- 30 Kasım 2013
- 136
- 27
- 118
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.821
İstersen yarın Rainbow fotoğraflarını ekliyeyim daha net bir fikir oluşsun :) önerin icin tesekkür ederim canım freshlook denicem sterling grey göz ölcülerime de uyuyo bide fiyat da uygun ama aklım rainboe elite gri ye de kayıyor baya acık renk tam istediğim gibi
ya cidden süper olur bekliyorum resimleriİstersen yarın Rainbow fotoğraflarını ekliyeyim daha net bir fikir oluşsun :)
'Lensli gözlerimizin resmini paylaşalım' başlığında paylaştım :)ya cidden süper olur bekliyorum resimleri
Rica ederimtamam tatlım bakıyorum hemen tesekkür ederim
Eki Görüntüle 1369342 Eki Görüntüle 1369343 Eki Görüntüle 1369346 Merhabalar ben yesil gri horunen bir lens istiyodum ve hidrocor olmasini istiyodum, Arzu hanimdan siparis ettigim hidrocor cristallerim geldi benim simsiyah gozlerimde nasil durdugunu paylasiyorum fikir edinin diye. Ben coook mutlu oldum ve cok rahatlar!!
Bu lens Solotica değil, 9mmsfx diye bir custom lens markası.Kızlar bana bu videodaki lensin Solotica'nın hangi rengi olduğunu söyler misiniz?
Bu lens Solotica değil, 9mmsfx diye bir custom lens markası.
Fxeyes olabilir öyleyse, kesinlikle Solotica değil :)solotica diye bahsedilmiş ama ? hem sizin attiğinizda ortadaki sarımsılık daha belirgin gibi :/
Fxeyes olabilir öyleyse, kesinlikle Solotica değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?