Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkhen diye bir arkadaşımz kullanmıştı. bu topicde resmi olması lazım ama sayfa numarasını hatırlayamıyorum. ondaki duruşuna bayılmıştım harika durşmuştu. O da çok beğenmişti ama dikkat çeken bir renk olduğu için rahat kullanamamış o nedenle sattı. Onun dışında liv almıştı o da çok açık tenlidir o nedenle soluk gösterdiğini söyledi. renk olarak bence çok güzel ama önemli olan ten ve saç rengiyle uyuşması. Bence sana yakışır, koyu tenli olduğunu söylemişsin..

Son düzenleme:
didemcim yanlıs hatırlıyorsun hidrocor hiç almadım ben fisfisfis
topik acan arkadaslardan biri olabilir cnm

hoşgeldiiiin okypete ! esmeralda yı bende hiç sevmemiştim.ama sende harika durmuşlar.herkese yakışmıyor ya !

sağolcanım.
hoş buldum.esmeralda bende koyu durdu öyle çiğ durmadı,hatta topazio daha açık kaldı.
çok doğal ve güzel bir renk.bayıldım canım.

okypetecim bazı insanlara nasıl lens takarlarsa taksın yakışıyor, yeşilde mavide gride.. sende onlardanbirisin yerimseniben çok yakışmış yeni lenslerin yerimseniben

bir sürü solotica denemiş oldun canım en çok hangisini beğeniyosun? ve mavi olarak en çok hangisini önerirsin?

sağol canım.
valla ayırım yapamıyorum .
hepsi kendine göre ayrı güzel.
yeşil istersem esmeralda takıyorum o gün yeşil mavi istersem topazio.
gri mavi ,grafite.
ben grafiteyi çok seviyorum canım.
grimavi.
çok hoş.
verdemarinede güzel.
tabi o da topaziodaki
gibi bende yeşilimsi bir mavi duruyor.

evet canım grafite verde marineden daha mavi olmuş sende, v.marine topazio gibi turkuazımsı.. soloticanın en mavileri azul ve grafite sanırım..

ben hala ice ve quartzoyu da merak ediyorum

Acaba bu esmeraldalar esmerlerde nasıl durur ki hep beyaz tenliler de gördüm,,bazılarında çok soluk durmuş ama bazılarında da süper durmuş,,bilgisi olan var ıdır?

Lenste 38% su orani az mi kizlar? Soloticada o kadar ama bazi lenslerde 55% falan... lensteki batma kuruma bu su oranina mi bagli acaba?

bence biraz az pinax katılıyorum.su oranı sorduğun.senin nc mellerin kafamı karıştırdı charme la arasında kaldım .charme daha mı açık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…