- Konu Sahibi White Mocha
-
- #5.481
elimdeki tek olan quartzoyu taktim ve resmini ekliyorum merak edenler icin :)
pineapples
canım,memnun kaldınmı quarzolardan nasıl durdu sende.
charm grafite. bende duruşu.
gerçektenmi.
tüh ya.. geçmiş olsun canım.düzeldiğinde takarsın o zaman.
pinax quartzoda doğal durmuş sende tek bir tane daha alırsın yanına :))pine apples quartzoların geldimi güle güle kullan:))Fotoğraflarını bekliyoruz.
Okypetecim yeni fotoğraflarmı bunlar ben görmemişim:) hemen bakayım profiline.
Geçmiş olsun bu arada pine apples:Kızlar lens kullanırken dikkat edin bu aralar baharın gelişiyle alerjik reaksiyonlarda çoğalıyor özellikle bahar aylarında böyle oluyor nedense.
arzutr cevabın için çok tşkler.. haklısın ben de topazio ya bayılıyorum aslında harika bir mavi tonu. ama bana daha yeşilimsiler daha çok yakışıyor sanki. Zaten 2 lens birden alıcam bunlardan biri muhakkak charme mel olucak. Süresi bitti çünkü. Yanında bir de biraz daha iddialı bir lens istiyorum. quartzo bana daha çok yakışır diye tahmin ediyorum ama alıp kullanamayan arkadaşlarım olduğu içinde cesaret edemiyorum. Çünkü numaralı alıcam, beğenmediğim taktirde satmam mümkün değil maalesef..
pinax quartzoda doğal durmuş sende tek bir tane daha alırsın yanına :))pine apples quartzoların geldimi güle güle kullan:))Fotoğraflarını bekliyoruz.
Okypetecim yeni fotoğraflarmı bunlar ben görmemişim:) hemen bakayım profiline.
Geçmiş olsun bu arada pine apples:Kızlar lens kullanırken dikkat edin bu aralar baharın gelişiyle alerjik reaksiyonlarda çoğalıyor özellikle bahar aylarında böyle oluyor nedense.
cnm yüzün saçın nasıl bilemiyorum ama yüzlerce topzio insan resmi ve videosu gördüm. bunada yakışmamışdediğim olmadı hiç. bu seri % 100 değişiklik sağlayan b ir seri. bu iddialı duruma hazırsanız yakışmadı deme şansın yok bence. ben yıllardır renkli lens takarım ve hep iddialı marka ve renkler kullandığım için topazio renk benim için bulunmaz hint kumaşı gibi bişey. evvelden kullandığım iddialı renkler sofistik mavi ve elegance baby blue . diğer sıradan renkleri saymıyorum. onları birer kere alıp birdaha almamaıştım. b&l gibi durosoft gibi.
Bence en güzel gün ışığında duruyor cnm ben bayılıyorum mellere.. senin gözlerin daha açık olduğu için sen de daha yeşil durur bence. Ama tedirgin olacak bir şey yok. asla cor kadar açık olamaz. Bu arada ocre de çok hoş bir renk. hatta mel ve ocre yi kullananlar genelde ocreyi tercih ediyor. Ama benim gözüm mele çok alıştı o nedenle değiştirmek istemiyorum.
elimdeki tek olan quartzoyu taktim ve resmini ekliyorum merak edenler icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?