Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Elimde 3 aylik solatica quartzo rengi mevct ben aldm ama ten regime hic gitmedi daha kotusu bile duruyor isteyenler bana ulassin fiyatta cok uygun a msj atin. Yoksa yzk olcak hem isteyen faydalanir
2ci el lens satışı yasaktır.arkadaşlar görmüyor musunuz uyarılarımı.
2ci el lens satışı,alışı,takas yasaktır. mail adresi yasaktır

Son düzenleme:

Lensleriniz çok hoş, size çok yakışmış. Teşekkürler fotoğrafınızı paylaştığınız için. Ben de mel ve quartzo arasında kaldım. Sizce hangisi daha doğal görünüyor koyu renk gözlerde?

Hıdrocor rahatlıgı derken n.c yıllıklardan düşünüyorum bende rahatsızlıkmı veriyo digerleri göze

Hıdrocor rahatlıgı derken n.c yıllıklardan düşünüyorum bende rahatsızlıkmı veriyo digerleri göze

Kisiye gore degisen bir durum zannedersem, ben ilk NC ile baslamistim sonra ilke hidrocor mellerimi aldigimda onlarla daha rahat ettigimi farkettim. Cap/BC olayi olabilir az da olsa fark var cunku seriler arasinda.

Tesekkur ederim :) ikisi de aslinda gayet dogal gorunuyor bence ama dogallik acisindan birini secmem gerekse bu "mel" olurdu

İkisininde çapları vs aynı numaralı kullandıgım için rahatlık çok önemli benim için

evet batma oldu acaba ters mi taktim diyerek cevirmeye calistm o sekilde takinca yirtildi lens. gozde agirlik yapiyo puslu goruntu oluyodu.ben hic rahat bulmadim. ilk zamanlar cor da rahatsizlik verdi ama simdi seffaflar gibi unutuyorum gozumde oldgunu cok rahat. o da ucundan yirtildi :) ama nedeninj anlamadim corlar nc ye gore daha narin daha ince yapida. rahatligi ondan kaynaklaniyo sanirim.

Renk yine yeşil gibi değil mi? Ben de istiyorum ama vazgeçiyorum yeşil diye çok güzel durmuş sizde :)

Ooof ooof bende solflex natural colours mel aldım açık kahve bal gözlerim oldu gri çamur rengi nasıl bi yeşil ya yeşile dair zerre yok numaralı kullandığım için aylık kullanıp atıyorum yıllıkta pek sağlıklı gelmiyor poff

Son düzenleme:
İnanamıyorum ne kadar koyu bir renk. Birde solflex serisine daha açık renk diyorlardı 3 aylık olmasından dolayı.

Lensler koyulaşmış sanırım yanı sizdeki seri tarihi kaç bide nerden aldınız nc mel son1,5 Yıldır Apaçık yeşil belirgin ben de extra acık diye kullanmıyorum ilginç
Lensoptikten aldım 2014 bende öle çok açık olur diye düşünmüştüm ama youtube da da varmış bir bayanda aynısı 2014 solflex solotica mel yazınca çıkıyor tuhaf bir renk yeşille alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…