- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.881
Solotica nın cor ocre sini kullandım.Aslında kullanamadım benim gözlerime büyük geldi. gözlerimin kenarlarına taştı turuncu turuncu.ne kadar makyajla bişeye benzetmeye çalıştImsada olmadı.daime solgun baygın bir ifade verdi.sarılıklı bebekler gibi oldumhadi ya söylemeniz iyi oldu:)ben bal rengi istiyorum ya acık kahve gibi solotica ocreden baska marka yok mu ya
bende de cor mel var gözüme tam uydu fakat rengi baya acık bir yesil acık kullanamıyorum bende oyüzden natural colors ocre düsünüyorum.solotica gold hazel renk olarak bal rengi miydi yoksa yesil mi duruyordu ben yesil istemiyorum bal rengi istiyorum resminiz var mı solotica gold hazelin:):)Solotica nın cor ocre sini kullandım.Aslında kullanamadım benim gözlerime büyük geldi. gözlerimin kenarlarına taştı turuncu turuncu.ne kadar makyajla bişeye benzetmeye çalıştImsada olmadı.daime solgun baygın bir ifade verdi.sarılıklı bebekler gibi oldumSolotica gold hazel kullanmıştım cor ocreden önce o daha iyiydi.hem uygundu hemde gözlerimi daha iri ve canlı göstermişti .gözlerim koyu kahve renk değişimi fazla olmasa da ,çok doğal durmasada cor ocre den daha iyiydi
Bende bu aralar sizin gibi charme ocre düşünüyorum ama korkuyorum.solotica lensler gözümde aşırı sulanma yapıyor bir süre sonra etrafı buğulu görüyorum 1 saat gözümde zor duruyor.
Var ama 2011 de kullanmıştım net bir foto değil.ancak şunu söyleyebilirim yeşille uzaktan yakından alakası yok.tam ela da değil benim gözlerim bayaa koyu kahve gözlerimi açık kahve yapmıştı.bende de cor mel var gözüme tam uydu fakat rengi baya acık bir yesil acık kullanamıyorum bende oyüzden natural colors ocre düsünüyorum.solotica gold hazel renk olarak bal rengi miydi yoksa yesil mi duruyordu ben yesil istemiyorum bal rengi istiyorum resminiz var mı solotica gold hazelin:):)
öyleyse tam bana göre ben de yesil değil de acık kahve dursun istiyorum:)siz memnun kalmıs mıydınız?Var ama 2011 de kullanmıştım net bir foto değil.ancak şunu söyleyebilirim yeşille uzaktan yakından alakası yok.tam ela da değil benim gözlerim bayaa koyu kahve gözlerimi açık kahve yapmıştı.
öyleyse tam bana göre ben de yesil değil de acık kahve dursun istiyorum:)siz memnun kalmıs mıydınız?[
Ççok yakından lens olduğu belli oluyordu.makyajsız bile canlı gözleri büyük gösteriyordu.batma,sulanma,kayma yapmıyordu.Ama ben 2011 de almıştım şuan nasıl bilemem.
Yakından lens olduğu belli oluyordu.makyajsız bile gözleri canlı büyük gösteriyordu.batma,sulanma,kayma yapmıyordu.Ama ben 2011 de almıştım şuan nasıl bilememsolotica gold hazel de kullanmıssınız o doğal mıydı memnun muydunuz?:)
hem ışık hemde yakınlaştırmanın etkisiyle bu kadar oldusolotica gold hazel de kullanmıssınız o doğal mıydı memnun muydunuz?:)
cok tesekkür ederim resim icin cok güzel renk acık durmus sizde.ocreler mi bunlar?hem ışık hemde yakınlaştırmanın etkisiyle bu kadar oldu
bunlar solotica gold hazelcok tesekkür ederim resim icin cok güzel renk acık durmus sizde.ocreler mi bunlar?
cok tesekkür ederim cok güzelmis rengicok tesekkür ederim resim icin cok güzel renk acık durmus sizde.ocreler mi bunlar?
Solflex mi göndermişler yıllıkmı peki??kendi göz renginiz nedir bide ?Yeni hidrocor Quartzoların nette videosunu görüp çok beğendim ve hemen sipariş ettim. Yanlışlıkla Natural colors quartzo göndermişler ve Allah'ım böyle birşey yok resmen canavara dönüşüyorsunuz. cadılar Bayramı'nda falan kullanıma ziyadesiyle uygun..
Solflex mi göndermişler yıllıkmı peki??kendi göz renginiz nedir bide ?
Fotoğraf ekleyebilirmisiniz gerçekten merak ettim nasıl durduğunu yarn sipariş vericektim bende n.c yıllk quartzoYıllık. Göz rengim koyu kahve. Natural Colors Mel serisini 2 senedir memnuniyetle kullanmaktayım. Bir de haresiz mavi tonlarını deneyeyim dedim ama böyle bi talihsizlik oldu.
Bende yeşil gibi duranını istiyorum canım ne zaman aldın lensleribende de cor mel var gözüme tam uydu fakat rengi baya acık bir yesil acık kullanamıyorum bende oyüzden natural colors ocre düsünüyorum.solotica gold hazel renk olarak bal rengi miydi yoksa yesil mi duruyordu ben yesil istemiyorum bal rengi istiyorum resminiz var mı solotica gold hazelin:):)
1 ay oldu canım fakat 1 ayda sadece ,3 kere taktım acık yesil oldu acık renk lensleri sevmiyorumBende yeşil gibi duranını istiyorum canım ne zaman aldın lensleri
Fotoğraf ekleyebilirmisiniz gerçekten merak ettim nasıl durduğunu yarn sipariş vericektim bende n.c yıllk quartzo
Çok teşkkür ederim canm bende numaralı kullanıyorum solflex quartzo gibi durmuş benimde fikrim degişti şimdi fazla yeşil durmuş ve lens oldugu çok belli gerçektende sen nerden aldın lenslerini peki☺Cnm NC serisinden mavi tonlar istiyorsan bence bi ice'ı düşün herkesin favorisi bu sanki. İlla quartzo diyorsan yeni hidrocor quartzolar çok hoş duruyor. Resimleri istediğin için bi kaç tane çektim ama lütfen resimlere aldanmayınız hiç doğal durmuyorlar LENSİM BEN LENS ULEYN diye bağırıyorlarUzun lafın kısası yeni Nc quartzolar günlük kullanım için uygun değil kanaatimce. Ben bir de numaralı kullanıyorum, atsam atamam satsam satamam
Temsili ben
Flaşsız
Hayat Flaşlı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?