- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.661
arkadaşlar yardımmmm solotica hidrocharme lens aldım bu zımbırtının şişesi nasıl açılıyor ya beceremedim bi türlü
daha önce quartzo kullanmıştım şişeyi nası açtığımı hiç hatırlamıyorum
Hidrocor alsam mı hala bilmiyorum videolarda yeşilimsi duruyor bi bak derimbendekilerden biri grimsi biri mavimsi. ben ilk quartzom gibi acik ve yesilimsi istiyorum. valla artik deliricem ya
solotica hidrocor ice var ben de fakat onlara çok fazla alışamadım bence koyu renk gözlerde daha iyi duruyor benim gözlerim elaya yakın açık cor ice la daha bir açıldı.çok iyi durmadı yani.kızlar solotica ice nasılll yardımmmmm??
ben de gecen hafta brezilyadan hidrocor sipariş verdim.bu hafta içi elimde olacak.gelince fotoğraf ve fikirlerimi paylaşacağım.yazmistim gerci ama yine de yazayim hidrocor al bence yeni cikti zaten brezilyadan getirttim iki hafta bile olmadi daha. vetman arzu hanmdan aldim cok memnunum :) natural colors dogal durmuyomus pek cunku tam opak. hidrocor yari opakmis o yuzden baya guzel duruyo foto da ekleyeyim bak hic oynama yapmadim
merhaba ben brezilyadan aldım. brezilyadan direkt almanızı tavsiye ederim.çok kolay alınıyor ve adresinize geliyor ptt ile.Çok hoş duruyo söylediğim gibi arzu hanım dediğiniz kişi yorumlarda okumuştum nasıl alıyorsunuz lensi kredi kartıyla mı birde yıllık oluyo bu lensler dimi ben 9 senedir lens kullanıyorum ama solitica çok doğal o yüzden çok hoşuma gitti
hangi siteden aldiginizi bana direk msjda yazar misiniz :)merhaba ben brezilyadan aldım. brezilyadan direkt almanızı tavsiye ederim.çok kolay alınıyor ve adresinize geliyor ptt ile.
ben de acik bir seriden quartzo ariyorum siz nerden aldiniz hangi sitedencanım benim de öyleydi zombi gibiydi resmen solo care de beklettim 1 hafta sonra denedim güzelleşmişti rengi. 1 hafta beklet ondan sonra dene bence. rengi oturacaktır. quartzolar öyle oluyo son seri en açık renk.
yazarım tabiki ama ben yeni üyeyim site adı vermek yasak mı burada?hangi siteden aldiginizi bana direk msjda yazar misiniz :)
hic bilmiyorum o yuzden bana ozel msj atarsaniz daha iyi olur bence :)yazarım tabiki ama ben yeni üyeyim site adı vermek yasak mı burada?
attım:)hic bilmiyorum o yuzden bana ozel msj atarsaniz daha iyi olur bence :)
arzu hanımdan aldım ben maviye dönük olanlardan istediğimi söyledim ama son seri şuan zaten öyle üretiliyo diye biliyorum ben. http://www.lentesdecontato.net/ burdan alıyorum artık lenslerimi çok uygun burası tavsiye ederim.ben de acik bir seriden quartzo ariyorum siz nerden aldiniz hangi siteden(((((((
Arkadaslar nc topazio aldım ama umdugumdan cok cok acık cıktı rengi maalesef.. Ya da benim gozlerim acık kahverengi diye boyle durdu bilmiyorum.. Gozler de buyuk olunca olumsuzluk ikiye katlanıyor ne yazık ki.. Hani adeta bir zombi adeta bir gora filmindeki komutan logar gibi gozukuyorum an itibariyle.. Fotograf da ekledim umarım acılıyordur.. Ayrıca konu acmıstım ama cok ilgilenen olmadı.. Ne yapabilirim? Rengini koyulastıracak solusyonlar hangileri? Elimde renu ve opti - free var bunlardan biri ise yarar mı? Kayda deger bi koyulasma oluyor mu? Bana yardımcı olur musunuz lutfen? 220 liramı cope atmıs olmak istemiyorum
ne zaman aaldınız lensleri? bi süre sonra rengi oturuyo. bende quartzo vardı solo carede beklettim güzelleşti rengi deneyebilirsiniz.
baktim simdi siteye ama numarasiz tercih edemiyorum. uff ne beceriksizim dimiarzu hanımdan aldım ben maviye dönük olanlardan istediğimi söyledim ama son seri şuan zaten öyle üretiliyo diye biliyorum ben. http://www.lentesdecontato.net/ burdan alıyorum artık lenslerimi çok uygun burası tavsiye ederim.
topazio çok koyuydu.siz ne zaman nereden aldınız?demek açmışlar rengini bence çok güzel bir renk olmuş bu renkArkadaslar nc topazio aldım ama umdugumdan cok cok acık cıktı rengi maalesef.. Ya da benim gozlerim acık kahverengi diye boyle durdu bilmiyorum.. Gozler de buyuk olunca olumsuzluk ikiye katlanıyor ne yazık ki.. Hani adeta bir zombi adeta bir gora filmindeki komutan logar gibi gozukuyorum an itibariyle.. Fotograf da ekledim umarım acılıyordur.. Ayrıca konu acmıstım ama cok ilgilenen olmadı.. Ne yapabilirim? Rengini koyulastıracak solusyonlar hangileri? Elimde renu ve opti - free var bunlardan biri ise yarar mı? Kayda deger bi koyulasma oluyor mu? Bana yardımcı olur musunuz lutfen? 220 liramı cope atmıs olmak istemiyorum
baktim simdi siteye ama numarasiz tercih edemiyorum. uff ne beceriksizim dimibir de kac haftada geldi size aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?