Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bunlar da nc quartzolarım hayatımda kullandığım en doğal görünümlü lens ama daha çok yeşile kaçıyor. Daha mavimsi olsaydı içime daha çok sinecekti. Rahatlık açısından sorun yok.

Eklentiler

• 2015-01-11 13.45.20.webp
    768 bayt · Görüntüleme: 496
Çok yakışmış Gül'e Gül'e kullan. Sanırım sen daha önce cor mel de almıştın koyu diye takmiyordun ben koyu duran mel istiyorum sendeyse ve takılmadıysa düşünebilirim almayı

Saymadıysam ben Düşüne bilirim

Selam kızlaar:) ya ben en son üç sene önce solotica nc mel kullanmıştım uzun zamandır buralardan uzağım:) soloticalarımı hep arzu hanımın (vetman10) dükkanından alıyordum. Dün baktım gittigidiyorda yoktu Artık dükkan. Siz şimdi nerden alıyorsunuz türkiyeden?

canım lenslerin hayırlı olsun cor serisinden cor ice ve cor topazio kullanmış biri olarak şunu diyebilirim ki bnm gözümde aynı senin gibi siyaha yakın çok koyu bir renk evet göz rengini çok iyi açmış ama orta boşluğu yani pupil boşluğu belirsiz duruyor ve lens olduğu anlaşılıyor ama renk çok güzel bnde hatta bu renkten alıcaktım sırf orta boşluğu belirsiz duruyor die almadım keşke brde quartzoyu deneseydin cor quartzoda grimsi yeşilimsi bir renk ve orta boşluğu daha belirgin hafif hareleride mevcut çok doğallar ama yinede çok yakışmış sna güle güle kullan canım benim :))

Ben valla bu solotica lensleri çok aramistim internetten de guvenemiyodum sonunda bana yakın biyerde gözlükcude buldum istediğim renklere ulasiyorum Artık isteyen olursa adresi verebilirim:)

Ben lensoptik.com dan alıyorum lenslerimi ilk defa solitica alcam lensoptikten alıcam canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…