Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arkadaşlar quartzo almak istiyorum bende ama hidrocor mu yoksa natural clours mu sizce?

Memnun kalmadınmı yoksa ne gibi bi sorun yaşadın canm

kizlar quartzo almak isteyenlere belki fikir olur diye ekliyorum lensin rahatligindan memnunum

Eklentiler

• image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 188
  • image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 168
  • image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 201
  • image.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 180
  • image.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 188
  • image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 184
  • image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 186
Bence çok doğal duruyorlar ya çok hoş yeşilimsi gibiler
kizlar quartzo almak isteyenlere belki fikir olur diye ekliyorum lensin rahatligindan memnunum
Bence çok doğal duruyorlar ya çok hoş yeşilimsi gibiler iyi yaptın canım saol fikir oldu benim için ama biraz pahalı fiyat olarak bu lens numaralı kullanıyorum birde ben

evet biraz pahalılar ama daha doğal olanını görmedim bende numaralı kullanıyorum ama güzel lensler

yazmistim gerci ama yine de yazayim hidrocor al bence yeni cikti zaten brezilyadan getirttim iki hafta bile olmadi daha. vetman arzu hanmdan aldim cok memnunum :) natural colors dogal durmuyomus pek cunku tam opak. hidrocor yari opakmis o yuzden baya guzel duruyo foto da ekleyeyim bak hic oynama yapmadim
Arkadaşlar quartzo almak istiyorum bende ama hidrocor mu yoksa natural clours mu sizce?

Eklentiler

• IMG_20141120_093423.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 332
canm sagol arzu hanmla whatsapptan iletisime gectim yeni urun olduvu icin elinde hazir yoktu brezilyadan getirtti parayi ister kapida odeme ile veriyosun ama o zaman kargoyu da sen oduyosun istersen banka hesabina kargo ucretsiz yatiriyosun

Teşekkür ederim yardımcı oldunuz ıçın bişey daha var numaralı kullanyorum ben ve kozmetik olarak kullanmycam sadece her gün takıcam herhangi bi rahatsızlık veriyor mu kuruma,kayma v.s oluyormu uzun süre gözde kalınca rahat bi lens mi yoksa tecrübelerinizden yararlanaym :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…