- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.421
sol gözüm enfeksiyon kaptı..lens kullanmaktan..oysaki daha yeni kullanmaya başlamıştım.acaba bir daha ne zmn soloticalarımı takabilirm..korkuorum..yardımcı oluunn..Çok üzgünüm çoook
İmaginary canım çok geçmiş olsun hemen bir doktora gitmeni öneririm onlar antibiyotik damlalar veriyorlar 3-4 günde geçer merak etme ama bu dönemde asla lens kullanma.sol gözüm enfeksiyon kaptı..lens kullanmaktan..oysaki daha yeni kullanmaya başlamıştım.acaba bir daha ne zmn soloticalarımı takabilirm..korkuorum..yardımcı oluunn..Çok üzgünüm çoook
brezilya parası olan brl yani brezilya reali 115 ,
amerikan doları olarak 72 dolar .
Pinax gözün aydın hatalarını telafi etmişler:)Çok yakışmış güle güle kullan bence bir kaç tanesini foruma koy tam bir Hülya Avşar gözü olmuş çok beğendim ben el boyaması custom lenslere benzettim :).Burcu senin gösterdiğin parisin resimdeki lensleri durasoft 3 olabilir ama tam olarak bilemiyorum canım.
hihoyyyt Pinax lenslerine kavuşmuşsun güle güle kullan.Çok güzel olmuş.Kendi göz renginide söylersen hatta albüme eklersen çok sevinirim.
Pinax harika olmuş topaziolar güle güle kullan. Çok avrupai bir tipin var zaten doğal gözlerin gibi durmuş,tenine saçına çok güzel gitmiş hiç yadırganacak gibi değil.
pinax gözler şahane olmuş. topaziolar benim favori rengim zaten . ama itiraf ediyorum ben dudaklarını kıskandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?