Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bunlar da benim solflex'lerim. özellikle sağ gözümde bi kayma mevcut. bence solflex'ler hatalı ürün. başka yerlerde de baktım hep bir sorun çıkıyor. rengini görmek isteyenler için ekliyorum. 3. resim flaşlı. [album="small"]36576[/album]

ben de gecen hafta brezilyadan hidrocor sipariş verdim.bu hafta içi elimde olacak.gelince fotoğraf ve fikirlerimi paylaşacağım.

merhaba ben brezilyadan aldım. brezilyadan direkt almanızı tavsiye ederim.çok kolay alınıyor ve adresinize geliyor ptt ile.

canım benim de öyleydi zombi gibiydi resmen solo care de beklettim 1 hafta sonra denedim güzelleşmişti rengi. 1 hafta beklet ondan sonra dene bence. rengi oturacaktır. quartzolar öyle oluyo son seri en açık renk.
ben de acik bir seriden quartzo ariyorum siz nerden aldiniz hangi siteden (((((((

ben de acik bir seriden quartzo ariyorum siz nerden aldiniz hangi siteden (((((((
arzu hanımdan aldım ben maviye dönük olanlardan istediğimi söyledim ama son seri şuan zaten öyle üretiliyo diye biliyorum ben. http://www.lentesdecontato.net/ burdan alıyorum artık lenslerimi çok uygun burası tavsiye ederim.

Kozmetik amaçlı almış olduğum Fxeyes lenslerimi vermeyi düşünüyorum,hiç takmadım diyebilirim ilk geldiğinde 2 dak denedim ve çıkardım ondan sonrada duruyor zaten pupili bana olmadığı için olmadı,Rahi rengi tone down yapılmıştı yani rengiyle oynatmıştım gri yeşil bir ama gri ağırlıklı çok tatlı bir renk,pupili olsa kullnmayı çok isterdim,kesinlikle doğal duruyor en azından bende öyle durmuştu ve gerçekten rahat geldi bana.Düşünen olursa msj atabilir na

Arkadaslar nc topazio aldım ama umdugumdan cok cok acık cıktı rengi maalesef.. Ya da benim gozlerim acık kahverengi diye boyle durdu bilmiyorum.. Gozler de buyuk olunca olumsuzluk ikiye katlanıyor ne yazık ki.. Hani adeta bir zombi adeta bir gora filmindeki komutan logar gibi gozukuyorum an itibariyle.. Fotograf da ekledim umarım acılıyordur.. Ayrıca konu acmıstım ama cok ilgilenen olmadı.. Ne yapabilirim? Rengini koyulastıracak solusyonlar hangileri? Elimde renu ve opti - free var bunlardan biri ise yarar mı? Kayda deger bi koyulasma oluyor mu? Bana yardımcı olur musunuz lutfen? 220 liramı cope atmıs olmak istemiyorum

Eklentiler

• 2014-12-05-07-20-52-738.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 281
Son düzenleme:

ne zaman aaldınız lensleri? bi süre sonra rengi oturuyo. bende quartzo vardı solo carede beklettim güzelleşti rengi deneyebilirsiniz.

baktim simdi siteye ama numarasiz tercih edemiyorum. uff ne beceriksizim dimi bir de kac haftada geldi size aceba

topazio çok koyuydu.siz ne zaman nereden aldınız?demek açmışlar rengini bence çok güzel bir renk olmuş bu renk

baktim simdi siteye ama numarasiz tercih edemiyorum. uff ne beceriksizim dimi bir de kac haftada geldi size aceba

benimkiler de numaralı. 1 aya yakın sürdü gelmesi 26 gün falandı sanırım. numaralı olduğu için mecbursun her türlü bu süreyi beklemeye. bu siteden hidrocor grafite aldım pay pal ile 148 liraya geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…