Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Pine apples güle güle kullan canım lenslerini alıca hemen fotoğraf istiyoruz emin güzel gözlerine charm meller çok yakışacaktır:)Aslında cumartesi geldi lenslerin ama sana ulaşamadım bir türlü yoksa dün elindeydi:))

slm arkadaşlar ..bende iki gün önce vetman dan sipariş verdim ..hidrocharm melle n.c. mel arasında kalanlardanım. sonunda seçimimi n.cden yana kullandım..bgn elime geçicek..bakalım nasıl olacak..umarım doğru bi seçimdir...en çok korktugum konuda boyama hatası vs. gibi şeyler umarım bi problem çıkmaz..

çok saol canım herşey için yardımların için ve sabrın için :)

yorkshine cim bu yazdıgına kesinlikle katılıyorum "cor melde cok dogal fakat iste dedigim gibi bir sure sonra rengi sararmaya basladı belkide kullandıgım solusyonla alakalıdır"

benim grafitelerin zamanla rengi açılmaya başladı bana şu an çok açık geldigi için kullanamıyorum mafoldumben

Hoş geldin imaginary:)Merak etme kolay kolay boyama hatası olmaz o bir kere binde bir flamingonun başına geldi .Lensleride numarasızdı bir günde değiştirdim.İçin rahat olsun:))
Lenslerde bir sorun bile olsa değişimini yapıyorum kimseyi asla mağdur etmem..:lepi:

charm mellerim geliyo :) quartzoda yola çıktı pinax :)

nerden sipariş veriyoruz:uhm:
ben Solotica natural Topazio bu rengi beğendim ama koyu kahve gözde nasıl durur
yardımcı olur musunuz lütfen

selin ben sauflon kullanıyorum mellerimin rengini sarartmıstı bi kac ay sonra..hazeli bilmiyorum ama giallo bende cok dogal duruyo kaynasıyo koyu kahve diil benım gozlerim...ama solotica alıcaksan charme mel derim ben rengi cok güzel cok masum bir ifade veriyo ve makyajla inanılmaz güzel oluyo...

livcim bende solocare kullanırken cor mellerin rengi daha canlıydı souflan kullanınca sararmaya basladı rengi...ama dedigin gibi soloticaların rengi zamanla acılıyo soluklasıyo...giallolarımı cok seviyorum ama bazen soloticaları ozluyorum..grafite kaynasıyomu canım gozle dogallıgı yakından nasıl? resimlerde cok begeniyorum..

livess b&l un blue sunu topiğe ekledinmi hiç merak ettim

yok eklemedim hiç ama uzaktan çok doğal duruyordu hiç lens olduğunu anlamıyorlardı yakından çok belliydi damarları ama.
şimdi charm ice almayı düşünüyorum b&l kadar mavi dursa yeter topazio çokdaha açık renk tam mavide değil

vetman sen şimdi benim fikrimi bilmiyorsun farzet. açık buğday tene sarı saça röfleli mavi tonlarında ne öneriridin. göz koyu kahve çok çok koyu değil siyah gibi. daha önce mavi lens deneyimi olan biriyimde herkes güzel durduğunu söylerdi ne dersin, ne dersiniz

aaa çok özür dilerim cnm.. arkhen yazıcaktım :) pardon.. değiştiriyim hemen

didemcim sana gercekten cok yakısmıs meller ama senin göz rengin bnimkinden acık.bnmki baya bi koyu kahve.peki lens oldugu anlasılıyo mu hemn yoksa kendi göz rengin oldugunu mu düsünüyolar.ben doğal olsun kimse lens taktıgımı anlamasın istiyorum da:)kimilerinde bakıyorum bu charme meller yaapay duruyo kimilerinde ise doğal.
vetmancım sen de baya bi koyu gibi durmus.sanırım bende de böyle durur.senin de gözün koyu kahveydi dimi.sen artık lens konuusnda uzmansın.ya bu charme meller cogunluk olark doğal durmuyo gibi sanki yani lens taklıldıgı hemen anlasılıyo.bn de doğal istiyorum.simdi didem de gördüm onda güsel ama baskalarının bircok resminde ise lens olduğu hemen anlasılıyo.o yüzden charme mellere bitürlü ısınamadım.cor mellerden de korktum aldıgım tepkilerden ötürü.hemen sararıyomus acılıyomus falan.senden sunu rica ediyorum simdi charme melleri takınca lens oldugu anlasılıyo mu yoksa kimse anlamıyoo da kendi gözün mü sanılıyo

yorkshine tatlım kaynaşması gayet iyi mel nasıl gözle kaynaşıyorsa o da aynen öyle ama biraz daha maviligi yogun olsaymış daha iyi oluşmuş bazı arkadaşlar daha koyu durdugu gordum bende açık durdu ne yazık ki

Vetmancım senden birsey rica etsem verde lerin şisedeki durusunu ekleyebilirsin lutfen

ikinciye ne alsam onu düşünüyorum kızlar CADIARZU

grafite, ice yada quartzo kafamçokkarıştı

bu arada melde bence charm cordan daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…