Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

güle güle kullan canm. valla ilk takıldığında neler hissedilir ben unuttum . 20 sene oldu ben başlayalı.

resim bekliyoruz unutma

ne renk aldın resmini eklermisin

güle güle kullan canm. valla ilk takıldığında neler hissedilir ben unuttum . 20 sene oldu ben başlayalı.

resim bekliyoruz unutma

Quartzo aldım.
Demek 20 sene maşallah..
Çıkardım gerçi ama hala başım ağrıyor.
Sanki,hani birisinin numaralı gözlüğünü takarsın yaa nasıl diye ,hemen baş ağrısı yapar onun gibi bir ağrı..Herhalde alıştıra alıştıra takmak gerekiyor.
Birinci gün 2-3 saat ,İkinci gün 4-5 saat...Açıkçası böyle devam eder diye korkuyorum.

Resimleri çektim hemen )) ama fotoğraf makinesinin bilg.a atma aparatı yanımda yok..
Atar atmaz koyacağım...Ama rengi naturelliği hoşuma gitti...
Enk korktuğum şeydi yapay durması çünkü..

vetman ben cor ice ve nc ice arasında kaldım benim fotolarım albümümde var yüzüme göre hangisi daha çok gider bide renk olarak cor ice çok çok açık gibi görünüyo fotolarda gerçekte bu kadar açıkmı yoksa fotolarmı öyle göstermiş? Nc ice da koyu gibi görünüyo :S yardım edersen çok sevinirim

soloticalar rahatlik acisindan nasil.. ben b lomb aldim pek rahat degil.... bebek mavizi istiyorum...... vetman bebek mavi yokmu elinde fiat ne kadar

Natural touch baby blue paris hiltonun kullandığı bebek mavisi lensler var canım sahibinden sitesinde solotica yazdır orada ilanlarımda mevcut natural touchlar.

Parisin gözleri normalde koyu renk ama görüldüğü gibi natural touchlarla herkez mavi gözlü sanıyor:=)

Şimdi bir şey söylüycem çok şaşırıcaksın sana çok yakışacak bir lens markası natural touch baby blue seni paris hiltona benzettim çünkü:)Özellikle ilk fotoğrafında.Sana kesinlikle en çok yakışan renkler hareli belirgin maviler olacaktır.Madem ıce düşünüyosun o zaman hareli al n.c tercih et.Hatta charm ıce bile düşünebilirsin..

Donysos canım güle güle kullan lenslerini quartzoların sana yakışacağı belliydi zaten eminim güzel yüzüne çok yakışmışlardır:)ılk defa lens kullandığını söylemiştin ilk gün normaldir bunları yaşaman:)

Arzu tr canım quartzo çok güzel bir seçim merakla bekliyoruz umarım en kısa sürede gelirler :)

Vetman ben hareli mavi almak istiyorum.Sen hangi rengin charmı nı tavsiye edersin?Charme lar koyu kahve rengi gözü açar mı?Bir de en güzel charme rengi hangisi sence?Kendi gözün de charme ların fotoğrafını koyarsan çok sevinirim canım,sevgiler...

Patchadams ben hareli mavilerde azul ve verde marineyi çok beğeniyorum.Birkaç fotoğraf ekliyorum :)hıdrocharm azul açık kahve gözdeki duruşu.

hıdrocharm azul :

Son düzenleme:

teşekkür ederim vetman kaydirigubbakcemile3 o paris hiltonun lensleri çok aşırı canlı bi mavi rengi düşünenler için süper bi lens gerçekten ama baktığımızda lens olduğu çok belli ama şimdi bi link koyucam orda bi lens takmış onu aşık oldum biliyomusun acaba hangi markanın olduğuna :Saruboceq:

http://www.fullissue.com/wp-content/uploads/paris-hilton.jpg

bu nasıl bi lensdir vetmancım ya ( bu arada seninde tavsiyenle nc ice'a karar verdim charm hiç düşünmedim çünkü charmlar okuduklarımdan yola çıkarak söylüyorum en koyu serisiymiş soloticaların ve benim gözümü cor verde marine bile çok açmadı koyu durdu

şu azulları hç sevemedim yaaa

canım benim gözler kahverengi bende ice istiyorum yaa ama nc ice koyu geliyo cor ice yakışmaz deniyo ama ben tanika tikaram grilerimle aynı tonda bi lens istediğim için cor ice da hoşuma gidiyo nc ice da çok güzel ama sanırım yurt dışından geldiğimde bi 20 gün sonra bu 2sinden birini kesin tercih edip sipariş vericem. Şu tanikalarımda boş boş duruyo kullanan biri olsada satabilsem onuda mafoldumben

ya buarada dün bi satıcı kızın gözünde amazon mavi gördüm..nekadar doğal duruyprmuş amazon mavi öyle..ilk defa canlı canlı gördüm..ben gry sini kullanmıştım ama beğnememiştim arkadaşıma satmıştım..dibine girmedikçe damarlar belli olmuyor..çok güzelmiş..

burcu tanikaları neden kullanmıyorsun? doğal olduğunu biliyorum da renginden ötürümü ?

yok rengi harika kesinlikle rengin değil benim göz yapımdan dolayı bu lens bana kalın geliyo canım 2 saat sonra gözümde bi ağırlık taşıyomuşum gibi geliyo herkesde böyle olmuyo ama berry aldı çok memnun çok rahat diyo o da diyorum ya göz yapısından dolayı (( yoksa asla satmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…