- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.021
quartzo dısında 2 side güzel ...quartzo fot çok beyaz duruyor
quartzo dısında 2 side güzel ...quartzo fot çok beyaz duruyor
benim dediğimden bahsediyosunuz galiba
açık mı duruyo rengi
benim gözlerim kahverengi
benim dediğimden bahsediyosunuz galiba
açık mı duruyo rengi
benim gözlerim kahverengi
vetmanda ice'ı topaziodan sonra beğenmeyebilirsin dedi.. :sinifsinif:
quartzo alıcak arklar var, onlardan bakıcam nasıl olcak kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 bi de sanki yeşil pek yakışmıyo bana:sinifsinif:
grafite okypetede çok güzel.. ama benim gözüm o kadar açık değil, çok koyu durursa diye korkum.. :çok üzgünüm:
hepsinde bir tereddütüm var yani.. kafamçokkarıştı
quartzo gri-yeşil açık bir renk.. az bir değişim istiyosan iceminti düşünebilirsin ama daha belirgin bi değişimde quartzo olabilir
gorselerden buldugum bir fot soldakı quartzo sagda topazio ..beyaz tenliysen çok cig durabilir ben sevmedim
evet gördüm teşekkür ederimbir önceki sayfa bak ıstersen tekrardan yükledim onu alacagına topazio al daha iyi en azından onun kadar cig degil
vetman sen şimdi benim fikrimi bilmiyorsun farzet. açık buğday tene sarı saça röfleli mavi tonlarında ne öneriridin. göz koyu kahve çok çok koyu değil siyah gibi. daha önce mavi lens deneyimi olan biriyimde herkes güzel durduğunu söylerdi ne dersin, ne dersiniz
yorkshine tatlım kaynaşması gayet iyi mel nasıl gözle kaynaşıyorsa o da aynen öyle ama biraz daha maviligi yogun olsaymış daha iyi oluşmuş bazı arkadaşlar daha koyu durdugu gordum bende açık durdu ne yazık ki
Vetmancım senden birsey rica etsem verde lerin şisedeki durusunu ekleyebilirsin lutfen
bir önceki sayfa bak ıstersen tekrardan yükledim onu alacagına topazio al daha iyi en azından onun kadar cig degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?