Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

quartzo dısında 2 side güzel ...quartzo fot çok beyaz duruyor

vetmanda ice'ı topaziodan sonra beğenmeyebilirsin dedi.. :sinifsinif:

quartzo alıcak arklar var, onlardan bakıcam nasıl olcak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bi de sanki yeşil pek yakışmıyo bana:sinifsinif:

grafite okypetede çok güzel.. ama benim gözüm o kadar açık değil, çok koyu durursa diye korkum.. :çok üzgünüm:

hepsinde bir tereddütüm var yani.. kafamçokkarıştı

şu an topazio yu kullanıyorsun memnun musun cnm ? hhhhm anladıgım kadarıyla açık renkleri sevıyorsun ama bence bu seferki farklı olsun hareli ice dusunmez misin ?

quartzo gri-yeşil açık bir renk.. az bir değişim istiyosan iceminti düşünebilirsin ama daha belirgin bi değişimde quartzo olabilir

aslında quartzoyu beğendim
oldu mu tam olsun diyorum
bi de ilk defa kullanıcam

gorselerden buldugum bir fot soldakı quartzo sagda topazio ..beyaz tenliysen çok cig durabilir ben sevmedim

resmi göremedim ama iki rengide gördüm hangisi çiğ durur
çok beyaz değilim

bir önceki sayfa bak ıstersen tekrardan yükledim onu alacagına topazio al daha iyi en azından onun kadar cig degil
evet gördüm teşekkür ederim
evet topazio daha hoş duruyo ama mavimsi sanki
ben yeşile daha yakın olsun diye öbürünü dedim ama kararsız kaldım şimdi gözlerim kahverengi koyu durmaz di mi topazio

yorkshire sayende kararımı verdim gibi.charme mel alıcam sanırım.inşallh dogal durur ya lens oldugu anlasılsın istemiyorum ben.cor mellerden de gözüm iyice korktu.charme mel son kararım:)peki nerden sipariş veriyoruz?fiyatı ne kadr

Livescim sana önerim grafite,yada ıce çünkü sen çok belirgin bir mavi istemediğini söylemiştin.Okypetecimde verde marineleri gördün onun göz tabanıda açık olduğu için verde marineler çok yakıştı.Bence verde marinede düşünebilirsin çünkü senin gözlerinde çok koyu değil bildiğim kadarıyla:)

Geldi tatlım şişesinde verde soldaki natural colour sağdaki hidrocharm

Eklentiler

• $gorsel_as7a6p6x92c9.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 79
vetmanım sagol tatlım benimmmm yarı seffaf gibi
oooof verde dusunmeye basladım ya da verde marine ....grafite beni soluk gosteriyor gibi sen hangisi tavisiye edersin cnm

Bencede livcim biraz daha canlı renkleri düşün istersen.Daliah verdemarine aldı onun da senin gibi göz tabanı açık yolda durdup durdurup soruyorlarmış gözlerin ne kadar güzel diye.:))Yani bencede sana verde marine çok yakışır düşün derim livcim.verde marine açık göz tabanlarında mükemmel duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…