Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetman sağol resimler için. ben aslında ice istiyorum. gözlerimde kahverengi. daha evvel paylaşmıştım fotolarımı. topaziolardan muhteşem sonuç aldım . ama ice da çok kararsızım. bana da aydınlatıcı gerçek fotolar verebilirmisin ice ile ilgili

VETMAN merhaba. bi elde bana versende ihya olsam. ekte kendi gözümü ekliyorum. topazioları eklemiştim biliyosun. şimdi quartzo sipariş ediyorum ama yanına bir lens daha eklemek istiyorum. acaba bu videodaki kızın gözlerindeki lensler nedir. ne alırsam bunu yakalarım .

YouTube - MichellePhan's Channel

Estafurullah:))Elimden gelen yardımı yaparım ancak ben o videoyu açamadım ben de you tube açılmıyor ben başka bir yerden giriyorum you tuba dolayısıyla göremedim foto ekleyebilirmisin?

resim biraz büyük oldu ama ekran görüntüsü olarak aldığımdan netliği bozuk. küçültürsemde bişey anlaşılmayacak .

birde youtube de birvideo daha var. oradaki cor ice imiş. öle yazıyo. aracı sitelerle youtube girip aurora eyes yazınca karşınıza çıkan uzak doğulu kızın öz makyajı videosu var. kahve gözde ble mi duruyo acaba ice ler.

Son düzenleme:
arkadaşlar ben esmeralda istiyorum ama bir kere mel aldım 210 a kullanamadım yine o kadar para vermek istemiyorum ne yapayım sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…