- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.721
yeni marka aldım onda beklettim. taktım şimdi. şu an sorun yok. 2 3 saat sonra başlıyuorç bakalım olacakmı.bende cok sasırdım canım bende hıc sorun yapmadı ılk gunde sonrada. acaba lens temızleyıcıler var ordamı bekletsen 1 gun ?
merhaba desio marka 2 adet lens aldım daha önce. biri forest green öteki desert dream.orta boşluğu baya büyük bu yüzden gözü rahatsız etmiyor aylık olmasına rağmen kaliteli bir lens. benim kendi göz rengim açık kahve olduğundan orta boşluğu beni çok rahatsız etmedi ama koyu gözlerde nasıl durur bilemiyorum.okycım yesıl olana bende bayıldım bu markayı duydum ama hıc denemedım sen alınca ozellıkle dogallık pupıl ve renk ıle ılgılı yorumlarını heycanla beklıyorum
merhaba yurt dışı hangi siteden almıştınız acaba?ve 2 aya yakın beklememin sonunda charm mellerim geldi. renk evet farklı. ama güzel.
doğal. tuba büyüküstünün gözleri gibi.
ben beğendim. tabii alt ton önemli gözlerim bal rengi
Hidrocor ocre :)
selam ben vetmandan alıyorum..bu konuda yazan vetmandan.merhaba yurt dışı hangi siteden almıştınız acaba?
Lensinizde sorun olabilir aldığınız yerle görüşün bence lensle alakalı sorun olduğunda degiştiriyolarbu arada mellerim 2 gün fena değildi. dün yine kaymaya başladı.. rahatsızlık yine başladı. neyse melek arkadaşınkinde sorun yok. demekki bazı gözlerde oluyor bu
tırnaklarınızı yeni kesmişken, lens takıyor olabilir miisniz? aklıma başka birşey gelmiyorBu lensler cok mu narin nedir daha 3. Takmamda sagdaki lensim ucundan yirtildi. Daha alali 1ay olmadi. Quartzolarm da 2ay sonra ayni sekilde yirtildi. Ne yapmak gerekiyo basina boyle bise gelen var mi. Seffaflarim da hic ama hic boyle bise yasamadim ben.
tırnaklarınızı yeni kesmişken, lens takıyor olabilir miisniz? aklıma başka birşey gelmiyor
yok hiç rainbow kullanmadım. sahte lenslerinde çabuk yırtıldığnı duydum ama. sanmıyrum sonuçta aldığını yer bellidir.tırnaklarım değmiyo lense ondan kaynaklandığını sanmıyorum. şimdi yeşil lens almak istiyorum ama sırf bu yüzden diğerleri de yırtıldı diye tereddütteyim. rainbow giallo mu alsam diyorum. ona da kimisi rahat değil demiş. bana göre soloticalar da şeffaflarım kadar rahat değil. siz kullandınız mı rainbow bi bilginiz var mı rahatlığı konusunda.
evet sahte degil. sag gozum cok kuruyo bi suredir ondan olabilir mi acaba.yok hiç rainbow kullanmadım. sahte lenslerinde çabuk yırtıldığnı duydum ama. sanmıyrum sonuçta aldığını yer bellidir.
bilgim yok ama olabilir belki..evet sahte degil. sag gozum cok kuruyo bi suredir ondan olabilir mi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?