- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.461
çok yakışmış ben koyu diye biliyorum bunları dışarda gün ışığındada böyle açık renkmi görünüyo acaba CADIARZU
Offfff aynı sıkıntı acaba bende de böyle dururmu diye.:uhm::uhm:
Burcu sence nasıl karar verip alacağız bu lensleri.Keşke deneme şansımız olsaydı.
Ucuzda değilki beğenmeyince atsak.:1no2::1no2:
Canım Senin gözlerin koyu mu açık mı???
pinax hayırlı olsun muhtesem gürünüyor :1hug:
rotincim burdaki kızın gözleri açık kahve ela arası benimki bununkinden koyu, sanırım tercihimi nc ice dan yana kullanıcam ya
Güzel bir renk neden olmasın çok da güzel olur bence
Burcu peki topazio hiç düşündün mü??
elimdeki tek olan quartzoyu taktim ve resmini ekliyorum merak edenler icin :)
topazio yu gerçektede gördüm ya içlere doğru yeşillik vardı ve inanılmaz iddalı bi lens ben hiç yeşillik olmaz düşüncesiyle onada heveslenmiştim ama gördüm ya topazio düşünmüyorumama takan arkadaşıma çok yakışmıştı saçıyla ve teniyle uyumlu olmuştu bayağı benim saçlarım açık ya bana gitmez
taban renk o kadar güzel ki ne renk taksan yakışıyor pinax bu da süper olmuş,gördüğüm en iyi quartzo duruşu..
cok harika olmus pinax :) ben gri lens manyagim cok begendim ben de quartzo dusunuorm. kendi goz rengin ne renk acik kahve sanirim?
Pinax lenslerin sorunlu geldi ama yine de şanslısın bak quartzoyu da deneme şansın oldu.:dance:
çok yakışmış güle güle kullan canım:)
pinax quartzoda cok güzel olmus
Cok gecmis olsun canim boshayallersmile benimde alcim alindi bugün opuyorumnanaktan
Senin quartzolarida cok merak ediyorum, cabucak iyilesip takarsin lenslerini ins. güle güle opuyorumnanaktan
Lensleri takmadan mi alerji oldu gözün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?