- 27 Ocak 2015
- 9
- 2
- 3
- 41
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.861
bütün lensler böyledir canm akşama kadar göz yoruluyo ve lens rahatszlık vermeye başlyo torik lenslerde dahil biçok markayı kullandım böyle,gözün hassasiyetiylede alakalı bu durum.Solotica kullandım fakat gün sonunda lensler biraz rahatsızlık vermeye başlıyor. Sanırım kullanılan malzeme pek de kaliteli değil, ayrıca her gün kullanıldığı takdirde 1 seneden daha az gidiyor.
bütün lensler böyledir canm akşama kadar göz yoruluyo ve lens rahatszlık vermeye başlyo torik lenslerde dahil biçok markayı kullandım böyle,gözün hassasiyetiylede alakalı bu durum.
Fikri olan yok mu kızlarSelam kızlar, yeni konu açtım ama buraya da yazmak istiyorum. Bugün göz ölçümü yaptırdım, doktor bana BC değeri 8.4 - 8.6 arası lens kullanabilirsin dedi. Solotica'da bu değer 8.7 olduğundan bi sorun yaratır mı, gözümde kayma yapar mı? Yardımınıza ihtiyacım var kızlar
İki lensinde çapları aynı canım netten bakarsan görürsünSlm kızlar bende yorumları okuduktan sonra solotica almaya karar verdim ve bugün solotica solflex topazio lenslerim elime ulaştı. Fakat lensleri taktığımda gözbebeklerimden taştı, büyük oldu ve gözlerimi sağa sola kaydırdığımda lens olduğu yerde duruyor gözbebeğim alttan hareket ediyor. Sizce ne yapmalıyım tüm soloticalar mı böyle yoksa solflexler mi ?
Solotica lensli fotoğraflarımızı paylaşalım bu konuya bak canım son 3. Sayfada paylaşmışlarkızlar aranızda solotica natural colors ocre kullanan var mı?varsa resim ekleyebilir mi?benim gözlerim koyu kahve lensi takınca renkli olsun istemiyorum rengi acılsın acık kahve bal rengi gibi durmasını istiyorum natural colors ocre ile bu rengi elde edebilir miyim ki?dediğim rengi cok istiyorum acık kahveyi bu da en yakın solotica ocre sanırım?????
tamam canım cok tesekkür ederim bide sana bir sorum daha var freshlookun hazelini kullandm demissin ya pure haZel mi kullandın yoksa haresiz serideki hazeli mi kullandın?ben pure hazel kullanmıstım cok koyu kalmıstı haresiz hazel nasıl acabaSolotica lensli fotoğraflarımızı paylaşalım bu konuya bak canım son 3. Sayfada paylaşmışlar
bende hareli kullandm canm bilmyorum haresizinitamam canım cok tesekkür ederim bide sana bir sorum daha var freshlookun hazelini kullandm demissin ya pure haZel mi kullandın yoksa haresiz serideki hazeli mi kullandın?ben pure hazel kullanmıstım cok koyu kalmıstı haresiz hazel nasıl acaba
Freshlookun haresiz hazeli tam rezalet kesinlikle almayın.Ben merak edip almıştım takmamla çıkarmam bir oldu.Kızım beni görünce korktu.Anne turuncu gözlü uzaylı olmuşsun deditamam canım cok tesekkür ederim bide sana bir sorum daha var freshlookun hazelini kullandm demissin ya pure haZel mi kullandın yoksa haresiz serideki hazeli mi kullandın?ben pure hazel kullanmıstım cok koyu kalmıstı haresiz hazel nasıl acaba
hadi ya söylemeniz iyi oldu:)ben bal rengi istiyorum ya acık kahve gibi solotica ocreden baska marka yok mu yaFreshlookun haresiz hazeli tam rezalet kesinlikle almayın.Ben merak edip almıştım takmamla çıkarmam bir oldu.Kızım beni görünce korktu.Anne turuncu gözlü uzaylı olmuşsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?