Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

o site hep öyle. yeni üyeleri resmen adam yerine koymazlar..
modları taraflıdır.oraya yazan eski üyeleri tutarlar hep.

Okuduklarıma gerçekten çok şaşırdım.ınsanlar bu forum olayını ne zannediyorlar kendini kaybetmiş takım fanatikliği gibi bu saldırı anlama geliyor.Açıkcası çok çocuksu ve saçma buluyorum Vetmanla ne alakası var?pinax çok üzüldüm inan canım sıkıldı umarım telafi ederler.Üzüldüm

hepiniz benim kadar üzüldünüz, sagduyunuza tsk ediyorum kizlar ve umuyorum ki bu talihsizligi yasayan son kisi olurum.

canım tubişle buluştum işte o nete giremiyo o çok beğendi ve göz rengini o kadar açmasına rağmen çok doğal durduğunu söyledi, bikaç gündür evdeyim ama benim çok içime sindi tam bi turkuaz rengi gün ışığında hafif yeşile çalıyo ama daha çok maviye biraz daha yakın bi renk tonu

:Saruboceq:arkadaslar bende 2 gun once esmeraldalarımı sıparıs verdım paranalentesten bakalım benım kı problemsız gelırse haber verırım sıze umarım sorun olmaz

o zaman burdan yazayım. ben paranalentesten sipariş vermeye ugraşıyorum 5 gundur. sanal kart bilgilerimi verdim. ama adam yapamadım paypaldan gonder dedi. paypala uye oldum ama ordanda halledemiyorum hata verıyor.
sen nasıl sipariş verdin? kart ile verdiysen nasıl verdin? ben nerde yanlış yapıyorum? kart bilgilerinin hepsini yazıyorum çünkü.

sabah yazdığım mesaj yok olmuş :1shok: niyeki anlamadım... neyse tekrar yazıyorum..

pinax yaşadıklarına çok üzüldüm. hem bir şişenin kırık olması, hemde iki farklı renk gelmesi çok büyük bir özensizlik gerçekten.. umarım yeni lensine hatasız kavuşursun..

burcu, verde marine almışın resim ekledin mi göremedim ben, sen topazioyu gördün, sence topazioya göre daha mı mavi duruşu, ve pupil boşluğu nasıl sence?

Son düzenleme:
canım ben küllümango arkadaşımızdan aldım bunda hem mavilik hem yeşillik var tam bi turkuaz rengi yani ben bu lense asla ne yeşil diyebilirim ne mavi.
Albümlerimde resmi var bi tane şimdi bi tane daha koyucam o da yandan duruşu.
Pupil boşluğuna gelince ben tanika takmıştım o gün hatırlarsan ve pupil boşluğunun ne kadar geniş olduğundan şikayet edip durmuştum bunda öyle bişey söz konusu bile değil hiç bi şekilde belli olmuyo gözle çok güzel bütünleşiyo bu birazda tanika kadar çook açık bi renk olmadığından olsa gerek

cnm şimdi baktım güzelmiş verde marine ve çok yakışmış sana topaziodanda daha bir mavi sankiii

canım şimdi koydum diğer fotoyu bak o da yeşil duruyo kaydirigubbakcemile3
topaziodan mavi ve topazio kadar uzakdanda çok belirgin bi lens değil canım çok teşekkür ederim ya cidden benimde çok içime sindi bu kadarını beklemiyodum :)

yaa insllh bu hata sadece pinaxla sınırlı kalır
sizin lensleriniz de sorunsuz gelir insllh

canım kusura bakma ozelden yazamadım burdan cevap verıyım bende cok ugrastım 10 gun kadar kardesım ımdadıma yetişti paypal ılk once sınırlı para erısımı dedı onu kaldırdık cunku turkıyedekı kredı kartlarına onay vermelerı cok guc oluyo guvenlık acısından cok problem cıkarıyorlar hala sınırlı gozukuyo ama para satıcıya gıtmıs nasıl oldu anlamadım kargoya verılmısCADIARZU hala çözmüş degılım...

evet verde marine de mas mavi değil, yeşilleşiyo demekki bazen CADIARZU

valla tüm soloticalar güzel :lepi:

Merhaba..Kızlar yada vetmancım sana sorayım soloticalarda masmavi ve hareli bir lens var mı?Lacivert durmayan insanın görünce mavimavi masmavi şarkısını söylettiren?Ayrıca senin hakkında söylenenler senn takma kalite herkesde olmuyor,iyinin değeri bilinmiyor öyle bir
dünyaki senin gibi insandan anlamaz onlar canım sevgiler vetmancımopuyorumnanaktan

canım inanılmaz doğal görünüyordu zaten, fotoğrafda da muhteşem görünmüş.Bazı arkadaşlar soruyordu iyi koydun canım .bende esmeraldaları eve gidince koyacağım insallah:)

Sağol parchadamscım merak etme sen:)Bana insanlar ilk önce konuşmaya başladığımızda lenslerden önce sizi takip ediyoruz herkez size çok güveniyor profiliniz sağlam Herkesin güvenini kazanmışsınız diye söze başlıyorlar:)
Bende bundan büyük bir mutluluk duyuyorum açıkçası ne mutlu bana:))
Herkez biliyor zaten merak etme patchadamcım:))
Sebebde şu:Arkadaşımız Brezilyadaki bir siteden lens getirtiyor lensler kırık ayrıca bir rengi farklı çıkıyor diğer forumda bahsettiğim sahısda sanki o siteden hergün alışveriş yaparmış lensleri sorunsuz gelirmiş gibi ben biliyorum o siteden lensler kırık gelmez bu işi ancak bir kişi yapabilir oda v... demiş yani ben siteye çamur atmışım:))
Lensleri kırık gelen arkadaş yurtdışında ben buradayım lensleri kırık geliyor kız tabiki hepimizle paylaşıyor olayı sadece beni değil o arkadaşıda zan altında bırakıyor yok böyle bir olay:)))
Herkez istediği yerden lens almakda serberttir.Biz kimseye zorla lens satmıyoruz .Tabiki herkez ucuz almakda haklıdır.Ama tabiki lensleri bir günde sorunsuz teslim almanın bedeli 1 ay bekleyip kırık veya defolu lens gelme ihtimalini göz önünde tutarak almakla bir değildir.Herkez istediği yerden almakda özgürdür.:lepi:
Soloticalarda mavi tonları çok fazla ama koyu renk gözleri en fazla açabilecek mavi tonu topaziodur patchadamscım.
Azul ve verde marinede oldukça belirgindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…