Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

düşman bölgesi sanki ! çok komik ya.

aynen.
resmen dışardan geleni hele kkdansan,topa tutuyorlar.
hemen saldırı başlıyor:))

pinax gerçekten şimdi okudum çokk üzüldüm ya hem kırık şişe birde farklı lens yani.bu kadar ilginç olabilirler di sanırım

sagol lives.. bende üzüldüm ama oldu bi kere. Telafi etmek icin yeni bi cift lens verdiler kargoya dün. Ama eger paketlemeyi ayni sekilde yaptiysa, zaten buraya kadar dayanmaz o sisecikler. Gerci ben üstüne basa basa söyledim, lütfen iyi paketleyin diye ama , görücez artik.

ben su malum siteye, bi mesaj attim dün vetmanla alakali ama benim mesajlari görüntülemiyolar nedense... cins bi site

Valla kızlar ben o sitede yokken bile adımı geçiriyorlar :)O siteye kim gitse benim gönderdiğimi sanıyorlar.O kişiler geçen seneden beri beni o foruma sokmak istemeyen şimdi o forumdan kendileri kapı dışarı edilen kişilerin kalan son parçacıkları:))
Ben o foruma girmiyorum biliyorsunuz ancak adım geçince arkadaşlar arayıp mudahale etmemi istediler bende mecburen girdim ve duruma açıklık getirdim ama yine saldırıya uğradım.Üstelik bu kişi bana zamanında vetman bu lensler çok pahalı öğrenciyim alamıyorum alamıyorum ne olur bana uygun ver çok istediğim esmeraldamı alayım diye yalvaran kişi:)Bilenler bilirler bu lensleri ben daha satışını yapmaya başlamadan önce Türkiyede bir kişi oda 250 tl den satıyordu.Ve kendisi 185 tl ye benden esmeralda almışdı.
En çokda bana bu koyuyor bu kadar iyi niyetime ragmen böyle insanlarında bu dünyada olduğunu görüyoruz ne yazıkki:))
Pinax bence hatalarını telafi edecekler merak etme bence içini ferah tut..

Son düzenleme:
Vetman bence bosver gitsin... ne takicaksin ki bunlarin sacma sapan iddaalarini...

bak su text i yazdim ama görüntülemiyolar,

Merhaba Kizlar,

bahsedilen lenszede benim, arkadaslarin da anlattigi gibi elime bir kirik sise ve iki ayri renk ulasti, biri Quartzo biri Topazio. Üzüldüm tabi moralim cok bozuldu..ama oldu bikere napalim.. saglik olsun.

@xesrax karalamakla kast ettigin ve V diye adlandirdigin kisinin kim oldugunu burda bilmenyen yoktur heralde, ama bu yaptigin gercekten cok ayip...Ben almanya da yasiyorum, Vetman türkiyede yani benim meselemle onun kesinlikle bi alakasi olamaz. Ayrica burda beni de yalanci cikariyosun, böyle bi yalana neden ihtiyac duyulabilir sence? Düpedüz sacmalamissin iste.

Sunu da belirtim, ben kimseyi korumuyorum kayirmiyorum kimsenin yalakasi da degilim, ama haksizliga asla gelemiyorum!

bu nasil site anacim, herkesin mesajini yayinliyolar bi bizimki mi yayinlanmiyo...halbuki küfür müfür de yoktu yani benim mesajimin iceriginde..

Pinax geçmiş olsun. Quartzo kullanılmicak vaziyette değilse bir tek daha alıp çift olarak satabilirsin almak isteyen çıkacaktır mutlaka.

canim önce bi bekliyim bence, olur ya belki saglam siseyi geri gönder diyebilir... ama istemezse bi denerim ) tek göz kahve tek göz renkli dolasirim artik van kedisi gibi ))

bu arada yazdigim mesaj diger site tarafindan onaylanmamis...tartisma nedeni olabilirmis.

işlerine geleni yayınlıyolar bence ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…