- 6 Kasım 2014
- 374
- 463
- 23
- 41
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.741
ben de aldim benim kinin de haresi biraz daha belirgin eskiye gore ve mavimsi. bu nasil bir uretim anlamis deilim.sizinki acik mi ton olarak eski quartzolara goreson zamanlarda quartzo alan varsa yardımcı olabilir mi? siparişim geldi şuan çalıştığımdan deneyemiyorum ama renk olarak bunda hiç mavilik yok. halbuki bazı yerlerde yenilerine mavi renk katıldığını söylüorlar. anlamadım. bana eski üretilen lensi mi gönderdiler acaba?
ben bi blogda gördüm. eskiyle yeniyi karşılaştırmış. yenisi daha mavimsi demiş. resimlerini de koymuş. baktım benimki eskisinden. ama son kullanma tarihi 2019 yazıyor. bende anlamadım. şimdi b fotoğraf ekliycem, kendi gözümdeben de aldim benim kinin de haresi biraz daha belirgin eskiye gore ve mavimsi. bu nasil bir uretim anlamis deilim.sizinki acik mi ton olarak eski quartzolara gore
HıdrocarCharme benziyo bu haresi kalınsolflex mi bu ?
yok hayır quartzo..
Eki Görüntüle 1341227
NATURAL colorsSenin lenslerin modeli ne ? Solflex, Natural Colors, Hidrocor, Hidrocharme ?
cevabınız ıcın cok tesekkur ederım benımde gozum acık kahve ela bakalım denemeyı dusunuyorum bende bu markayımerhaba desio marka 2 adet lens aldım daha önce. biri forest green öteki desert dream.orta boşluğu baya büyük bu yüzden gözü rahatsız etmiyor aylık olmasına rağmen kaliteli bir lens. benim kendi göz rengim açık kahve olduğundan orta boşluğu beni çok rahatsız etmedi ama koyu gözlerde nasıl durur bilemiyorum.
evet solfex.. pardon ben renk olarak algıladım bir andasolflex mi bu ?
melek arkadaşımda desert dreamı denedim. inanılmaz rahat ve çok doğal. ısmarladım. onu ve smokey grayi.cevabınız ıcın cok tesekkur ederım benımde gozum acık kahve ela bakalım denemeyı dusunuyorum bende bu markayı
solfex natural colors olarak geçiyo şimdi baktım..Senin lenslerin modeli ne ? Solflex, Natural Colors, Hidrocor, Hidrocharme ?
gelınce onun ve melın resmını koyarmısın okycımmelek arkadaşımda desert dreamı denedim. inanılmaz rahat ve çok doğal. ısmarladım. onu ve smokey grayi.
tamam canım. ama benim numaralı olduğundan 2 ayı bulacakmışgelınce onun ve melın resmını koyarmısın okycım
solfex natural colors olarak geçiyo şimdi baktım..
sadece natural colos olanda falan renk değişiyo mu? ben bilmeden aldım
solfex natural colors olarak geçiyo şimdi baktım..
sadece natural colos olanda falan renk değişiyo mu? ben bilmeden aldım
Teşekkürler canım. aslında bu opak bir renk. yani her gözde farklı duracağını sanmam. ama her seride değişiyo falansa bilemiyorum. galiba 1 aylıktır ama emin değilim. gerçi daha önce lens aldığım optikçi, gözünü rahatsız edene kadar kullanabilirsin dedi. yani batma yapmaya başladığında lensin süresi bitmiştir dedi. tabi ben lensi hergün takmadığımdan öle söledi.Ayrıca renk çok güzel, çok yakışmış bence. Bana da aynısından geleceğini bilsem hemen alırım. Çünkü bu renk herkeste farklı duruyor. Bu lensin süresi ne kadar ? Henüz kullanmadığım için pek anlamıyorum da kusura bakma. :) Aylık derken 1 aylık mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?