Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hadi ya söylemeniz iyi oldu:)ben bal rengi istiyorum ya acık kahve gibi solotica ocreden baska marka yok mu ya
Solotica nın cor ocre sini kullandım.Aslında kullanamadım benim gözlerime büyük geldi. gözlerimin kenarlarına taştı turuncu turuncu.ne kadar makyajla bişeye benzetmeye çalıştImsada olmadı.daime solgun baygın bir ifade verdi.sarılıklı bebekler gibi oldum Solotica gold hazel kullanmıştım cor ocreden önce o daha iyiydi.hem uygundu hemde gözlerimi daha iri ve canlı göstermişti .gözlerim koyu kahve renk değişimi fazla olmasa da ,çok doğal durmasada cor ocre den daha iyiydi
Bende bu aralar sizin gibi charme ocre düşünüyorum ama korkuyorum.solotica lensler gözümde aşırı sulanma yapıyor bir süre sonra etrafı buğulu görüyorum 1 saat gözümde zor duruyor.

bende de cor mel var gözüme tam uydu fakat rengi baya acık bir yesil acık kullanamıyorum bende oyüzden natural colors ocre düsünüyorum.solotica gold hazel renk olarak bal rengi miydi yoksa yesil mi duruyordu ben yesil istemiyorum bal rengi istiyorum resminiz var mı solotica gold hazelin:):)

Var ama 2011 de kullanmıştım net bir foto değil.ancak şunu söyleyebilirim yeşille uzaktan yakından alakası yok.tam ela da değil benim gözlerim bayaa koyu kahve gözlerimi açık kahve yapmıştı.

Var ama 2011 de kullanmıştım net bir foto değil.ancak şunu söyleyebilirim yeşille uzaktan yakından alakası yok.tam ela da değil benim gözlerim bayaa koyu kahve gözlerimi açık kahve yapmıştı.
öyleyse tam bana göre ben de yesil değil de acık kahve dursun istiyorum:)siz memnun kalmıs mıydınız?

Merhaba benim gözlerim orta-koyu kahverengi yani aşırı koyu kahverengi değil freshlook haresiz mavisi bende rengini gösteriyor. Ama bence hiç doğal durmuyor boyaması çok kötü ki elbette altından kahverengi çıkıyor. Ben Solotica nın Grafite, ice ve topazio renkleri arasında kaldım (elbette ondan önce tanita tikaram mavi renklerini düşündüm ama herkes çok kalın dedi ki ben B&L senelik lenslerini kalın diye takamamıştım) fakat içinde sarı dahi olsa hare istemiyorum yani topazio nun içi haresiz olanı var mı? Aslında türkçe sitede topazio hidrocor serisinde görülmüyor. Çok kararsız kaldım.. Ben miranda Kerr in göz rengi gibi tatlı bir mavi istiyorum.. Bazı insanlarda gözleri koyu olmasına rağmen grafite koyu gri durmuş.. Çok kararsızım.. (ki koç burcu özelliğime hiç uymuyor..) Bir yardımcı olursanız sevinirim ^.^

Yeni hidrocor Quartzoların nette videosunu görüp çok beğendim ve hemen sipariş ettim. Yanlışlıkla Natural colors quartzo göndermişler ve Allah'ım böyle birşey yok resmen canavara dönüşüyorsunuz. cadılar Bayramı'nda falan kullanıma ziyadesiyle uygun..

Solflex mi göndermişler yıllıkmı peki??kendi göz renginiz nedir bide ?

Yıllık. Göz rengim koyu kahve. Natural Colors Mel serisini 2 senedir memnuniyetle kullanmaktayım. Bir de haresiz mavi tonlarını deneyeyim dedim ama böyle bi talihsizlik oldu.
Fotoğraf ekleyebilirmisiniz gerçekten merak ettim nasıl durduğunu yarn sipariş vericektim bende n.c yıllk quartzo

Bende yeşil gibi duranını istiyorum canım ne zaman aldın lensleri

Fotoğraf ekleyebilirmisiniz gerçekten merak ettim nasıl durduğunu yarn sipariş vericektim bende n.c yıllk quartzo

Cnm NC serisinden mavi tonlar istiyorsan bence bi ice'ı düşün herkesin favorisi bu sanki. İlla quartzo diyorsan yeni hidrocor quartzolar çok hoş duruyor. Resimleri istediğin için bi kaç tane çektim ama lütfen resimlere aldanmayınız hiç doğal durmuyorlar LENSİM BEN LENS ULEYN diye bağırıyorlar Uzun lafın kısası yeni Nc quartzolar günlük kullanım için uygun değil kanaatimce. Ben bir de numaralı kullanıyorum, atsam atamam satsam satamam

Temsili ben

Flaşsız

Hayat Flaşlı güzel

Çok teşkkür ederim canm bende numaralı kullanıyorum solflex quartzo gibi durmuş benimde fikrim degişti şimdi fazla yeşil durmuş ve lens oldugu çok belli gerçektende sen nerden aldın lenslerini peki☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…