- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.001
Pine apples güle güle kullan canım lenslerini alıca hemen fotoğraf istiyoruz emin güzel gözlerine charm meller çok yakışacaktır:)Aslında cumartesi geldi lenslerin ama sana ulaşamadım bir türlü yoksa dün elindeydi:))
yorkshire slm.uzun arastırmalarım sonunda hidrocor mel kullandıgını ögrendim:)ben de lens alacam ve su ikisi arasında kaldım.cor mel ve charme mel.saclarım altın sarısı,bugday tenliyim ve gözlerim koyu kahve.sen memnun musun lenslerinden ya da hala kullanıyomusun.ben doğal durmasını istiyorum lens oldugu anlasılmasın.ama o kadar cok arastırma yaptım ki hic kimse memnun kalmamıs cor mellerden.rengi cok insanı soluk,hasta gibi gösteriyo gibi tepkiler aldım.sen ne diyosun kullanan biri olarak.bana da önerirmisin,yoksa su anki aklın olsa charme mel mi alırdın.off kafayı yicem.charme mel de doğal durmuyo gibi geliyo bana.yardım et lütfen[
hidrocor mel cok dogal ve cok güzel bi lensti cok iltifat aldım herkes kendi gozum sanıyodu.fakat zamanla rengi biraz sarardı ve kullanmamaya basladım yılanımsı bir ifade veriyordu...charme melde kullandım rengi muhtesem ve gozleri inanılmaz iri gosteriyo fakat cok yakından bakınca lens oldugu anlasılıyordu haresinden dolayı onuda elden cıkarttım ama ozluyorum charme mellerimi cok masum ifade veriyodu..simdi tekrar giallo kullanıyorum cok dogal oldgu icin güzel bi renk veriyo ve lens oldugu asla anlasılmıyo...cor melde cok dogal fakat iste dedigim gibi bir sure sonra rengi sararmaya basladı belkide kullandıgım solusyonla alakalıdır..eger kimse lens oldugunu anlamasın diyorsan ben sana gialloyu oneririm..fakat charme mel gozleri gercekten cok guzel gosteriyo cok yakından bakan anlar lens oldugunu...
slm arkadaşlar ..bende iki gün önce vetman dan sipariş verdim ..hidrocharm melle n.c. mel arasında kalanlardanım. sonunda seçimimi n.cden yana kullandım..bgn elime geçicek..bakalım nasıl olacak..umarım doğru bi seçimdir...en çok korktugum konuda boyama hatası vs. gibi şeyler umarım bi problem çıkmaz..
yorkshine cim bu yazdıgına kesinlikle katılıyorum "cor melde cok dogal fakat iste dedigim gibi bir sure sonra rengi sararmaya basladı belkide kullandıgım solusyonla alakalıdır"
benim grafitelerin zamanla rengi açılmaya başladı bana şu an çok açık geldigi için kullanamıyorum mafoldumben[/QUOTE
cok üzüldüm canım ya grafitilerin mükemmeldi senin..neden boyle oluyo soloticalar anlamıyorum..hangi solusyonu kullanıyodun sen cnm?
yorkshire slm.uzun arastırmalarım sonunda hidrocor mel kullandıgını ögrendim:)ben de lens alacam ve su ikisi arasında kaldım.cor mel ve charme mel.saclarım altın sarısı,bugday tenliyim ve gözlerim koyu kahve.sen memnun musun lenslerinden ya da hala kullanıyomusun.ben doğal durmasını istiyorum lens oldugu anlasılmasın.ama o kadar cok arastırma yaptım ki hic kimse memnun kalmamıs cor mellerden.rengi cok insanı soluk,hasta gibi gösteriyo gibi tepkiler aldım.sen ne diyosun kullanan biri olarak.bana da önerirmisin,yoksa su anki aklın olsa charme mel mi alırdın.off kafayı yicem.charme mel de doğal durmuyo gibi geliyo bana.yardım et lütfen[
hidrocor mel cok dogal ve cok güzel bi lensti cok iltifat aldım herkes kendi gozum sanıyodu.fakat zamanla rengi biraz sarardı ve kullanmamaya basladım yılanımsı bir ifade veriyordu...charme melde kullandım rengi muhtesem ve gozleri inanılmaz iri gosteriyo fakat cok yakından bakınca lens oldugu anlasılıyordu haresinden dolayı onuda elden cıkarttım ama ozluyorum charme mellerimi cok masum ifade veriyodu..simdi tekrar giallo kullanıyorum cok dogal oldgu icin güzel bi renk veriyo ve lens oldugu asla anlasılmıyo...cor melde cok dogal fakat iste dedigim gibi bir sure sonra rengi sararmaya basladı belkide kullandıgım solusyonla alakalıdır..eger kimse lens oldugunu anlamasın diyorsan ben sana gialloyu oneririm..fakat charme mel gozleri gercekten cok guzel gosteriyo cok yakından bakan anlar lens oldugunu...
rainbow elite hazel aldım ama pupili büyük oldugundan sevmedim ya kendi gözümün kahverengiliği ordan kocamn görünüyo.hazel yeşil durdu bende.yakından lens oldugu anlasılıyo pupilden dolayı.o yüzden cor mel alıyım demiştim cok doğal duruyo.sen hagi solisyon kullanmıstın cor mellerinde.sauflon degiştirmiyodu sanırım lens rengini.ne kadar kullandıktan sonra sarardı.charme mel doğal durmuyo gbi ya ama bazılarına da güzel oluyo bilmiorm kafam cok karıstı
yorkshine cim bu yazdıgına kesinlikle katılıyorum "cor melde cok dogal fakat iste dedigim gibi bir sure sonra rengi sararmaya basladı belkide kullandıgım solusyonla alakalıdır"
benim grafitelerin zamanla rengi açılmaya başladı bana şu an çok açık geldigi için kullanamıyorum mafoldumben[/QUOTE
cok üzüldüm canım ya grafitilerin mükemmeldi senin..neden boyle oluyo soloticalar anlamıyorum..hangi solusyonu kullanıyodun sen cnm?
sagol tatlım sanada meller acayıp yakısıyordu opuyorumnanaktan
solo care aqua kullanıyordum ya sen cnm ? galiba soloticaları 6-7 aydan sonra yenilemek lazım =(
charm mellerim geliyo :) quartzoda yola çıktı pinax :)
charm mellerim geliyo :) quartzoda yola çıktı pinax :)
Hoş geldin imaginary:)Merak etme kolay kolay boyama hatası olmaz o bir kere binde bir flamingonun başına geldi .Lensleride numarasızdı bir günde değiştirdim.İçin rahat olsun:))
Lenslerde bir sorun bile olsa değişimini yapıyorum kimseyi asla mağdur etmem..:lepi:
livess b&l un blue sunu topiğe ekledinmi hiç merak ettim
aaa çok özür dilerim cnm.. arkhen yazıcaktım :) pardon.. değiştiriyim hemen
ikinciye ne alsam onu düşünüyorum kızlar CADIARZU
grafite, ice yada quartzo kafamçokkarıştı
bu arada melde bence charm cordan daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?