- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.281
Berry bu lensler senin mi yoksa sadece denedin mi? Güzel olmus, dogal duruyo resimde :)
lensler benim canım buluştuk birbirimizin lenslerini denedikyerimseniben
ama hiç kullanmadım yeşili daha çok begeniyorum esmeralda istiyorum.berry lensleri begendi sanırım alacak .
Sağol pinax bende gülüp geçiyorum zaten:)Vetman, ben senden lens almadim, ama alan arkadaslardan biliyorum ki, son derece güvenilirsin :) onun icin söylenilenlere gülüp gecmen lazim :)
Benim lenslerim bu defa saglamda gelseler, ben yine hic bi arkadasa bu siteyi önermiycem!!!.... uzak dursunlar diyorum! Seninde söyledigin gibi, bi kac kurus fazla ödesinler ama güvenli alisveris yapsinlar..böylece sonrasinda yasanabilicek hayal kirikligina da ihtimal vermemis olurlar.
canım kusura bakma ozelden yazamadım burdan cevap verıyım bende cok ugrastım 10 gun kadar kardesım ımdadıma yetişti paypal ılk once sınırlı para erısımı dedı onu kaldırdık cunku turkıyedekı kredı kartlarına onay vermelerı cok guc oluyo guvenlık acısından cok problem cıkarıyorlar hala sınırlı gozukuyo ama para satıcıya gıtmıs nasıl oldu anlamadım kargoya verılmısCADIARZU hala çözmüş degılım...
Merhaba solotica topozia almak istiyorum lütfen yardımcı olun bir bayanda gördüm çok acayip parlıyordu opak olduğu için mi?
yok yok.
olumsuz düşünme..
moralini bozma.olmadı paranı geri verirler.
bak sağlam alanda var...
bu arada arkadaşlar duyduğuma göre ,paranalenstes brezilyada şikayet rekoru kırmış
hep defolu lens gönderiyormuş.
siz yinede iyice düşünün sipariş verirken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?