Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bence biraz az pinax katılıyorum.su oranı sorduğun.senin nc mellerin kafamı karıştırdı charme la arasında kaldım .charme daha mı açık?

bencede az :umursamaz:n

bilmem ki berry charm kullanmadim ki hic, ama nc mel koyu bi renk degil hatta bende ela degil resmen yesil duruyo. Sen nasil istiyosun? Koyu mu acik mi? Bence tek fark hare.

yeşilimsi dursun istşyorum sen charme ı görmüştün gözümde bende charme yeşilmsi olmuştu..nette bazı fotolarda nc mel sarımsı charme yeşilimsiydi.
Bendede bazen esmeralda batma yapıyor bazen.

Son düzenleme:
yeşilimsi dursun istşyorum sen charme ı görmüştün gözümde bende charme yeşilmsi olmuştu..nette bazı fotolarda nc mel sarımsı charme yeşilimsiydi.
Bendede bazen esmeralda batma yapıyor bazen.

Ben charm i yakistirdim sana, cok da hos olmustu ve esmeralda dan cok daha dogal duruyordu. Bence nc de alsan charm da alsan riskli bi lens degil mel, herzaman kullanabilirsin, gerci senin esmeraldan da var ozaman ikise de yesil olucak ...neden mavi veya gri bisey düsünmüyosun?

graphiti beğenmedim.verde marine renk olarak doğal değil gibi geliyor yani hiç o renk göz görmedim.azul ve topazio diye düşündüm.azulda flaş patlayınca boncuk mavi.yabancı forumlarda ice ve azul yoğunlukla tercih edilmiş.topazio opak bu seferki opak olmasın diye düşündüm

Mesela kuzenim bal ela gözlü kendinde hiç beğenmedi esmeraldayı çok açık ve silik buldu.ama ondaki duruşunu beğenenler oldu.
Benim gözlerim ona göre koyu bende daha çok beğendi kuzenim.
Benim gözümde forumda beğenmeyenler oldu ama yakından beğenmeyen hiç olmadı.Bende GALPALdaki duruşunu sevdim.galpalda pek takmıyormuş.yani değişken bir durum

Son düzenleme:
evet hemde çok bilemiyor insan ama çok değiştiriyor bu kesin yeşil se kararın charme verde ya da mavi-yeşil için verde marine olabilir.

hmm sen zor karar vericeksin bu gidisle :) bence en cok istedigin renkte karar kil ve düsünmeden ver siparisini akannehir

okypete masallah canım hepsi cok yakısmıs..esmeraldalara hayran kaldım sende cok cok dogal olmus...bence yesillerede sans vermelisin cok yakısmıs tenine sacına..charme mel yada verdeyi dusunemiyorum mukemmel olur...

okypete masallah canım hepsi cok yakısmıs..esmeraldalara hayran kaldım sende cok cok dogal olmus...bence yesillerede sans vermelisin cok yakısmıs tenine sacına..charme mel yada verdeyi dusunemiyorum mukemmel olur...

sağol canım.
evet esmeraldaya bayıldım.
gerçekten çok doğal durdu bende.
yeşillerede şans vermeliyim artık.,yeşil tonlarıda kullanmaya esmeraldayla başladım .
bu arada,ara renk değil esmeralda.
saf yeşil.
oda ayrı bir özellik elbette.

bence berry kuzeninde harika durmus tam istedğim renk yaa
ama bende daha koyu olur ya
akannehir

onun gözü var mesajda çok açık ela ama o hiç beğenmedi oluşan yeşilin tonunu mavi seviyor topazio yada göz tabanı açık olduğu için azul düşünüyor.

yorkshire slm.uzun arastırmalarım sonunda hidrocor mel kullandıgını ögrendim:)ben de lens alacam ve su ikisi arasında kaldım.cor mel ve charme mel.saclarım altın sarısı,bugday tenliyim ve gözlerim koyu kahve.sen memnun musun lenslerinden ya da hala kullanıyomusun.ben doğal durmasını istiyorum lens oldugu anlasılmasın.ama o kadar cok arastırma yaptım ki hic kimse memnun kalmamıs cor mellerden.rengi cok insanı soluk,hasta gibi gösteriyo gibi tepkiler aldım.sen ne diyosun kullanan biri olarak.bana da önerirmisin,yoksa su anki aklın olsa charme mel mi alırdın.off kafayı yicem.charme mel de doğal durmuyo gibi geliyo bana.yardım et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…