Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Pinax gözün aydın hatalarını telafi etmişler:)Çok yakışmış güle güle kullan bence bir kaç tanesini foruma koy tam bir Hülya Avşar gözü olmuş çok beğendim ben el boyaması custom lenslere benzettim :).Burcu senin gösterdiğin parisin resimdeki lensleri durasoft 3 olabilir ama tam olarak bilemiyorum canım.

hihoyyyt Pinax lenslerine kavuşmuşsun güle güle kullan.Çok güzel olmuş.Kendi göz renginide söylersen hatta albüme eklersen çok sevinirim.

Pinax harika olmuş topaziolar güle güle kullan. Çok avrupai bir tipin var zaten doğal gözlerin gibi durmuş,tenine saçına çok güzel gitmiş hiç yadırganacak gibi değil.

sol gözüm enfeksiyon kaptı..lens kullanmaktan..oysaki daha yeni kullanmaya başlamıştım.acaba bir daha ne zmn soloticalarımı takabilirm..korkuorum..yardımcı oluunn..Çok üzgünüm çoook

pinax gözler şahane olmuş. topaziolar benim favori rengim zaten . ama itiraf ediyorum ben dudaklarını kıskandım.

sol gözüm enfeksiyon kaptı..lens kullanmaktan..oysaki daha yeni kullanmaya başlamıştım.acaba bir daha ne zmn soloticalarımı takabilirm..korkuorum..yardımcı oluunn..Çok üzgünüm çoook

Geçmiş olsun canım.Öncelikle doktora git derim.
Gözün iyice iyleşene kadar lens takma sonra yine dene eğer yine olumsuz olursa gözlerin lensi kabul etmiyor demektir.:1no2:

pinax cok güzel olmussun ya.lens oldugu hic ama hic belli diil.sanki kendi gözlerin gibi.sen cevrenden nasıl yorumlar aldın?cok tatlı olmssun.kendi gözlerin rengi ne?ben de paranalentesten charme mel siparişi verdim.ayın 25inde.bekliyorum daha.umarım 1 hafta snra gelir.senin kırık şişede gelen siparişin kac günde eline ulasmıstı:)3 haftada mı geliyo herkese yoksa 25 günde mi.meraktan catlıcam.benim gözlerim küçüğe yakın orta büyüklükte umarım lenslerim bana yakısır ve seninki gibi dogal durur...gercekten cok güzel olmussun ya ve cok havalı...

İmaginary canım çok geçmiş olsun hemen bir doktora gitmeni öneririm onlar antibiyotik damlalar veriyorlar 3-4 günde geçer merak etme ama bu dönemde asla lens kullanma.
Her gün lensleri taktıkdan sonra lenslerini durula ve temiz lens kabına koy ve her kullanımadan sonra solüsyonu değiştir ve havlularını sık sık yenile ve
asla başkasına kullandırma gözlerin çok kaşınsa bile asla kaşıma nacizane tavsiyelerim bunlar.Lens kullandığımız için bunlara çok dikkat etmeliyiz.Gözlerimiz çok hassas ve asla şakaya gelmez.

berry cnm sana charme mel cok yakısmıs ya ben en cok onu begendim.umarım bana da böyle güsel olur ama benim gözlerim iri diil işte.off bir an önce gelse de kurtulsam su merakımdan:)

kızlar öncelikle hepiniz yeni lenslerinizi güle güle kullanın,pinax hatalarını telafi etmelerine çok sevindim topazio çok yakışmış yalnız paranalentes teki fiyatlara baktım 115 dolar..zam mı gelmiş anlamadım,75 dolarlardan bahsediyordu alanlar..
Benim charme mel in pupili çok geniş duruyor nedense içime sinmedi bi türlü,koyu kahverengi göz gün gibi lensin ortasından bağırıyor,charme ocre daha mı bütünleşirdi acaba diye ocreye taktım şimdi,sanırım mel de öyle köşede duracak..şu lensleri denemeden almak kötü tüm charmelerin pupili böyle geniş mi yoksa boyama farkı mı var lenslerde acaba,herkeste bu kadar pupil geniş durmuyor çünkü

tsk ederim vetmancim :) evet telafi ettiler allah sükür...ve baya cabuk geldi 10 gün icinde..bu defa havali posetlere sarip göndermisler canim, akillanmislar yani kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…