Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Vetman, ben senden lens almadim, ama alan arkadaslardan biliyorum ki, son derece güvenilirsin :) onun icin söylenilenlere gülüp gecmen lazim :)

Benim lenslerim bu defa saglamda gelseler, ben yine hic bi arkadasa bu siteyi önermiycem!!!.... uzak dursunlar diyorum! Seninde söyledigin gibi, bi kac kurus fazla ödesinler ama güvenli alisveris yapsinlar..böylece sonrasinda yasanabilicek hayal kirikligina da ihtimal vermemis olurlar.

Berry bu lensler senin mi yoksa sadece denedin mi? Güzel olmus, dogal duruyo resimde :)

lensler benim canım buluştuk birbirimizin lenslerini denedikyerimseniben
ama hiç kullanmadım yeşili daha çok begeniyorum esmeralda istiyorum.berry lensleri begendi sanırım alacak .

lensler benim canım buluştuk birbirimizin lenslerini denedikyerimseniben
ama hiç kullanmadım yeşili daha çok begeniyorum esmeralda istiyorum.berry lensleri begendi sanırım alacak .

ne güzel cnm ya, birbirinizle bulusup deneyebiliyosunuz lensleri, benim öyle bi olanagim yok malesef ama hijyenik acidan bi sorun olmaz umarim... gerci optikcilerde de kim bilir kac kisinin denedigi lensi denettiriyolardir heralde.

Sağol pinax bende gülüp geçiyorum zaten:)
Sedefbyo esmeraldaları denedinmi sende nasıl durdu?

banada paypal limit sorunu verdi. uyeligimi yukselttim. paypala msjda attım ama yınede olmadı. sitede kart bilgileriyle nedense çekemedi bir turlu parayı ılla paypal dedi. onuda ben halledemedim 6 gun sonra yorgun düştüm vazgeçtim almak şimdilik. sanada hayırlı olsun şimdiden.

Merhaba solotica topozia almak istiyorum lütfen yardımcı olun bir bayanda gördüm çok acayip parlıyordu opak olduğu için mi?

bu arada arkadaşlar duyduğuma göre ,paranalenstes brezilyada şikayet rekoru kırmış

hep defolu lens gönderiyormuş.
siz yinede iyice düşünün sipariş verirken..

ben hala karar veremedim quartzo sonradan çok açık geldi
şimdi de esmeralda ve verde marine taktım çok güzel duruyorlar

arkadaşım dedi.
o kendi getirmek için brezilyadan araştırmış ben dediğim zaman böyle böyle oldu diye bunu söyledi.

ozaman hic heveslenmiyim ben, pakette yine kirik bi sise bulursam sasirmiycam bu sefer! $om agizlilikta yapmak istemiyorum ama hic güvenim kalmadi, parayi cöpe attik sayilir. Esek kafam klava:

yok yok.
olumsuz düşünme..
moralini bozma.olmadı paranı geri verirler.
bak sağlam alanda var...

Merhaba solotica topozia almak istiyorum lütfen yardımcı olun bir bayanda gördüm çok acayip parlıyordu opak olduğu için mi?

Merhaba gokmed topaziolar çok opaktır ancak bu parlak olmalarını gerektirmez bazı kişlerin gözlerinin doğal parlaklığından kaynaklanıyor olabilir bazı insanların gözlerinde hiç lens olmasada gözleri parlıyor hani derlerya:))
Bazılarıda topazioları daha çok parlak hayal ediyorlarmış bende o kadar parlak durmadı diyenlerde oluyor yani bu herkezdeki duruşunun farklı olmasından kaynaklanıyor.Kimisinde çok parlak kimisinde oldukça opak duruyor .Bunuda demeden görmek mümkün değil.Ancak topaziolar mavi olarak oldukça belirgin bir mavidir.

yok yok.
olumsuz düşünme..
moralini bozma.olmadı paranı geri verirler.
bak sağlam alanda var...

ama bu ikinci göndermeleri olucak, artik para mara vermezler heralde. Neyse bi kavusamadim su topaziolara bunca cileye deyseler bari sonra. Bi tane de quartzo var elimde, ama tek lens siparis verilen bi site varmidir?

hidrocharme lenslerim geldi.VETMAN10 arkadaşıma ilgisi ve bu güzel lenslere kavuşturduğu için çookk teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…