- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.441
pinax cok güzel olmussun ya.lens oldugu hic ama hic belli diil.sanki kendi gözlerin gibi.sen cevrenden nasıl yorumlar aldın?cok tatlı olmssun.kendi gözlerin rengi ne?ben de paranalentesten charme mel siparişi verdim.ayın 25inde.bekliyorum daha.umarım 1 hafta snra gelir.senin kırık şişede gelen siparişin kac günde eline ulasmıstı:)3 haftada mı geliyo herkese yoksa 25 günde mi.meraktan catlıcam.benim gözlerim küçüğe yakın orta büyüklükte umarım lenslerim bana yakısır ve seninki gibi dogal durur...gercekten cok güzel olmussun ya ve cok havalı...
pinax harika olmuşsun maaşallah bende tanitalı tam yüz koydum
kızlar öncelikle hepiniz yeni lenslerinizi güle güle kullanın,pinax hatalarını telafi etmelerine çok sevindim topazio çok yakışmış yalnız paranalentes teki fiyatlara baktım 115 dolar..zam mı gelmiş anlamadım,75 dolarlardan bahsediyordu alanlar..
Benim charme mel in pupili çok geniş duruyor nedense içime sinmedi bi türlü,koyu kahverengi göz gün gibi lensin ortasından bağırıyor,charme ocre daha mı bütünleşirdi acaba diye ocreye taktım şimdi,sanırım mel de öyle köşede duracak..şu lensleri denemeden almak kötütüm charmelerin pupili böyle geniş mi yoksa boyama farkı mı var lenslerde acaba,herkeste bu kadar pupil geniş durmuyor çünkü
Begendine sevindim canim :) tsk ederim..sende topazio düsünüyordun heralde? aklinialirimsmile
ssheker07 hoşgeşdin forumuza sana nacizane önerim solotica quartzonun çok yakışacağı:)Özellikle bronz tende quartzolara bayılıyorum.Soloticanın en opak renklerinden birisi quartzolar ve her gözü rahatlıkla açabiliyor.
Ben beyaz tenli olmasına rağmen bu kızda quartzoları çok beğendim quartzo tam bir gri yeşil renk ama koyu renk gözlerde özellikle siyah gözlerde gri mavi duruyor.Arkadaşımın gözleri çok siyahtı ve onda gri mavi durmuştu quartzolar.
pineapples nerelerdesin kuzum :) lenslerin gelmedi mi hala? merak ettim ne zamandir yoksun :sm_confused:
okypete senin albümde hangisi grafiteli resmin
canım üşütmüşüm nete giremedim. senin lensler 2 defa geldi benimkiler daha yeni geldi.:) ama sol gözüm de alerjik bi durum var doktora gittim lensi yasakladı bi süre damla kullanıyorum.2 haftaya kadar takarım inşallah.senin lensler süppeeer olmuş.çok doğal.ben çok beğendim.ve ilginç mavi durmuş ya . senin gözlerin ela diye yeşillenir dedim ama hiç öyle olmamış.güle güle kullan canım lenslerini.
charm grafite. bende duruşu.
arkadaşlar nc ice ın duruşu böylemi bendede bu renk dururmu acaba ya(
Imageshack - ice5q.jpg - Uploaded by vanessa71
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?