Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaslar solotica quartzo yeni geldi elime gözlerim küçü
k oldugu için bana olmadı ama rahat bombesiz ve dogallar takas etmek istiyorum üzele üzüle

merhabaaa kızlarrr solotica lenslerimin zamanı geldii şöyle açık mavimsi birşeyler istiyorumm yakın zamanda crystal alan var mıı ya da quartzooo

2ci el lens satışı ve takas yasaktır ceza sebebidir

2ci el lens satışı yasaktır

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-el-lens-satisi-hakkinda-onemli.353674/
bölüme yazmadan önce kuralları iyice okumalısınız.
linke bakın lütfen.
  1. Arkadaşlar, birçok arkadaşımız,
    lens kullanıyor ve kullandığı lensleri ,bir müddet sonra
    elinden çıkarmak istiyor...
    göz,çok dikkat etmemiz gereken organlarımızdan bir tanesi.
    dolayısıyla ,kullanılmış lens alıp kullanmak çok ama çok tehlikeli..
    bizler Kadınlar Kulubu olarak 2.el lens satışına kesinlikle karşı oluğumuz için,
    bu tür konuların açılmasına izin vermeyeceğiz...

2. 2.el satış ve takas konularına izin vermediğimiz gibi ''KONULAR İÇİNDE'' bu tür teklif ve talepler için de gereken yapılacaktır,
    Bilginize.

Kusura bakmayın yeni üyeyim ama eskiden beri gözlemciyim yorumları hep okurum yüzlerce belki de binlerce lens satışı ilanı var sitede beni mi buldunuz demeden edemeyeceğim. Kaldıki elime ulaşan bir lensi nasıl süresi dolmuş olabilir ki .....edc

Dün geldi orjinal faturası her şeyi var bu sitede bu işin ticaretini yapan bir çok insan var hem de senelerdir onlara uyarı çekilmiyor demek

Bu sitede satış yapan herkes uyarı alır ve müdahale edilir, 2. el ya da sıfır fark etmez lens satışı yapılamaz.
Tek bir üye var, o da gerekli protokolü yaptı.

Merhaba uzun zamandir buralara ugramiyordum ama yeni lenslerim bu hafta elime ulasti ben de yorum yazayim dedim belki birine bir faydasi dokunur. Bir suredir hidrocor mel kullaniyordum (hidrocor serisinden sasmam) ama lensleri solusyon ile yikarken birini lavabya dusurunce yeni bir cift daha almak zorunda kaldim. O ara yeni hidrocor serisi gozume carpti, Hidrocor Quartzo'yu denemek istedim. Vetman bilir benim Quartzo sevgimi yillar oncesinden kalan, ama Natural Colors serisi ile aram cok iyi degildi malesef.. Hidrocor Quartzo ciktigini gorur gormez onu sectim. Elime ulasir ulasmaz sisenin altindan baktigimda ilk yorumum "lensler nerede" oldu zira o kadar seffaflar ki gorememisim... Bu lensler hic opak gorunmuyor benim koyu renk gozlerimi nasil acacaklar diye biraz korktum ama tam tersi, inanilmaz acik bir renk. Hatta biraz fazla acik bile geldi!... Resimleri yuklemeyi basarabilirsem neden bahsettigimi anlayacaksiniz. Renk gri gibi, ortada hafif sari starbust var o da biraz yesillik katiyor. Ama belli isiklar altinda mavimsi de gorunebiliyorlar. Ben bu belli belirsizligi seviyorum acikcasi. Pupil boslugu mellere gore daha kucuk. Rahatlik zaten hidrocor rahatligi :) Kisacasi ben memnun kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…