- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.261
okypete senin grafiteler hangiserinin
canım ben küllümango arkadaşımızdan aldım bunda hem mavilik hem yeşillik var tam bi turkuaz rengi yani ben bu lense asla ne yeşil diyebilirim ne mavi.
Albümlerimde resmi var bi tane şimdi bi tane daha koyucam o da yandan duruşu.
Pupil boşluğuna gelince ben tanika takmıştım o gün hatırlarsan ve pupil boşluğunun ne kadar geniş olduğundan şikayet edip durmuştum bunda öyle bişey söz konusu bile değil hiç bi şekilde belli olmuyo gözle çok güzel bütünleşiyo bu birazda tanika kadar çook açık bi renk olmadığından olsa gerek
o zaman burdan yazayım. ben paranalentesten sipariş vermeye ugraşıyorum 5 gundur. sanal kart bilgilerimi verdim. ama adam yapamadım paypaldan gonder dedi. paypala uye oldum ama ordanda halledemiyorum hata verıyor.
sen nasıl sipariş verdin? kart ile verdiysen nasıl verdin? ben nerde yanlış yapıyorum? kart bilgilerinin hepsini yazıyorum çünkü.
Merhaba..Kızlar yada vetmancım sana sorayım soloticalarda masmavi ve hareli bir lens var mı?Lacivert durmayan insanın görünce mavimavi masmavi şarkısını söylettiren?Ayrıca senin hakkında söylenenler senn takma kalite herkesde olmuyor,iyinin değeri bilinmiyor öyle bir
dünyaki senin gibi insandan anlamaz onlar canım sevgiler vetmancımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?