Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Tsk ederim selincim kaydirigubbakcemile3 henüz cok kisi görmedi cnm ya esim aman ne kadar güzel gözlerin varmis senin ya diyerekten dalgasini gecti aklinialirimsmile kizanim cok begendi ve iki arkadas gördü onlar gercekten begendiklerini ve dogal durdugunu söylediler...

Cnm daha önce gelen kirik sise de, son gelen lenslerimde 10 gün icinde gecti elime...ama türkiye ye daha gec ulasiyo galiba, bilemiyorum :sm_confused:

tsk ederim arkhen :) cnm ben topazio ciftini kargo dahil 85 dolara aldim ama zam falan yaptiklarindan hic haberim yok... :hulya:

ben senin gibi yüze sahip olsam lens bile takmam müthiş bir mavi olmuş gördüklerim arasında hem boyaması harika hemde tenine müthiş olmuş

berry cok tsk ederim canim sen mavileri genelde begenmiyosun, bunu begenmene sevindim gercekten...

az biraz kayma yapiyo sol gözümde ama zamanla gecer heralde... bi de sunu farkettim, meller de gözlerim daha cok kizariyodu batma oluyodu.. topazio larla hic öyle bi sorun olmadi.. neyle alakali bu acaba? sonucta ayni seri.

kızlar bnm göz rengim koyu kahwe, saclarım siyah, ten rengim kumral,(ama solaryuma giricem o zamn bronz) zemuszemus sizce hangi renk lens yakısır???bal rengi mi alsam gri mi yesil mi bilmiyorum cokk kararsızım.. :sinifsinif:

ssheker07 hoşgeşdin forumuza sana nacizane önerim solotica quartzonun çok yakışacağı:)Özellikle bronz tende quartzolara bayılıyorum.Soloticanın en opak renklerinden birisi quartzolar ve her gözü rahatlıkla açabiliyor.
Ben beyaz tenli olmasına rağmen bu kızda quartzoları çok beğendim quartzo tam bir gri yeşil renk ama koyu renk gözlerde özellikle siyah gözlerde gri mavi duruyor.Arkadaşımın gözleri çok siyahtı ve onda gri mavi durmuştu quartzolar.

Begendine sevindim canim :) tsk ederim..sende topazio düsünüyordun heralde? aklinialirimsmile

Bende topazio var fakat kullanamıyorum malesef sana yakıştığı kadar yakışmadı bana çünkü. Sana mükemmel oldu kişiden kişiye değişiyor bu lenslerin duruşu işte...

gercekten cok dogal durmuşş ben bal rendinde yogunlasmıştım cünkü daha önce renkli lenslerden kullandım =) bi kullanmadgım renk o wardı galiba o yüzden o takıldı aklıma =)

pineapples nerelerdesin kuzum :) lenslerin gelmedi mi hala? merak ettim ne zamandir yoksun :sm_confused:

canım üşütmüşüm nete giremedim. senin lensler 2 defa geldi benimkiler daha yeni geldi.:) ama sol gözüm de alerjik bi durum var doktora gittim lensi yasakladı bi süre damla kullanıyorum.2 haftaya kadar takarım inşallah.senin lensler süppeeer olmuş.çok doğal. ben çok beğendim.ve ilginç mavi durmuş ya . senin gözlerin ela diye yeşillenir dedim ama hiç öyle olmamış.güle güle kullan canım lenslerini.

Cok gecmis olsun canim boshayallersmile benimde alcim alindi bugün opuyorumnanaktan

Senin quartzolarida cok merak ediyorum, cabucak iyilesip takarsin lenslerini ins. güle güle opuyorumnanaktan

Lensleri takmadan mi alerji oldu gözün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…