Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Solotica kullandım fakat gün sonunda lensler biraz rahatsızlık vermeye başlıyor. Sanırım kullanılan malzeme pek de kaliteli değil, ayrıca her gün kullanıldığı takdirde 1 seneden daha az gidiyor.

Solotica kullandım fakat gün sonunda lensler biraz rahatsızlık vermeye başlıyor. Sanırım kullanılan malzeme pek de kaliteli değil, ayrıca her gün kullanıldığı takdirde 1 seneden daha az gidiyor.
bütün lensler böyledir canm akşama kadar göz yoruluyo ve lens rahatszlık vermeye başlyo torik lenslerde dahil biçok markayı kullandım böyle,gözün hassasiyetiylede alakalı bu durum.

bütün lensler böyledir canm akşama kadar göz yoruluyo ve lens rahatszlık vermeye başlyo torik lenslerde dahil biçok markayı kullandım böyle,gözün hassasiyetiylede alakalı bu durum.

Anladım. peki silikon hidrojel olanlarda durum nasıl ? Onlar için daha fazla oksijen geçiriyor diyorlar, o yüzden sordum.

Arkadaşlar elime bugün ulaşan solotica hidrocor topazio lenslerimi satmak veya ice ya da quartzo ile değiş tokuş etmek istiyorum. Ben de canlı bi mavi durdu, ice kullanıcısı olduğum için renge alışamadım. Sadece deneme amaçlı takıldı, uygun fiyata vermeyi düşünüyorum.

kızlar solotica mellerimi sadece 2 defa taktım kutusuyla beraber uygun fiyata vermeyi düsünüyorum yada mavi,gri tonlarında bi renkle takas etmek istiyorum ilgilenen olursa

Kızlar lens marketplace diye yabancı bi lens sitesi var burdan alışveriş yapan varmı solitica satışı yapıyor site

Selam kızlar, yeni konu açtım ama buraya da yazmak istiyorum. Bugün göz ölçümü yaptırdım, doktor bana BC değeri 8.4 - 8.6 arası lens kullanabilirsin dedi. Solotica'da bu değer 8.7 olduğundan bi sorun yaratır mı, gözümde kayma yapar mı? Yardımınıza ihtiyacım var kızlar

Hiç kullanmadığım bana pupili dar gelen Fxeyes Rahi rengi gri mavi gri yeşil lensimi uygun fiyata vermek istiyorum ilgilenenler özelden mesaj atabilir pupili 4mm,bc 8.6 dia 14.5

Fikri olan yok mu kızlar Solotica NC kullanabilir miyim acaba..

Slm kızlar bende yorumları okuduktan sonra solotica almaya karar verdim ve bugün solotica solflex topazio lenslerim elime ulaştı. Fakat lensleri taktığımda gözbebeklerimden taştı, büyük oldu ve gözlerimi sağa sola kaydırdığımda lens olduğu yerde duruyor gözbebeğim alttan hareket ediyor. Sizce ne yapmalıyım tüm soloticalar mı böyle yoksa solflexler mi ?

İki lensinde çapları aynı canım netten bakarsan görürsün

2015 solitica yıllık n.c alanlar foto atabilirlermii

O zaman başka marka bi mavi lens alıcam demekki çapı gözüme uygun olan bu konuda bir fikriniz var mı hem soloticalar kadar doğal hemde açık tonlarda belirgin bir mavi teşekkür ediyorum canım.. zaten rengi de hiç internette baktıklarım gibi değil maviden ziyade gri gibi durdu.

kızlar aranızda solotica natural colors ocre kullanan var mı?varsa resim ekleyebilir mi?benim gözlerim koyu kahve lensi takınca renkli olsun istemiyorum rengi acılsın acık kahve bal rengi gibi durmasını istiyorum natural colors ocre ile bu rengi elde edebilir miyim ki?dediğim rengi cok istiyorum acık kahveyi bu da en yakın solotica ocre sanırım?????

Reactions: Nil
Solotica lensli fotoğraflarımızı paylaşalım bu konuya bak canım son 3. Sayfada paylaşmışlar

Solotica lensli fotoğraflarımızı paylaşalım bu konuya bak canım son 3. Sayfada paylaşmışlar
tamam canım cok tesekkür ederim bide sana bir sorum daha var freshlookun hazelini kullandm demissin ya pure haZel mi kullandın yoksa haresiz serideki hazeli mi kullandın?ben pure hazel kullanmıstım cok koyu kalmıstı haresiz hazel nasıl acaba

bende hareli kullandm canm bilmyorum haresizini

Freshlookun haresiz hazeli tam rezalet kesinlikle almayın.Ben merak edip almıştım takmamla çıkarmam bir oldu.Kızım beni görünce korktu.Anne turuncu gözlü uzaylı olmuşsun dedi

Freshlookun haresiz hazeli tam rezalet kesinlikle almayın.Ben merak edip almıştım takmamla çıkarmam bir oldu.Kızım beni görünce korktu.Anne turuncu gözlü uzaylı olmuşsun dedi
hadi ya söylemeniz iyi oldu:)ben bal rengi istiyorum ya acık kahve gibi solotica ocreden baska marka yok mu ya

Solotica Nc quartzonun pupil boşluğu ölçüsünü kesin birşekilde kaç mm olduğunu bilen varmı? Bilenler yardımcı olsun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…