Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar şu ıstanbuldayım yine fırsat bulduğum gibi girdim nete.Kızlar diğer forumda okudum arkadaşlara paranalenstesden gelen lensler 2008 de üretilmiş yazıyor bunu duyduğumda çok şaşırdım oysaki ben bu işin içindeki birisi olarak benim elimdeki lenslerin hepsinin üretim tarihi henüz bir kaç aylık yani çok fazla kötülemek istemiyorum bu siteyi ama bu kadar eski tarihli lensleri nereden buluyor acaba:))Bugune kadar 300 çiftden fazla solotica lens getirttim elime bir tane 2008 üretimi lens gelmedi hakikaten Brezilyada çok şikayet alan bir site olduğu haberleride doğru demekki:)

Bu arada elaecrin güle güle kullan hıdrocharm mellerini :))En güzel günlerde fotoğrafda ekleyebilirsen seviniriz en azından sadece gözlerini:))

Sizlere SOLOTıCA TOPAZıO resimlerini ekliyorum. Resimler sıfır makyajdır ve düzenlemeli değildir. 1 Yıldır benimle yaşıyorlar. ileri görme bozukluğum var o yüzden uyku harici zamanlarda tam mesai bana hizmert ettiler. hala tekleme yapmadılar .şimdi QUARTO sipariş ediyorum ama yanına birtane daha eklemek istiyorum .hidrocor ice ve grafiti arasında kaldım​

Son düzenleme:
benim charm grafite albümümde var.
profilime girerseniz görürsünüz.
topaziolar çok güzel durmuş.
soloticadan ilk lensim.
çok memnunum bende.

cok yazık keske böyle olmasa üfff :sinifsinif:

arzutr cok yakısmıs size topazio güle güle kullanın
quartzo geldiğinde bizede gösterin
yerimseniben

işte neden bu kadar ucuz olduğu anlaşıldı.
2 senelik lensleri satıyorlar.
yazık gerçekten

Arzutr topaziolar cok yakismis sana, hic makyaj olmamasina ragmen süper durmus. Güle güle kullan

Kendi gözün koyu kahve sanirim?

tşk ederim arkadaşlar.

evet pinax . gözlerim bildiğin klasik kahverengi. çıplak gözle çok daha doğal görünüyorlar.

bende şu paranalentes den alacaktım lenslerimi ama kafam karıştı. acaba bu hata genelde yapılıyormuki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…