- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.301
hidrocharme lenslerim geldi.VETMAN10 arkadaşıma ilgisi ve bu güzel lenslere kavuşturduğu için çookk teşekkür ederim :)
Lİv sen İce mı kullanıyordun
defolu derken cnm lenste mi sorun çıkıyormuş boyamasında ya da üretim tarihinde fln ?
solotıcaları nerden getırtıorsunuz vede kaça en ucuz nerde?
ice aldıgım gibi elden çıkartmıştım grafite aralarında fazla bir fark yoktu ...
Kızlar şu İstanbuldayım yine fırsat bulduğum gibi girdim nete.Kızlar diğer forumda okudum arkadaşlara paranalenstesden gelen lensler 2008 de üretilmiş yazıyor bunu duyduğumda çok şaşırdım oysaki ben bu işin içindeki birisi olarak benim elimdeki lenslerin hepsinin üretim tarihi henüz bir kaç aylık yani çok fazla kötülemek istemiyorum bu siteyi ama bu kadar eski tarihli lensleri nereden buluyor acaba:))Bugune kadar 300 çiftden fazla solotica lens getirttim elime bir tane 2008 üretimi lens gelmedi hakikaten Brezilyada çok şikayet alan bir site olduğu haberleride doğru demekki:)
Kızlar şu İstanbuldayım yine fırsat bulduğum gibi girdim nete.Kızlar diğer forumda okudum arkadaşlara paranalenstesden gelen lensler 2008 de üretilmiş yazıyor bunu duyduğumda çok şaşırdım oysaki ben bu işin içindeki birisi olarak benim elimdeki lenslerin hepsinin üretim tarihi henüz bir kaç aylık yani çok fazla kötülemek istemiyorum bu siteyi ama bu kadar eski tarihli lensleri nereden buluyor acaba:))Bugune kadar 300 çiftden fazla solotica lens getirttim elime bir tane 2008 üretimi lens gelmedi hakikaten Brezilyada çok şikayet alan bir site olduğu haberleride doğru demekki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?