorum bende ama hidrocor mu yoksa natural clours mu sizce?
artik var benim gozumdeki hidrocor quartzo yeni ciktiquartzo sadece naturel colours olarak var. cor yada charm yok o renkte.
Çok hoş duruyo söylediğim gibi arzu hanım dediğiniz kişi yorumlarda okumuştum nasıl alıyorsunuz lensi kredi kartıyla mı birde yıllık oluyo bu lensler dimi ben 9 senedir lens kullanıyorum ama solitica çok doğal o yüzden çok hoşuma gittiEki Görüntüle 1309170 solotica hidrocor quartzo,yeni cikti : Eki Görüntüle 1309164 Eki Görüntüle 1309170 Eki Görüntüle 1309163
canm sagol arzu hanmla whatsapptan iletisime gectim yeni urun olduvu icin elinde hazir yoktu brezilyadan getirtti parayi ister kapida odeme ile veriyosun ama o zaman kargoyu da sen oduyosun istersen banka hesabina kargo ucretsiz yatiriyosunÇok hoş duruyo söylediğim gibi arzu hanım dediğiniz kişi yorumlarda okumuştum nasıl alıyorsunuz lensi kredi kartıyla mı birde yıllık oluyo bu lensler dimi ben 9 senedir lens kullanıyorum ama solitica çok doğal o yüzden çok hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?