Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman paketin icinde sadece bir kac tane kagitcik vardi, havali poset moset yok... tasarruf mu etmisler anlamadimki... ama yok gönderen de var bi catlaklik.. iki ayri renk gönderdigine göre.

Benim bu Lens sisesinin kirilmasi olayinda Vetmanin parmagi oldugunu düsünen malum kisi kimse onu siddetle kiniyorum!!!! Ben Almanyada yasiyorum Vetman Türkiyede, üstelik ben lenslerimi Brezilyadan siparis ettim. Normal düsünebilen bi insan bunun Vetmanla hic bi ilgisi olamayacagini bilir. Nasil biridir ki bu böyle cirkin iftiralara gerek duyar? Insanlarin ici fesatlik dolu yahu!!! Kimse o kisi ciksin ben söyledim desin tabi buna cesareti ve yüzü varsa!!!! Itsbeaty de degil burda gelsin söylesin...benim lensimin son durumunu bilen eminim bu yazimida kacirmaz! Pes yani

pinax cok üzüldüm canım yaa senin kdr hevesliydim bende
ya okdr yurt dısından gönderiliyor neden önlem alınmazki
onu gectim lenslerin biri quartzo olması ne demek yaa
bunlar kafa mı buluyor

Geçmiş olsun ben de üzüldüm.Vetman dan al o çok iyi bir satıcı şiddetle tavsiye ederim sana.

sagol patchadams, iyi diyosunda ben almanyada yasiyorum yani vetman brezilyadan getirtip tekrar almanyaya yolliycak falan yani maliyetide ona göre artar ve yol gereksiz uzar. Türkiyede yasamis olsam gercekten düsünürdüm. Hem daha önce aldigim site iyi bir sitedeydi problem olmadi.. Paranalentes amatör cikti.

Pinax geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir durum.:çok üzgünüm:
Bu kadarıda olmaz yaniiii.:1no2:
Bence paranı kurtarmaya bak.

canim ben daha karar veremezken, para mi yeni lens mi diye düsünürken... adam yeni cift lensi kargoya vermis bile... Heralde emailimi yanlis anladi... neyse artik pek hevesimde kalmadi dogrusu.

Böyle düşünen biri mi var yani :)))) çok güldüm gerçekten.. Hangi hasta yazdı bunu? İnsanlar gerçekten kafayı yemiş rekabet hırsından. Allah akıl fikir versin. Mümkün olmayacak senaryolar yazılıyo ya. Biraz inandırıcı olun bari..

evet dideemciğim.
resmen iftira atmış.
yok asla böyle şey olmazmış yok asla yanlış yapmazlarmış.
yok dünyaca ünlü bir siteymiş.yani hem pinaxı yalancı çıkarıyor hemde vetmanın adının baş harfini vererek onun karalaması var diyor bunda. ayıp gerçekten.
iftira atıyor resmen
valla aslında böylelerini mahkemeye vereceksin.
gözünün yaşına bakmayacaksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu iki site arasındaki saçmalık ve rekabette nedir ya? doğru dürüst paylaşım bile yapamıyor insanlar.bilmeden etmeden direk suçluyorlar bide.ayıptır ya !

ya banada öyle oldu.
bir girdim o siteye beni taraf sanıp bir saldırı.
meğer,vetmanın yolladığı biri sanmışlar o yüzden girmişler ki o zaman vetmanı tanımıyordum bile.yani hem vetmanın hem kıvılcımın hem benim günahımı aldılar.
sonra bossnes buraya yazdı özür diledi yanlış anlama oldu senle kıvılcıma diye.
öyle sandık falan.
ama bizi okadar kırdıktan sonra ne anlamı var ki özürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…