Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu Hanım, hidrocor quartzoların şişede ve gözde resimleri varsa yükleyebilir misiniz acaba? istediğim yeşil tonu gibi sanki.. quartzolarımın tarihi geçti, almak istiyorum artık.. :'(
 
Kizlar soloticalarin tersini duzunu nasil anliyiruz ben vazen cok bukanik giruyirum, astigmatim var ondanmi terx takiyirum ondanmi acaba burde lens temizleyici nedir markasi ne?
 
Benimde astigmatım var astigmatsız renkli lens kullanıyorum bulanık görüyorum bende bazen süresi dolmaya yakın olduğunda özellikle toric olmadığı için zaten kusursuz görüntü sağlamıyor canım bu lensler bizim için
 
sonunda,bu saate kadar mellerimi taktım. şu anda çok şükür hiç bir sorun olmadı. sanırım lens yeni olduğu şiçin böyle bir şey oldu.
 
Bu lensler cok mu narin nedir daha 3. Takmamda sagdaki lensim ucundan yirtildi. Daha alali 1ay olmadi. Quartzolarm da 2ay sonra ayni sekilde yirtildi. Ne yapmak gerekiyo basina boyle bise gelen var mi. Seffaflarim da hic ama hic boyle bise yasamadim ben.
 
okycım yesıl olana bende bayıldım bu markayı duydum ama hıc denemedım sen alınca ozellıkle dogallık pupıl ve renk ıle ılgılı yorumlarını heycanla beklıyorum
merhaba desio marka 2 adet lens aldım daha önce. biri forest green öteki desert dream.orta boşluğu baya büyük bu yüzden gözü rahatsız etmiyor aylık olmasına rağmen kaliteli bir lens. benim kendi göz rengim açık kahve olduğundan orta boşluğu beni çok rahatsız etmedi ama koyu gözlerde nasıl durur bilemiyorum.
 
bu arada mellerim 2 gün fena değildi. dün yine kaymaya başladı.. rahatsızlık yine başladı. neyse melek arkadaşınkinde sorun yok. demekki bazı gözlerde oluyor bu
 
Evet yeni seri bende şaşırdım koyu diye almıştım oysaki ve ışığa göre değişiyor rengi her zaman gri değil
 
bu arada mellerim 2 gün fena değildi. dün yine kaymaya başladı.. rahatsızlık yine başladı. neyse melek arkadaşınkinde sorun yok. demekki bazı gözlerde oluyor bu
Lensinizde sorun olabilir aldığınız yerle görüşün bence lensle alakalı sorun olduğunda degiştiriyolar
 
tırnaklarınızı yeni kesmişken, lens takıyor olabilir miisniz? aklıma başka birşey gelmiyor
 
tırnaklarınızı yeni kesmişken, lens takıyor olabilir miisniz? aklıma başka birşey gelmiyor

tırnaklarım değmiyo lense ondan kaynaklandığını sanmıyorum. şimdi yeşil lens almak istiyorum ama sırf bu yüzden diğerleri de yırtıldı diye tereddütteyim. rainbow giallo mu alsam diyorum. ona da kimisi rahat değil demiş. bana göre soloticalar da şeffaflarım kadar rahat değil. siz kullandınız mı rainbow bi bilginiz var mı rahatlığı konusunda.
 
yok hiç rainbow kullanmadım. sahte lenslerinde çabuk yırtıldığnı duydum ama. sanmıyrum sonuçta aldığını yer bellidir.
 
son zamanlarda quartzo alan varsa yardımcı olabilir mi? siparişim geldi şuan çalıştığımdan deneyemiyorum ama renk olarak bunda hiç mavilik yok. halbuki bazı yerlerde yenilerine mavi renk katıldığını söylüorlar. anlamadım. bana eski üretilen lensi mi gönderdiler acaba?
 
Benim kafam iyice karıştı. Hepsine baka baka sonunda vazgeçeceğim. İlk kez kullanacağım için ya olmazsa diye korkuyorum. Hidrocharme ice almak istiyorum, gözlerim koyu kahve. İstediğim renk mavi-gri tonları. Çok açık olur diye korkuyorum. 220 tl + 7 tl kapıda ödeme. Boşu boşuna vermek istemiyorum. Çok kararsızım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…