Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Soloticalar yumuşak contact lenslerdir akitracım.Su oranı yüzde 38 dir .O yüzden göz kuruluğu yapmıyor.Rice ederim Arzucum ben bildiklerimi tabiki paylaşacağım yardım edebiliyorsam ne mutlu bana..

vetman cnm peki ince bi lens mi ?
b&l almıstım okdr kalın ki
gözlerinde lens oldugunu hissediyorsun cok kötü malesef :/

vetman cnm peki ince bi lens mi ?
b&l almıstım okdr kalın ki
gözlerinde lens oldugunu hissediyorsun cok kötü malesef :/

bende ilk alırken aynı kaygıları yaşadım. çünkü kozmetik amaçlı takmıyorum. eğer kullanamayacığ gibi olması halinde kullanabileciğim başka bir lens daha almak zorunda kalabilirim diye korkuyordum. ama kesinlikle değil. bu kaygılara sebep olan şey bu kadar rağbet gören ve iyi olduğu iddia edilen bu lenslerin ucuz olması. ama fiyatıyla orantılı değil inanın. fiyatının çok üstünde nitelikleri olan bir ürün.

doğru rengi seçtiğin sürece gerisi tamamen sorunsuz bir lens. ben yıllardır numaralı kullanırım. her marka kullandım. elegance sofistic B&L durasofft aklına ne gelirse. ama bir yılı geçirdiğim halde yenileme geeği hissetmediğim tek lens diyebilirm. çünkü ben tam mesai kullanıyorum. sadece uykuda yoklar . düşün ne kadar kullandığımı.
türkiyedeki en iyiler kdar iyi hatta daha iyi.

bunu duymak cok iyi oldu kaç zamandır buraya takılıyorum ama
hiç sormamısım ve aradıgım cevabı fazlasıyla aldım tsk ederm

Kızlar toplu lens alımlarında üç taneden fazla lens almayın derim.3 çift bile riskli.Sürekli gümrük ödeyen birisi olarak en son 6 çift lens için 190 tl gümrük ödedim .
Gümrükçüler bu lenslerin bedelini biliyorlar arkadaşlar:))Direkt googledan bu lenslerin Brezilyadaki satış sitelerini açıyorlar oradaki yazan Brezilya realini amerikan usd olarak hesaplayıp atıyorum 120 reali 120 Amerikan dolarından hesaplayarak karşılığı Türk lirasından gümrük bedeli hesaplıyorlar.Gidiyorsunuz gümrüğünü ödeyip faturanızı gümrükçülere gösterip kolinizi alıyorsunuz:)
İstediğiniz kadar düşük bedel yazılsın kutunun üstüne 10 tl bile yazsanız lens başına sizi hiç dinlemiyorlar bile bilgisayarın monitöründe ne görüyorlarsa ona inanıyorlar sayın gümrükçülerimiz:)))
Bir keresinde gümrüğe takıldığında bana bu lensleri geri göndereceğiz bu kadar getiremezsin en fazla 2 çift getirtebilirsin dediler geri gitsin sorun değilde içinde numaralıları bekleyenler vardı o yüzden çok korkmuştum ancak 10 çift lense bayağı bir para ödeyip çıktım:)Lensleri aldığıma şükrettim yani.O yüzden bu işler dışarıdan sanıldığı kadar kolay değil.
3 çifti aşmayın derim.Yada gümrük bedelini ödersiniz..

kesinlikle durur hayatım iç şüphen olmasın. bu serinin özelliği bu zaten. altki renk ne kadar koyu olursa olsun tam bir değişiklik sağlıyor. bende var. hayatımda kullandığım en iyi renk. resimlerim var geride dönüp bakabilirsin

arzutr bayıldım yaa,cok guzel durmus bu lensler sende,yani lens oldugunu bilmesem gerçek zannederim,ten ve saçlada baya uyumlu olmuş çok güzel =)

bide bu işin gümrüğü var dimi 2 tane lens alsak gümrüğü takılırmı acaba
hiç uğrasmak istemiyorum bu gümrükle
akannehir

gümrük posta limiti bildiğim kadarıyla 150 euro . bunu aşarsanız vergi yansıtılır. bazende adet gözetilir. fatura tutarı kotayı aşmaz ama ürün adeti çoktur. atıyorum 5 euroda 30 adet çakmak getirdiniz. bu takılabilir. çünkü ticari amaç sezer gümrükçüler. vetmanın çok alışverişi olduğundan dikkat çekmiş kişisel alışveriş olmadığı kanaatine varılmış olabilir . önceki sayfalardan birinde 300den fazla getirttim diye yamıştı. bunu düşünerek sadece varsayımda bulunuyorum bilimselliği yok :):)

Arzucum ben 300 çifti aynı anda getirtmedim bunu bir buçuk yıla yayarak bu rakamı söyledim aynı anda getirtmek mümkün değil tabiki:)))Ama geçen sene its beautyde 3 çifti gümrüğe takılan arkaşdaşlar vardı ve forumda paylaşıyorlardı.Sıpariş verin tabiki artık yeni lensler yeni fotoğraflar gelsin başlığımız şenlensin arkadaşlar:)

Lady -19 Topazio soloticanın en belirgin mavisidir sadece bal rengi gözlerde biraz yeşilimsi durur okypetedeki gibi.Esmeralda,quartzo ,topazio soloticanın en opak serisidir genelde herkezde belirgin durur ve doğal göz rengini en çok açan renkler bunlardır.En koyu gözleri bile açabiliyorlar..
Arzu sen ne renk sipariş vericeksin ?

Son düzenleme:
soloticalar rahatlik acisindan nasil.. ben b lomb aldim pek rahat degil.... bebek mavizi istiyorum...... vetman bebek mavi yokmu elinde fiat ne kadar

arzucum tabi 300 ününde aynı anda almamaışındır :):) sürekli aynı isime çoklu kargo gelmesi dikkat çekmiştir demek istemiştim. posta gümrüğü benim evime 1 km mesafede . kızın kuluna giderken yolumun üstü. uğrayıp soracağım.derdimi anlatacağım bakalım ne derler. maksadımız ticari değil sadece 5 10 dolar kargo tasarrufu . bir anlatalım bakalım ne olacak.

ben quartzo alacağım. eşimi iknaya çalışıyorum. ikna olursa yanına ice ekleyeceğim . ikna etmekle alakalı tavsiyelerşde alabilirim yani :):)

Merhaba kızlar,
Bugün Arzu hanımın sayesinde lenslerime kavuştum yalnız ilk kez kullanıyorum..
Acayip bulanıklık oldu çok hafifte yanma..Ve başağrısı eşim ilk gün olabilir dedi..
Birde 2-3 saattten fazla takmamı önerdi ilk kullandığım için..
Bu olması gereken bi süreç mi?
Birde almayı düşünenlere tavsiye ediyorum,çok naturel duruyor..Benim gözlerimin koyu olmasına rağmen bayağı açtı,çevremdekilerde beğendi.
Müsait olduğumda sizlere resimde koyarım..
Şimdi cvplarınızı bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…