Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Arzu tr ben ıceminte benzettim bu rengi yeni sipariş vereceksen ıcemint ver derim hem çok güzel ve değişik bir ton hem mel hem ıce renginde boyaması var bazen senin eklediğin fotoğrafdaki gibi gri mavi güneştede okaliptus yeşili duruyor ismi gibi icemintler:)
Sedefbyo arkadaşımda benden çok yeni aldığı esmeraldalar var satmak istiyor düşünürsen eğer ..

günaydın lives cim. bana arzu dersen pek mutlu olurum yerimseniben

ice lara geçen seneden beri takık durumdayım. topazio ve quartzo gibi olmadığının farkındayım tabi. ama ice herkeste okadar farklı duruyoki kafam allak bullak oldu. şimdi bir resim ekleyeceğim böle bile olsa tam olarak hemen alıcam. doğulu kızınki zaten çok hoş .

vetmancım sağol cevap için. icemin leri bende beğendimde epey polemik oldu onlar üzerinden çeşitli platformlarda. birde otica sitesinden kaldırınca tırstım açıkçası. yanlış boyama falan yapılmış diyolar yabancı sitelerde. hatta olması gerekenle üretilen numunelerinin resimlerini koymuşlar. farklı cidden. tabii resimler yanıltıcı değilse.

teklif güzel ama ben malesef ve malesefki körlük boyutundayım. hazır lens alma şansım yok .

Adaşım:)) ıceminterin koyu kahverengi gözümde duruşu böyle hatalıysa böyle hataya can kurban derim ben:))Hatalı diyenlerin hepsi aldı ıcemintleri hatta ardı ardına sipariş verdiler.Hata lı derken bir yırtık çizik veya boyanmayan kısım yokki hatta şu anda çıkan rengin daha kullanışlı asıl üretilmesi gereken rengin çok parlak ve itici durduğunu söylüyorlar.Otticanın satışdan kaldırıp kaldırmadığını bilmyorum ancak numaralı ıcemint siparişi verenler var.
.

arkadaşlar yurt dısından 25 gun bekleyerek soloticalarımı getırttım ama cok uzgunum denemek gerekıyormus gozlerım yeşil sadece bıraz vurgulamak ıcın quartzo aldım ustelık 1.25 mıyop bır teını denedım 100 km ılerıden gozleırmın rengı bagıryor:)dıger tekını deneyemedım ama dogal durusuna dıyecek sozum yok pencerenın onunde gun ısıgına bakınca bıle ablasılmıyoır.kısacası olan cebıme olduısteyen ve bu dereceyı kullanan varsa cok uygun fıyata satacagım bana 300 e hatta kargosuyla daha fazlaya mal oldu orjınal sıtesınden ıstedım ama ben 100 tl ye verecegım cıftını yazık hem zaman gecmesın hem bosa durmasın ılgılenen olursa bana mesaj atabılır
saglık ve sewgıyle kalın

merhaba ben bu siteye yeni üye oldum :) arkadaslar solotica topazio almayı dusunuyorum,topazio ama kahverengi gözlüyüm,gercekten fotograflardaki gibi dururmu bende bunu merak ediyorum birde nerden sipariş verebilirim? yardımcı olursanız sevinirim...tşkler

lady_19 gözlerin koyu kahveyse topazio resimlerdeki gibi mavi duruyor evet
acık kahve ise biraz daha yesile calısıyor

Lady-19 merhaba akitranın dediği gibi senin gözlerinde azuldan ziyade topazio hoş durur.Özeldende cevap verdim sana:)

arkadaşlar en uygun nerden alınabilir riksiz acaba ?yabancı siteler göndermeyebili mi yada sorunlu çıkarsa ne oluyor?kargo ucreti ve gumruk ne kdara geliyor toplam

arzu çok teşekkür ederim. hakkını helal et valla. emek veriyosun.

sedefbyo eryerden alabilirsin canım. anayurdu rezilya. şu anda fiyat ve güven bakımından en iyisi otica bellucci gibi börünüyor. ben ordan almıştım şimdide oradan alıyorum. eğer numarasız kullanıyorsan türkşyedende hemen teslim alabilirsin. fiyat farkı var elbet ama olması gerektiiğinden daha fazla değil.
otika belluccide nc topazio quartzo ve esmeralda 63.5 dolar. diğerleri ise 56.4 dolar . kargo 34 dolar .
kargosuz gönderen bir site var ki oda nc leri 85 diğerlerini 72 dolardan veriyo. zaten kargo bedelini fiyata yansıtmışlar yani. gümrüt bedeli, lenser takılırsa ödeyeceğin bişey. tek lens zaten takılmaz..

neslik sanada cevap olmuştur heralde.

aaa süpermiş ozaman kargoyla falan 98 dolar falan oluyor oda
asagı yukarı 147 tl falan oluyor

aynen canım. sitesinde fyatlar var. 115 brezilya reali. uluslararsı para çevirciylede hesaplayınca 98 liraya geliyo. diğerleri dahada ucuz tabi. ben burdan bir arkadaşla birlikte alıyoruz . kargoyu bölüşeceğiz. patricia ilede konuştuk ( otica dan ) . rakamları teyit ettik.

nasıl 300 lira ödersin anlamadım. kim satıyo bu fiyata ?

bu seriler böle . alıcı renkler bunlar. vurgulamak için almak doğru değil. zaten allah vergiai ne güzel renkli gözlerin varmış. türkiyedeki lenslerde bu anlamda işine yarayabilirdi. bizler koyu tonları en iyi açan ve doğallağı en iyi yakalayan olarak sooticalara yöneliyoruz. neyse cnm olan parana olsun diyecemde mal da canın yongası. ama bk bence sen onları zamanla takmaya alışırsın. ara ara tak dene. quartzolar muhteşem renklerdir. varsın çarpıcı olsun.

otika belluccide nc topazio quartzo ve esmeralda 63.5 dolar. diğerleri ise 56.4 dolar . kargo 34 dolar .Çok iyimiş arkadaşlar ya .

Son düzenleme:

gelecek aya ben katılabilirimm hihoyyyt

ya ben bu patrikayla falan konusamam nasıl sipariş vericem onuda bilmiyorum
heeeeelp
akannehir

ya birde kızlar bu solotica lar yumusak mı ? ince bi lens dimi?
rahat mı ? batma yapıyor mu?
kalın lensleri kullanamıyorum gözlerimde lens oldugunu hissediyorum
cvplarınızı ayrıntılı yazarsanız sevinirim
yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…