- 9 Aralık 2014
- 118
- 16
- 13
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.701
offf sorunlarımız aynı maalesefşimdi ilk taktığımda çok iyiydi. ama sonra,çıkarmak zorunda kaldım. rahatsız etti. kayma yok bu sefer ama rahatsızlık oldu.takabilecekmiyim bilemiyorum : (
inan feci. melin renk harika eskileri takabiliyordum. ama şimdi 2 saat takabildim. başladı rahatsızlık. nolmuş anlamadım. yani gözde sorun olsa şeffaflarıımı takıyorum. solotica bitti benim için. maalesef bitti. desioyu deneyeceğim. 2 ay bekledim.offf sorunlarımız aynı maalesefneden boyle ya
al benden de okadar ıkı saat dayanabılıyorsam ne mutlu oylece duruyorlar desıo aldıgında fıkırlerını merak edıyorum.. sadece resım cekılırken cekılırken degısıklık olsun dıye takabılıyorum...inan feci. melin renk harika eskileri takabiliyordum. ama şimdi 2 saat takabildim. başladı rahatsızlık. nolmuş anlamadım. yani gözde sorun olsa şeffaflarıımı takıyorum. solotica bitti benim için. maalesef bitti. desioyu deneyeceğim. 2 ay bekledim.
. taktım lensi İNANILMAZ GÜZEL VE DOĞAL. AMA SAATLER SONRA FECİ RAHATSIZ. 2 SAAT DAYANAMIYORUM. DÜNDE ÖYLE OLDU
yarın doktora gideceğim. reçetesiz vermiyorlar. arkadaşımda gördüm. inanılmaz güzeldi . sonrada gidip alacağım.al benden de okadar ıkı saat dayanabılıyorsam ne mutlu oylece duruyorlar desıo aldıgında fıkırlerını merak edıyorum.. sadece resım cekılırken cekılırken degısıklık olsun dıye takabılıyorum...
meraklandım sımdı bak lenslerden sogumustum o derece yanı.. recetesız vermedıklerını bılmıyordum iyi oldu..yarın doktora gideceğim. reçetesiz vermiyorlar. arkadaşımda gördüm. inanılmaz güzeldi . sonrada gidip alacağım.
aynı benim gibisin. renk o kadar güzelki. yeşil olmuş. çok soft bir yeşil. sanki kendi gözüm. görenler bayıldı. ama lens sanki daha kalın.konforlu değil kısacası
tam konuna bakıyordum.. gercekten cok guzel duruyorlar pupıl boslugu cok mu genıs?? arkadasında varmıs ya o yuzden soruyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/desio-desert-dream-lensleri.655555/page-23
bu konuma bak..
arkadaşımdaki buydu
Desio Desert Dream
Eki Görüntüle 1331044
bunu alacağım. aklım bundada kaldı
Eki Görüntüle 1331044 Eki Görüntüle 1331046 Eki Görüntüle 1331046
yok gözde öyle durmuyortam konuna bakıyordum.. gercekten cok guzel duruyorlar pupıl boslugu cok mu genıs?? arkadasında varmıs ya o yuzden soruyorum
merhaba malesef bunu defalarca yazıyorum elimde aynı partiden gelen quartzolardan 3 grup ayrı tonda quartzo çıkıyor bunu herkez söylemez ama soloticada tonlar her bir çiftte ayrı ayrı değişir
.lamiacım merhabalarben sizin göz tabanınıza göre hıdrocor topazio yu önericem herkeze söylüyorum yine söylüyeyim reklamlardaki avon big daring rimel renklamında modelin göz rengi aynı hıdrocor topazio gibi ancak açık tabanda o görüntüuyü verir koyu tabanda aynı olmaz diye düşünüyorum açık tabana şidettle hıdrocor topazio yu öneririm
cok uzuldum okycım neden rahatsız ettıkı ben gunde 12 saat takıyorum herangı bı sorun yokşimdi ilk taktığımda çok iyiydi. ama sonra,çıkarmak zorunda kaldım. rahatsız etti. kayma yok bu sefer ama rahatsızlık oldu.takabilecekmiyim bilemiyorum : (
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/desio-desert-dream-lensleri.655555/page-23
bu konuma bak..
arkadaşımdaki buydu
Desio Desert Dream
Eki Görüntüle 1331044
bunu alacağım. aklım bundada kaldı
Eki Görüntüle 1331044 Eki Görüntüle 1331046
takamıyorum canım. anlamadım neden. renkte o kaadar güzelki. şimdi tekrar taktım. deniyorum şu an.cok uzuldum okycım neden rahatsız ettıkı ben gunde 12 saat takıyorum herangı bı sorun yok
ısmarladım ben. birde griyi ısmarladım. bir buçuk ay odda bekletiyor. bu arada solotica melde şimdilik bir şey yok. acaba yeni lens olduğu içinmi 2 gün gözde sorun yaptıokycım yesıl olana bende bayıldım bu markayı duydum ama hıc denemedım sen alınca ozellıkle dogallık pupıl ve renk ıle ılgılı yorumlarını heycanla beklıyorum
bende cok sasırdım canım bende hıc sorun yapmadı ılk gunde sonrada. acaba lens temızleyıcıler var ordamı bekletsen 1 gun ?takamıyorum canım. anlamadım neden. renkte o kaadar güzelki. şimdi tekrar taktım. deniyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?