Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yeni aldım daha pazartesi günü geçti elime.. lensoptik den satın aldım ben topaziolarımı.. Renk güzel olabilir de, ben zombi gibi gözüküyorum bu derece acık renkli bi lensle ne yazık ki

topazio çok koyuydu.siz ne zaman nereden aldınız?demek açmışlar rengini bence çok güzel bir renk olmuş bu renk

Ben de pazartesi ilk is o solusyondan satın alacagım.. Umarım benimki de sizinki gibi güzellesir :)

koyulaşmadan ziyade rengi tam oturdu. güzelleşti ilki gibi zombi görüntüsünden çıktı :) 1 hafta kalması yetti.

Merhaba msj attım ulaştı mı :)

Quartzo renginde mavimsi ve yeşilimsi serisimi var istegimize göremi gönderiliyo lensoptikten almayı düşünüyorum

benimkiler de numaralı. 1 aya yakın sürdü gelmesi 26 gün falandı sanırım. numaralı olduğu için mecbursun her türlü bu süreyi beklemeye. bu siteden hidrocor grafite aldım pay pal ile 148 liraya geldi.
yok ben numarasiz kullaniyorum. ama numarasizligi belirtemiyorum o sitede direk bir yer isaretle cikiyor ve 0.50 den basliyor. gerci cozdum ama artik korkuyorum surekli denemekten sikildim.hep koyu tonu yakaliyorum malesef bir kere tutturdum o da eskidi. diger 3 u koyu . yeni seri acikmis diyorlar ama emin olamiyorum

anladım canım. benimkiler de 2019 tarihli açık rengi en açık seri demişti bana arzu hanım. eğer emin olmak istiyorsanız arzu hanımdan alabilirsiniz.

ve 2 aya yakın beklememin sonunda charm mellerim geldi. renk evet farklı. ama güzel.
doğal. tuba büyüküstünün gözleri gibi.
ben beğendim. tabii alt ton önemli gözlerim bal rengi

ve 2 aya yakın beklememin sonunda charm mellerim geldi. renk evet farklı. ama güzel.

2ci el lens satışı alışı yasaktır. ceza sebebidir

resim ekliyebilirmisiniz acaba :)

İkinci el olmadğını söylüyorum arzu hanımdan aldım ve kendisinede kullanmadığımı söyledim bilir.Kayırma yapmayın lütfen sitede sıkı takipçiyim ama soğutuyorsunuz

okypete resım atabılırmısın? bırde daha once solotıcalarım rahatsız edıyor demıstım yenılerındede aynı sorun varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…