- Konu Sahibi White Mocha
-
- #4.981
bence biraz az pinax katılıyorum.su oranı sorduğun.senin nc mellerin kafamı karıştırdı charme la arasında kaldım .charme daha mı açık?
yeşilimsi dursun istşyorum sen charme ı görmüştün gözümde bende charme yeşilmsi olmuştu..nette bazı fotolarda nc mel sarımsı charme yeşilimsiydi.
Bendede bazen esmeralda batma yapıyor bazen.
graphiti beğenmedim.verde marine renk olarak doğal değil gibi geliyor yani hiç o renk göz görmedim.azul ve topazio diye düşündüm.azulda flaş patlayınca boncuk mavi.yabancı forumlarda ice ve azul yoğunlukla tercih edilmiş.topazio opak bu seferki opak olmasın diye düşündüm
okypete masallah canım hepsi cok yakısmıs..esmeraldalara hayran kaldım sende cok cok dogal olmus...bence yesillerede sans vermelisin cok yakısmıs tenine sacına..charme mel yada verdeyi dusunemiyorum mukemmel olur...
okypete masallah canım hepsi cok yakısmıs..esmeraldalara hayran kaldım sende cok cok dogal olmus...bence yesillerede sans vermelisin cok yakısmıs tenine sacına..charme mel yada verdeyi dusunemiyorum mukemmel olur...
soloticada keske daha fazla olsaydi, o zaman cok daha rahat olurdu heralde... cünkü gözlerim kipkirmizi oluyo takinca. benim gözlerim mi hassas anlamadim gitti. Bu arada bi gelisme var mi ? ))sengözlerimebaksanab
charm mellerim geliyo :) quartzoda yola çıktı pinax :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?