- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.801
Canim senin goz rengin be ve fotografin varmi bu acil renk nc meller ile??? Ben ilgileniyorum da bu aralar mel ileBende 2 adet nc mel yıllık var kullanılmamış acık renk diye kullanmadım düşünürsen uygun fıyata verebilirim
Gun isiginda yesil ama floresan isikli ortamda mavimsi duruyor. Tesekkur ederim :)Renk yine yeşil gibi değil mi? Ben de istiyorum ama vazgeçiyorum yeşil diye çok güzel durmuş sizde :)
ben yeni aldım iki hafta önce hidrocor mel gayet acık canım koyu değil aksine baya acık cok güzel rengi belirgin be doğalarkadaşlar meller koyuldumu acaba ben o eski 2 sene önceki mellerden istiyorumm
ben koyulmasını bekliyorum açık seriden var bende ama kullanmıyorumben yeni aldım iki hafta önce hidrocor mel gayet acık canım koyu değil aksine baya acık cok güzel rengi belirgin be doğal
bende rengi beğendim ama hic rahat değil buyüzden kullanamıyorum kaldı öyleben koyulmasını bekliyorum açık seriden var bende ama kullanmıyorum
Bildiğim kadarıyla bazı solüsyonlar koyulaştırıyor, ben de alıp koyulaştıracağım.ben koyulmasını bekliyorum açık seriden var bende ama kullanmıyorum
sizin soloticalarınız rahat mı peki kuruma bas ağrısı gibi sikayetleriniz oluyor mu bu sorun bi tek bende mi var acaba lensler gözümde ağırlık yapıyor bas ağrısı yapıyor batma yok ama lensi gözümde hissediyorum ve cok rahatsız ediyor kullanamıyorumBildiğim kadarıyla bazı solüsyonlar koyulaştırıyor, ben de alıp koyulaştıracağım.
Ben de şu an Solotica yok geçen yıl almıştım Solflex'den iristen taşıyordu buna rağmen çok doğaldı ama gözlerim lensi kabul etmiyordu çıkarmak için eve gitmek istiyordum bir an önc. Oasept diye bir solüsyon var asit bazlı gözümü rahatsız eden Rainbow marka lenslerimi bile rahat hale getirdi. Asit bazlı bir solüsyon en az 4 saat bu solüsyonda bekletip, sonra normal solüsyona koyuyorsun. Bence bir dene :) İkinci ihtimal göz kuruluğu ya da alerji olabilir gözlerinde. Göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim.sizin soloticalarınız rahat mı peki kuruma bas ağrısı gibi sikayetleriniz oluyor mu bu sorun bi tek bende mi var acaba lensler gözümde ağırlık yapıyor bas ağrısı yapıyor batma yok ama lensi gözümde hissediyorum ve cok rahatsız ediyor kullanamıyorum
tesekkür ederim solüsyonu mutlaka deneyeceğim doktora yeni gittim bi sorun cıkmadı seffaf numaralı lenslerimde sorun yok ama bende aynı sekilde soloticaları eve gelip cıkarana kadar basağrısından ölüyorum bc ve dia değerlerime uymadığı icin galiba rahatsızlığı baska marka denicem artık rahat kullandığın önerebileceğin marka var mı:)gri alıcam bu sefer:)Ben de şu an Solotica yok geçen yıl almıştım Solflex'den iristen taşıyordu buna rağmen çok doğaldı ama gözlerim lensi kabul etmiyordu çıkarmak için eve gitmek istiyordum bir an önc. Oasept diye bir solüsyon var asit bazlı gözümü rahatsız eden Rainbow marka lenslerimi bile rahat hale getirdi. Asit bazlı bir solüsyon en az 4 saat bu solüsyonda bekletip, sonra normal solüsyona koyuyorsun. Bence bir dene :) İkinci ihtimal göz kuruluğu ya da alerji olabilir gözlerinde. Göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim.
gözünle alakalı eczaneden suni gözyaşı al ara ara damlatkızlar solotica hidrocor mel aldım iki hafta oldu yalnızca iki defa takabildim gözlerim hic rahat etmedi ya batma falan yok ama gözlerim asırı kuruyor bide gözümde lensi cok hissediyorum basım ağrıyor yoruyor renk harika ötesi parlak acık harika bir yesil cok da doğal herkes bayıldı görenler ama kullanamayacağım sanırım aynı sorunu yasayanlar var mı?benim bc değerim 8.6 soloticalar ise 8.7 oyüzden mi rahat edemedim ki cok üzülüyorum cok cok beğenmistim
Renk olarak Rainbow Elite Line Grey öneririm, rahatlık açısından Desio'yu övüyorlar ve bence hoş bir hare veriyor göze, bir de Air Optix Colors Sterling Grey, oksijen geçirliği varmış kullananlar rahat diyor ama her rengi doğal değilmiş bu lensler Freshlook'la aynı boyama tekniğine sahip Freshlook Sterling Grey kullanmıştım doğaldı. :)tesekkür ederim solüsyonu mutlaka deneyeceğim doktora yeni gittim bi sorun cıkmadı seffaf numaralı lenslerimde sorun yok ama bende aynı sekilde soloticaları eve gelip cıkarana kadar basağrısından ölüyorum bc ve dia değerlerime uymadığı icin galiba rahatsızlığı baska marka denicem artık rahat kullandığın önerebileceğin marka var mı:)gri alıcam bu sefer:)
Ben geçen yıl kullanmıştım, görünümü doğal ama bence Quartzo daha doğal.soflex topaizo kullananlar var mı? almayı dusunuyorum ama quartzoya göre biraz yapay buldum
gözyası da kullanıyorum bakalım insallah alısır gözüm.topazio tam mavi duruyor güzel gibi ama biraz yapay geldi bana bunu görmüstüm youtube da
önerin icin tesekkür ederim canım freshlook denicem sterling grey göz ölcülerime de uyuyo bide fiyat da uygun ama aklım rainboe elite gri ye de kayıyor baya acık renk tam istediğim gibiRenk olarak Rainbow Elite Line Grey öneririm, rahatlık açısından Desio'yu övüyorlar ve bence hoş bir hare veriyor göze, bir de Air Optix Colors Sterling Grey, oksijen geçirliği varmış kullananlar rahat diyor ama her rengi doğal değilmiş bu lensler Freshlook'la aynı boyama tekniğine sahip Freshlook Sterling Grey kullanmıştım doğaldı. :)
Ben geçen yıl kullanmıştım, görünümü doğal ama bence Quartzo daha doğal.
Freshlook tavsiye etmem canım lensler doğal durmuyo uzun süre biçok rengini kullandım doğal lenslere yöneldim şimdiönerin icin tesekkür ederim canım freshlook denicem sterling grey göz ölcülerime de uyuyo bide fiyat da uygun ama aklım rainboe elite gri ye de kayıyor baya acık renk tam istediğim gibi
hangi marka önerirsin canım acık tonda gri istiyorum solotica hidrocor mel aldım daha yeni ama rahat edemedim bakalım alısırım belki kayma falan yok cünkü sadece gözümde lensi hissediyorum ve yoruyor insallah alısırm.bide gri lensim olsun istiyorum gri önerebileceğin marka var mı?acık mavi gibi duranFreshlook tavsiye etmem canım lensler doğal durmuyo uzun süre biçok rengini kullandım doğal lenslere yöneldim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?