Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Ya bir şey sormak istiyorum ben daha önce freshlook gri kullandım 3 4 yıl önce tabii... şimdi solotica solflex quartzo almaya karar verdim sizce güzel durur mu ve kullananlar var mı solflex serisini kullanışlı mı yanı? buyrun freshlook grili ve normal göz rengim... cevaplarınızı bekliyorum

offf sorunlarımız aynı maalesef neden boyle ya
inan feci. melin renk harika eskileri takabiliyordum. ama şimdi 2 saat takabildim. başladı rahatsızlık. nolmuş anlamadım. yani gözde sorun olsa şeffaflarıımı takıyorum. solotica bitti benim için. maalesef bitti. desioyu deneyeceğim. 2 ay bekledim.
. taktım lensi İNANILMAZ GÜZEL VE DOĞAL. AMA SAATLER SONRA FECİ RAHATSIZ. 2 SAAT DAYANAMIYORUM. DÜNDE ÖYLE OLDU

al benden de okadar ıkı saat dayanabılıyorsam ne mutlu oylece duruyorlar desıo aldıgında fıkırlerını merak edıyorum.. sadece resım cekılırken cekılırken degısıklık olsun dıye takabılıyorum...

yarın doktora gideceğim. reçetesiz vermiyorlar. arkadaşımda gördüm. inanılmaz güzeldi . sonrada gidip alacağım.
aynı benim gibisin. renk o kadar güzelki. yeşil olmuş. çok soft bir yeşil. sanki kendi gözüm. görenler bayıldı. ama lens sanki daha kalın.konforlu değil kısacası

meraklandım sımdı bak lenslerden sogumustum o derece yanı.. recetesız vermedıklerını bılmıyordum iyi oldu..

Kızlar lenslerin su içeriğide çok önemli gözünüzün rahat olması açısından

merhaba malesef bunu defalarca yazıyorum elimde aynı partiden gelen quartzolardan 3 grup ayrı tonda quartzo çıkıyor bunu herkez söylemez ama soloticada tonlar her bir çiftte ayrı ayrı değişir

merhaba malesef bunu defalarca yazıyorum elimde aynı partiden gelen quartzolardan 3 grup ayrı tonda quartzo çıkıyor bunu herkez söylemez ama soloticada tonlar her bir çiftte ayrı ayrı değişir

Arzu hanımım topozioların renkleri nasıl
O eski tonlara ulaştılar mı acaba
Birde harm serisi çıkmış
Topoziolarımın süresi dolmak üzere alacam araştırma halindeyizhalindeyiz

lamiacım merhabalar ben sizin göz tabanınıza göre hıdrocor topazio yu önericem herkeze söylüyorum yine söylüyeyim reklamlardaki avon big daring rimel renklamında modelin göz rengi aynı hıdrocor topazio gibi ancak açık tabanda o görüntüuyü verir koyu tabanda aynı olmaz diye düşünüyorum açık tabana şidettle hıdrocor topazio yu öneririm

.

Arzu hanım hidrocor ccristal turkiyeye ne zaman gelicek ? Doğallığı nasıl koyu gözde var mi kullanan yada resim ?

okycım yesıl olana bende bayıldım bu markayı duydum ama hıc denemedım sen alınca ozellıkle dogallık pupıl ve renk ıle ılgılı yorumlarını heycanla beklıyorum
ısmarladım ben. birde griyi ısmarladım. bir buçuk ay odda bekletiyor. bu arada solotica melde şimdilik bir şey yok. acaba yeni lens olduğu içinmi 2 gün gözde sorun yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…