- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.841
Bunlar da nc quartzolarım hayatımda kullandığım en doğal görünümlü lens ama daha çok yeşile kaçıyor. Daha mavimsi olsaydı içime daha çok sinecekti. Rahatlık açısından sorun yok.
ben kullanıyorum canmsoflex topaizo kullananlar var mı? almayı dusunuyorum ama quartzoya göre biraz yapay buldum
benimki natural topoziosoflex topaizo kullananlar var mı? almayı dusunuyorum ama quartzoya göre biraz yapay buldum
Çok yakışmış Gül'e Gül'e kullan. Sanırım sen daha önce cor mel de almıştın koyu diye takmiyordun ben koyu duran mel istiyorum sendeyse ve takılmadıysa düşünebilirim almayıEki Görüntüle 1369342 Eki Görüntüle 1369343 Eki Görüntüle 1369346 Merhabalar ben yesil gri horunen bir lens istiyodum ve hidrocor olmasini istiyodum, Arzu hanimdan siparis ettigim hidrocor cristallerim geldi benim simsiyah gozlerimde nasil durdugunu paylasiyorum fikir edinin diye. Ben coook mutlu oldum ve cok rahatlar!!
Saymadıysam ben Düşüne bilirim02-1018 seri cor mel lenslerimi 4-5 gün önce arzu hanımdan aldım, lensler kusursuz çok güzel açtı gözümü ama eşim dahil kimse yakıştırmadı, kullanamicamaylık cristal kullanıyodum onu daha çok beğeniyo herks, yıllık cristal istiyorum şuanda şiddetle!
bu melleri kullanamicam hiç, zaten 1 saat taktım foto fln çektim kötü yorumları duyunca hemen çıkardım
sorusu olanlar özel mesaj atsınlar kızlar
Eki Görüntüle 667890 Eki Görüntüle 667891
2. resim kendi göz rengim nerdeyse siyah
canım lenslerin hayırlı olsun cor serisinden cor ice ve cor topazio kullanmış biri olarak şunu diyebilirim ki bnm gözümde aynı senin gibi siyaha yakın çok koyu bir renk evet göz rengini çok iyi açmış ama orta boşluğu yani pupil boşluğu belirsiz duruyor ve lens olduğu anlaşılıyor ama renk çok güzel bnde hatta bu renkten alıcaktım sırf orta boşluğu belirsiz duruyor die almadım keşke brde quartzoyu deneseydin cor quartzoda grimsi yeşilimsi bir renk ve orta boşluğu daha belirgin hafif hareleride mevcut çok doğallar ama yinede çok yakışmış sna güle güle kullan canım benim :))Eki Görüntüle 1369342 Eki Görüntüle 1369343 Eki Görüntüle 1369346 Merhabalar ben yesil gri horunen bir lens istiyodum ve hidrocor olmasini istiyodum, Arzu hanimdan siparis ettigim hidrocor cristallerim geldi benim simsiyah gozlerimde nasil durdugunu paylasiyorum fikir edinin diye. Ben coook mutlu oldum ve cok rahatlar!!
Canim bu hidrocor quattzo mu soflex quartzo mu ?
Selam kızlaar:) ya ben en son üç sene önce solotica nc mel kullanmıştım uzun zamandır buralardan uzağım:) soloticalarımı hep arzu hanımın (vetman10) dükkanından alıyordum. Dün baktım gittigidiyorda yoktu Artık dükkan. Siz şimdi nerden alıyorsunuz türkiyeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?