- Konu Sahibi White Mocha
-
- #30.901
Çok teşkkür ederim canm bende numaralı kullanıyorum solflex quartzo gibi durmuş benimde fikrim degişti şimdi fazla yeşil durmuş ve lens oldugu çok belli gerçektende sen nerden aldın lenslerini peki☺
Cnm ben çok beğendim açıkçası, tam beklediğim renk gibi durmuş, ben de kısmetse alıyorum en kısa zamanda :) güle güle kullan bu aradaCnm NC serisinden mavi tonlar istiyorsan bence bi ice'ı düşün herkesin favorisi bu sanki. İlla quartzo diyorsan yeni hidrocor quartzolar çok hoş duruyor. Resimleri istediğin için bi kaç tane çektim ama lütfen resimlere aldanmayınız hiç doğal durmuyorlar LENSİM BEN LENS ULEYN diye bağırıyorlarUzun lafın kısası yeni Nc quartzolar günlük kullanım için uygun değil kanaatimce. Ben bir de numaralı kullanıyorum, atsam atamam satsam satamam
Temsili ben
Flaşsız
Hayat Flaşlı güzel
Cnm sormayı unuttum, eski seri nc quartzo'lardan farkı ne peki? Eskileri nasıl duruyordu?Cnm NC serisinden mavi tonlar istiyorsan bence bi ice'ı düşün herkesin favorisi bu sanki. İlla quartzo diyorsan yeni hidrocor quartzolar çok hoş duruyor. Resimleri istediğin için bi kaç tane çektim ama lütfen resimlere aldanmayınız hiç doğal durmuyorlar LENSİM BEN LENS ULEYN diye bağırıyorlarUzun lafın kısası yeni Nc quartzolar günlük kullanım için uygun değil kanaatimce. Ben bir de numaralı kullanıyorum, atsam atamam satsam satamam
Temsili ben
Flaşsız
Hayat Flaşlı güzel
Cnm sormayı unuttum, eski seri nc quartzo'lardan farkı ne peki? Eskileri nasıl duruyordu?
Çok kötü durmuyor alışırsın bi süre kullanınca sadece solflexlere benzettim ben dogal durmuyo.Ben hep Arzu Hnm. vasıtasıyla alıyorum. Kaç aydır gözüm yollarda kaldı lensler gelecek diye ama yok Christmasttı yok yılbaşıydı bu Brezilyalılardan ümidi kesmiştim :) Bi de hidrocor yerine NC göndermişler, tebrik ediyorum valla numarasını tutturabilmişler
Benim çok hoşuma gitti cnm, zaten bugün alıyorum inş :) Bence sana da çok yakışmış emin ol sakın kendini üzme, belki fazla belirgin ve opak renklere alışık değilsin ondan olabilirEski quartzları bilmiyorum ama ben 2 senedir Natural color mel kullanıyordum ve mellerin yapısı daha bir geçirgen ve doğaldı bunlar daha opak. Flaşlı resimlerde güzel duruyor biliyorum ama gel bir de yakından Gör fikrin değişebilir benden söylemesi. Ya da belki bana fazla iddialı geldi zevk meselesi tabii :)
Bence quartzo almayın.Kizlar ben lens optikten alıyorum hidrocor quartzo numaralı zaten üretilmiyormuş yeni çıktıgı için malesef
Neden pekiBence quartzo almayın.
ben nc ocre kullanıyorum tek vazgeçemediğim solotica nc ocre koyu kahve gözlerim ve gerçekten inanılmazdoğal duruyor bende bu aralar doğal mavi arayışındayım dahaönce nc cristall kullanmştım oda güzelbi maviydi ancakbenimistediğimkoyu mavi turkuaz önerilerinizi bekliyorum kızlar?hadi ya söylemeniz iyi oldu:)ben bal rengi istiyorum ya acık kahve gibi solotica ocreden baska marka yok mu ya
nc ocrenin fotorafını ekleyebilir misiniz rica etsem:)ben hidrocor mel aldım cok acık yesil oldu hic yakısmadıben nc ocre kullanıyorum tek vazgeçemediğim solotica nc ocre koyu kahve gözlerim ve gerçekten inanılmazdoğal duruyor bende bu aralar doğal mavi arayışındayım dahaönce nc cristall kullanmştım oda güzelbi maviydi ancakbenimistediğimkoyu mavi turkuaz önerilerinizi bekliyorum kızlar?
ben nc ocre kullanıyorum tek vazgeçemediğim solotica nc ocre koyu kahve gözlerim ve gerçekten inanılmazdoğal duruyor bende bu aralar doğal mavi arayışındayım dahaönce nc cristall kullanmştım oda güzelbi maviydi ancakbenimistediğimkoyu mavi turkuaz önerilerinizi bekliyorum kızlar?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2-el-lens-satisi-hakkinda-onemli.353674/
bölüme yazmadan önce kuralları iyice okumalısınız.b
arkadaşım yasak diyoruz gelip bu mesajı yazıyorsunuz
linke bakın lütfen.
- Arkadaşlar, birçok arkadaşımız,
lens kullanıyor ve kullandığı lensleri ,bir müddet sonra
elinden çıkarmak istiyor...
göz,çok dikkat etmemiz gereken organlarımızdan bir tanesi.
dolayısıyla ,kullanılmış lens alıp kullanmak çok ama çok tehlikeli..
bizler Kadınlar Kulubu olarak 2.el lens satışına kesinlikle karşı oluğumuz için,
bu tür konuların açılmasına izin vermeyeceğiz...
- 2.el satış ve takas konularına izin vermediğimiz gibi ''KONULAR İÇİNDE'' bu tür teklif ve talepler için de gereken yapılacaktır,
Bilginize.
BEN BU KURALI BILMIYORDUM..BIDE BEN ALIRIM DEDIM.NE OLCAK SIMDIBu sitede satış yapan herkes uyarı alır ve müdahale edilir, 2. el ya da sıfır fark etmez lens satışı yapılamaz.
Tek bir üye var, o da gerekli protokolü yaptı.
BEN BU KURALI BILMIYORDUM..ATLADIM HEMEN ARKADASLARIN MESAJLARINAarkadaşım yasak diyoruz gelip bu mesajı yazıyorsunuz
N.c yıllık topaz kullanan yokmuuuu
yaaa ne zaman aldnız siparş verdm ben satıcı çok övdü en çok sattıgmz renk filan dedi werdim bende yatn gelicekBen bir Kere kullandım rengi beğenmediğim için duruyorlar boş yere param gitti. Çok kötü bir mavi tonu tavsiye etmem. Ama quarzo güzel gri yeşil duruyor. Crstal deneyeceğim sanırım bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?