- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.761
Güle güle kullan canım çok yakışmış Natural clours mu solflex mi bunlar ben solflex almayı düşünüyorum renk yakışırsa NC alcam sonrasındada
solflexGüle güle kullan canım çok yakışmış Natural clours mu solflex mi bunlar ben solflex almayı düşünüyorum renk yakışırsa NC alcam sonrasındada
solflexxxxx cnmmÇok güzel mavimsi yeni seri mi? Solflex mi yoksa yilliklardan hangisi? Bayıldım :) :)
nerden aldiniz peki :)
takas ve 2ci el lens satışı yasaktır. ceza nedenidirlensler elime yeni ulaştı hiç kullanmadım özelden takas edelim
2ci el lens satışı ve takas yasaktır ceza sebebidirKısa bir süre önce almış olduğum ve hiç kullanamadığım sıfır fxeyes lenslerimi pupilin küçük gelmesinden dolayı kullanamıyorum pupili 4mm Rahi rengi,gri yeşil gri mavi bir renk gri ağırlıklı,makul birşekilde vermeyi düşünüyorum ilgilenenler özelden msj atabilirler.
link vermek yasaktırbrezilyadan aldığım için gelmesi baya bir uzun sürdü.aldığım adres ....... dir.
2ci el lens satışı yasaktırparanalentes.com dan 28 kasımda bir çift hidrocor quartzo (yeni çıkan ) sipariş ettim. siparişim 25 aralıkta dün elime ulaştı. rengi çok güzel ve haresiz olduğu için de çok doğal duruyor ancak ben pek sevemedim satıyorum.orginal faturası var üzerinde tarihte yazıyor. bana 220tl ye mal oldu toplamda posta kargo ücreti içinde.ben 150tl ye satıyorum almak isteyen bana yazabilir. renk resimdeki gibidir.
arkadaşım yasak diyoruz gelip bu mesajı yazıyorsunuzne ile takas etmek istiyosunuz:) bir de yillik mi aylik mi aceba
Teşekkür ederim cevabınız için. Peki çok koyu renk gözde duruşu sizce doğal mı? Açık serilerden kullansam ela gibi durur mu? Sadece doğal ela gibi bir ton istiyorum gözlerimde aşırı bir değişiklik olmasın. Daha önce charm mel kullanmıştım çok hoştu ama son zamanlardaki melleri begenmedim hiç çok yeşillenmişler bu yüzden ocreye takmış durumdayım bu aralar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?