Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

rotincim burdaki kızın gözleri açık kahve ela arası benimki bununkinden koyu, sanırım tercihimi nc ice dan yana kullanıcam ya

elimdeki tek olan quartzoyu taktim ve resmini ekliyorum merak edenler icin :)

Eklentiler

• $QUARTZO1 flashsiz.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $QUARTZO2 flashsiz.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $QUARTZO3 flashli.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $quartzo4 flashli.uzaktan.webp
    6 KB · Görüntüleme: 27
Güzel bir renk neden olmasın çok da güzel olur bence
Burcu peki topazio hiç düşündün mü??

topazio yu gerçektede gördüm ya içlere doğru yeşillik vardı ve inanılmaz iddalı bi lens ben hiç yeşillik olmaz düşüncesiyle onada heveslenmiştim ama gördüm ya topazio düşünmüyorum ama takan arkadaşıma çok yakışmıştı saçıyla ve teniyle uyumlu olmuştu bayağı benim saçlarım açık ya bana gitmez

bende beyazım banada öneriyorlar topazio burcuboshayallersmileben yaza topaziolanıcam bronzlaşıyım haziran gibi...

Hıııı bende hani senin gözlerin koyu ya belki mavi ağırlıklı olurmu ki diye düşünmüştüm.

pinax quartzoda cok güzel olmus
sedef siz sipariş ettinizmi lensleri?
ben sehir dısına cıkmıstım nete giremedim
haberlesemedim sizinle

taban renk o kadar güzel ki ne renk taksan yakışıyor pinax bu da süper olmuş,gördüğüm en iyi quartzo duruşu..

tsk ederim arkhen :) keske tek olmasaydi, bunu da takardim :)

cok harika olmus pinax :) ben gri lens manyagim cok begendim ben de quartzo dusunuorm. kendi goz rengin ne renk acik kahve sanirim?

tskler bambam, simdiden hayirli olsun ozaman cnm :) kendi gözüm acik kahve..

Pinax lenslerin sorunlu geldi ama yine de şanslısın bak quartzoyu da deneme şansın oldu.:dance:

haklisin rotin :) olaya bu yönden baktigimda, bekledigime degmis diyorum kaydirigubbakcemile5

kurtuldun alçılardan sonunda :) canım sürekli lens kullanmaktan alerji oldu sol gözüm..sophistik kullanıyordum ben bide charm meli.gözleri arada dinlendirmek gerekirmiş doktor dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…