- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.681
Pazartesi günü geldi lenslerim.. Solo Care de ne kadar beklettiniz? Ne kadar koyulastı sizinki? Tamam kopkoyu olmasını beklemiyorum elbette ama zombi gibi gozukmesem bari
topazio çok koyuydu.siz ne zaman nereden aldınız?demek açmışlar rengini bence çok güzel bir renk olmuş bu renk
koyulaşmadan ziyade rengi tam oturdu. güzelleşti ilki gibi zombi görüntüsünden çıktı :) 1 hafta kalması yetti.
Merhaba msj attım ulaştı mı :)Kozmetik amaçlı almış olduğum Fxeyes lenslerimi vermeyi düşünüyorum,hiç takmadım diyebilirim ilk geldiğinde 2 dak denedim ve çıkardım ondan sonrada duruyor zaten pupili bana olmadığı için olmadı,Rahi rengi tone down yapılmıştı yani rengiyle oynatmıştım gri yeşil bir ama gri ağırlıklı çok tatlı bir renk,pupili olsa kullnmayı çok isterdim,kesinlikle doğal duruyor en azından bende öyle durmuştu ve gerçekten rahat geldi bana.Düşünen olursa msj atabilir na
evet ulaştı cevap yazdım:)Merhaba msj attım ulaştı mı :)
Hayır seriden seriye renkler farklılasiyor. Eski serilerde daha maviler varmış mesela.Quartzo renginde mavimsi ve yeşilimsi serisimi var istegimize göremi gönderiliyo lensoptikten almayı düşünüyorum
yok ben numarasiz kullaniyorum. ama numarasizligi belirtemiyorum o sitede direk bir yer isaretle cikiyor ve 0.50 den basliyor. gerci cozdum ama artik korkuyorum surekli denemekten sikildim.hep koyu tonu yakaliyorum malesefbenimkiler de numaralı. 1 aya yakın sürdü gelmesi 26 gün falandı sanırım. numaralı olduğu için mecbursun her türlü bu süreyi beklemeye. bu siteden hidrocor grafite aldım pay pal ile 148 liraya geldi.
yok ben numarasiz kullaniyorum. ama numarasizligi belirtemiyorum o sitede direk bir yer isaretle cikiyor ve 0.50 den basliyor. gerci cozdum ama artik korkuyorum surekli denemekten sikildim.hep koyu tonu yakaliyorum malesefbir kere tutturdum o da eskidi. diger 3 u koyu . yeni seri acikmis diyorlar ama emin olamiyorum
2ci el lens satışı alışı yasaktır. ceza sebebidirArkadaşlar bende ilk kez solotica lens aldım göz çapı büyük geldi hiç kullanamadım malesef.Hidrocor ocre rengi 100 liraya satabilirim kutusu ve solüsyonuyla
ve 2 aya yakın beklememin sonunda charm mellerim geldi. renk evet farklı. ama güzel.
doğal. tuba büyüküstünün gözleri gibi.
ben beğendim. tabii alt ton önemli gözlerim bal rengi
2ci el lens satışı alışı yasaktır. ceza sebebidir
resim ekliyebilirmisiniz acaba :)ve 2 aya yakın beklememin sonunda charm mellerim geldi. renk evet farklı. ama güzel.
çektğimde koyarım mutlakaresim ekliyebilirmisiniz acaba :)
2. El veya sıfır satış yapmak yasaktır.İkinci el olmadğını söylüyorum arzu hanımdan aldım ve kendisinede kullanmadığımı söyledim bilir.Kayırma yapmayın lütfen sitede sıkı takipçiyim ama soğutuyorsunuz
okypete resım atabılırmısın? bırde daha once solotıcalarım rahatsız edıyor demıstım yenılerındede aynı sorun varmıve 2 aya yakın beklememin sonunda charm mellerim geldi. renk evet farklı. ama güzel.
şimdi ilk taktığımda çok iyiydi. ama sonra,çıkarmak zorunda kaldım. rahatsız etti. kayma yok bu sefer ama rahatsızlık oldu.takabilecekmiyim bilemiyorum : (okypete resım atabılırmısın? bırde daha once solotıcalarım rahatsız edıyor demıstım yenılerındede aynı sorun varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?