Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pinax quartzoda doğal durmuş sende tek bir tane daha alırsın yanına :))pine apples quartzoların geldimi güle güle kullan:))Fotoğraflarını bekliyoruz.
Okypetecim yeni fotoğraflarmı bunlar ben görmemişim:) hemen bakayım profiline.
Geçmiş olsun bu arada pine apples:Kızlar lens kullanırken dikkat edin bu aralar baharın gelişiyle alerjik reaksiyonlarda çoğalıyor özellikle bahar aylarında böyle oluyor nedense.

Son düzenleme:
gerçektenmi.
tüh ya.. geçmiş olsun canım.düzeldiğinde takarsın o zaman.

çok saolun kızlar.iyileşince takıp resim çeker eklerim buraya. a.s.

pinax topaziolar çok yakışmış güle güle kullan canım. Ama ben bir quartzo aşığı olarak, quartzonun sende ki duruşuna bayıldımmm. sen ne düşünüyosun? 2 rengi de görmüş biri olarak quartzo mu topazio mu tercih edersin.

pineapples güle güle kullan canım çok geçmiş olsun bu arada.. quartzo resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

quartzoyu görmş topazio kullanmış biri olarak şnu diyebilirimki her iki renkte mutlaqka edinilmeli .ikisinin yeride çok başka. ben topaziolarımı hiçbir şeye değişmem ama quartzosuz da asla olmaz diyebilirim. yani 2 tane lensiniz olacaksa mutlaka ikisi olmalı. yok tek atımlık kurşununuz varsa topazio atın o kurşunu çünkü çok özel bir renk .

Arzutr yorumunla heycanlandırdın beni.delikafadulden
Bende topazio düşünüyorum ama sanki bana yakışmıyacakmış gibi geliyor.

cnm yüzün saçın nasıl bilemiyorum ama yüzlerce topzio insan resmi ve videosu gördüm. bunada yakışmamışdediğim olmadı hiç. bu seri % 100 değişiklik sağlayan b ir seri. bu iddialı duruma hazırsanız yakışmadı deme şansın yok bence. ben yıllardır renkli lens takarım ve hep iddialı marka ve renkler kullandığım için topazio renk benim için bulunmaz hint kumaşı gibi bişey. evvelden kullandığım iddialı renkler sofistik mavi ve elegance baby blue . diğer sıradan renkleri saymıyorum. onları birer kere alıp birdaha almamaıştım. b&l gibi durosoft gibi.

arzutr cevabın için çok tşkler.. haklısın ben de topazio ya bayılıyorum aslında harika bir mavi tonu. ama bana daha yeşilimsiler daha çok yakışıyor sanki. Zaten 2 lens birden alıcam bunlardan biri muhakkak charme mel olucak. Süresi bitti çünkü. Yanında bir de biraz daha iddialı bir lens istiyorum. quartzo bana daha çok yakışır diye tahmin ediyorum ama alıp kullanamayan arkadaşlarım olduğu içinde cesaret edemiyorum. Çünkü numaralı alıcam, beğenmediğim taktirde satmam mümkün değil maalesef..

didemim bende charm mel istiyorum ya da charm ocre ...hidrocor cok acık olmustu o yuzden biraz tedirginim guneste gun ısıgında nasıl duruyor tatlım ?

Bence en güzel gün ışığında duruyor cnm ben bayılıyorum mellere.. senin gözlerin daha açık olduğu için sen de daha yeşil durur bence. Ama tedirgin olacak bir şey yok. asla cor kadar açık olamaz. Bu arada ocre de çok hoş bir renk. hatta mel ve ocre yi kullananlar genelde ocreyi tercih ediyor. Ama benim gözüm mele çok alıştı o nedenle değiştirmek istemiyorum.

evet canım.
grafite var gözlerimde...

Evet sana katılıyorum bende hiç yakışmamış dediğim olmadı.Zaten bundan cesaret alarak bu rengi düşünüyorum yoksa aklımda bile yoktu.Arzutr sen fotoğraf koymuşmuydun.

cok tesekkur ederim cvp için tatlım opuyorumnanaktan...melin sendeki durusu sahane opuyorumnanaktan
charm ocre'in bir tane adam akıllı fot bulamadım

bu arada ben de snatch hastasıyımdır avatarı görünce özellikle terimler ve aksana bayılmıştım tabi espriler guy richie favori yönetmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…