Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

hatanin alasini bende yaptilar arzu, bir kirik sise ve iki ayri renk geldi bana... daha ne olsun.

iyi düsün derim sana nerden alicagini... Moralin bozulmasin sonra

lensin tarihinin eski 2008 olması bişey ifade etmiyor aslında . nihayetinde SKT 2014 . ama solotica lenslerde srekli iyileştirmeye gidiyor. en iyi tecrübe ile boyanmış son lensler oluyo . haliyle bu anlamda 2008 üretimi az tercih edilir.

pinax ben daha evvel otica dan patricia ile msn aracılığı ile iletişime geçerek almıştım. şimdi şu muazzam kargo bedelini ödemeyecek olömak cazip geldi . ama ucuz alacak kadar zengin değilim düsturundan yola çıkarak otica dan alacağım.

Son düzenleme:
oticadan alınca daha mı ucuz oluyor ki?
toplam nekdr oluyor
fisfisfis
vetman bu konularda cok basırılı bu lens yine indirime girmesse
ben alamam belki yaza girerde vetamnla irtibata gecerim :/

oticadan almak güveniir . ben şahsen daha evvel memnun kaldığım bir alışveriş tecrğbeside yaşadığım için öncelkli tabi . ama parana lentes.com freeshpiing yani kargo ödemesiz gönderdiği için ucuza geliyor. o siteylede kötü tecrübeleri olanlar varmış. otica danda bir kaçtane alacak olursanız kargo bedeli zayıflıyor ve ucuza ucuza gelmiş oluyor haliyle. ama bu seferde gümrükte sorun olabilir . orasınıda vetman iyi bilir. vergi ödemek durumunda kalacak olursan ucuz olma niteliği kalmıyor soloticaların. ama otica faturayı , gümrük durumunu düşünerek insaflı hale getirebiliyor.

her lens hekeste aynı durmazki sana şu şu şu diyelim. sen sarıiınmısın. gözlerin koyumu açıkmı ? hangi renklerden hoşlanırsın. mavi yeşil ? eğer sarı yeşil tonlarını düşünürsen bu konuda soloticanın hidrocor mel rengi benim favorim.

arkadaşlar solotica lens siparişi vermek istiyorum ama kaç gündür nereden sipariş vereceğime karar veremedim.kafayı yemek üzereyim.renkli ve numaralı alıcam.gözlerim açık kahve ve belirgin ama doğal duran bir yeşil istiorum.mel siparişi vermek istiorum ama hangi serisini vermem gerektiğine karar veremedim.(yurt dışından nasıl sipariş vereceğimi ve paypalı nasıl kullanıcağımıda bilmiorum.aranızda solotica lens satan var mı acaba.?ya da en güvenilir hangi siteden sipariş verebilirim?LÜTFEN BıRı BANA AKIL VERSıN..şimd,den teşekkür ediorum..

Lıv galıba demıŞŞın pek hatırlamıyon herhalde. Evet renk olarak sordum doĞal mı durdu gÖzÜnde ınsanlar aa lens takmıŞŞın dıyormuydu dıye

Lıv galıba demıŞŞın pek hatırlamıyon herhalde. Evet renk olarak sordum doĞal mı durdu gÖzÜnde ınsanlar aa lens takmıŞŞın dıyormuydu dıye

evet dogal kimseden öyle bir yorum gelmedi lens olduguna inanmayan çok kişi oldu yani kısacası dogal ama mavi lensten sogudugum için kullanmıyorum verde ısmarladım onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…