- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.381
vetman cnm peki ince bi lens mi ?
b&l almıstım okdr kalın ki
gözlerinde lens oldugunu hissediyorsun cok kötü malesef :/
teşekkür ediyorum. ne yalan söyleyeyim biraz senden özendim
bende ilk alırken aynı kaygıları yaşadım. çünkü kozmetik amaçlı takmıyorum. eğer kullanamayacığ gibi olması halinde kullanabileciğim başka bir lens daha almak zorunda kalabilirim diye korkuyordum. ama kesinlikle değil. bu kaygılara sebep olan şey bu kadar rağbet gören ve iyi olduğu iddia edilen bu lenslerin ucuz olması. ama fiyatıyla orantılı değil inanın. fiyatının çok üstünde nitelikleri olan bir ürün.
doğru rengi seçtiğin sürece gerisi tamamen sorunsuz bir lens. ben yıllardır numaralı kullanırım. her marka kullandım. elegance sofistic B&L durasofft aklına ne gelirse. ama bir yılı geçirdiğim halde yenileme geeği hissetmediğim tek lens diyebilirm. çünkü ben tam mesai kullanıyorum. sadece uykuda yoklar . düşün ne kadar kullandığımı.
türkiyedeki en iyiler kdar iyi hatta daha iyi.
oticadan almak güveniir . ben şahsen daha evvel memnun kaldığım bir alışveriş tecrğbeside yaşadığım için öncelkli tabi . ama parana lentes.com freeshpiing yani kargo ödemesiz gönderdiği için ucuza geliyor. o siteylede kötü tecrübeleri olanlar varmış. otica danda bir kaçtane alacak olursanız kargo bedeli zayıflıyor ve ucuza ucuza gelmiş oluyor haliyle. ama bu seferde gümrükte sorun olabilir . orasınıda vetman iyi bilir. vergi ödemek durumunda kalacak olursan ucuz olma niteliği kalmıyor soloticaların. ama otica faturayı , gümrük durumunu düşünerek insaflı hale getirebiliyor.
merhaba ben bu siteye yeni üye oldum :) arkadaslar solotica topazio almayı dusunuyorum,topazio ama kahverengi gözlüyüm,gercekten fotograflardaki gibi dururmu bende bunu merak ediyorum birde nerden sipariş verebilirim? yardımcı olursanız sevinirim...tşkler
2 tane takılmaz hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?