Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tsk ederim didemcim, topaziolari bende cok sevdim ama sunu söylemeliyimki oldukca iddali bi lens..bu lensle dikkat cekmemen imkansiz gibi birsey...gün isiginda daha güzel daha dogal. Quartzo ya gelince sadece bir gözümde gördügüm icin tam olarak karar veremedim dogal durup durmadigina ama göz rengimle iyi kaynasti... bence benden daha esmer birine cok ama cok yakisacak bi renk. Senin gözlerin koyuydu yanilmiyorsam... quartzo koyu taban renklerde daha dogal duruyor...Cesaretini topla ve al derim didemcim sana yakisacagindan hic süphem yok :1rolleyes:

Iki renk arasinda karar vericek olsam kendim icin yine topazio yu secerdim...kaydirigubbakcemile2

Kızlar ben de lens hastası olmaya başlayan biri olarak aldığım adore yellowlarımdan sonra şimdi de hidrocor ocremi alsam diye düşünüyorum benim steğim öle çok dikkat çekmeyen ama ela gibi kahverengi özlerime ışıltı veren bir lens internette izlediğim videolarda hidrocor ocreler çok hoşuma gitti ela gibi bir renkleri var ama çok mu iddalı olur dersiniz bilemiyorum birde soloticaları nerden ve ne kadara alıyorsunuz.....::)?

cnm türkiyede 190 200 liraya satılıyor. numarasız sa eğer hemen teslim. yok numaralı ise asgari 3 haftada geliyor . çünkü brezilyadan sipariş ediliyor.

direk brezilyadanda getirtebilirsin. 2 site önerisi var .

1- otica bellucci = 56 dolar artı 34 dolar kargo = 90 dolar yani 140 lira . teslim süresi yine 3 hafta

2- paranalentes = 72 dolar kargo bedava = 110 tl teslim 3 hafta

tercih sana kalmış. ben brezilyadan sipariş etmiştim. şimdikileride yine brezilyadan ediyorum. çünkü numaralı kullanıyorum. burdanda alsam 3 hafta beklemek zorundayım. fark ödemeye değimez. keşke benim numaramıda stoklarında bulundurabilselerde 50 lira fazla ödeyip hemen burdan alabilsem.ama numara stoklamak imkansız denecek kadar zor.

Vetman duy benİ garfİte charm olanın ŞİŞede resmİ varmı

Canım şu anda charm graphite resmi bulamadım ama hıdrocor ve n.c graphite fotoğrafları bulabildim.Charm graphite şu an stoğumda yok ancak yolda gelince onun fotoğrafınıda eklerim istersen .
Ancak şu an images shack hata veriyor bende fotoğraf yükleyemiyorum

Canım okypetem sağol ya bu images shack benim girdiğim linkte sürekli hata veriyor.sağol canım ya oradan yüklüyeyim bari:))
Kızlar soldan sağa:))Grafite,ıce ,verde marinenin şişeden görünüşleri.Üst sıradakiler hidrocor alt sıradakiler natural colours serisine ait.
http://i43.tinypic.com/i6bcjr.jpg

Son düzenleme:
offf evet corların pupilleri çok güzel. hem daha opak hem pupil küçük.. keşke bi de kalın hare olsaydı zemuszemus

Rica ederim kızlar:)Akitracım onlar verde marine .Yani mavi yeşil olan renk varya o işte.
Zaten hıdrocharm serisi hıdrocorla aynı sadece charm serisinde çevresinde kalın bir hare var n.c serisinde biraz farklılık var hıdrocor ve hıdrocharma göre.
Kızlar bu arada koyu kahverengi gözümde quartzo resmi ekliyorum bende yeşil durdu ancak bir arkadaşımın gözleri benden daha siyah onda mavi durmuş:)

Son düzenleme:
Arşivimde buldum tesadüfen kızlar bu resimleri sizinle paylaşmak istedim.Valla bir lens yakından bu kadar doğal durup koyu renk gözü bu kadar açabilir diyorum custom lensler gibi:)
Arzu tr sen sipariş verdinmi canım quartzolarını.?

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
dün lenssaati.com dan ochre siparişi verdim. sadece numara sordu, çap vs. gibi bilgiler istemedi hiç. tüm soloticalar için standart mı oluyor acaba?

Kızlar koyu kahverengi gözümde solotica lenslerim ile kendi gözümdeki duruşlarının fotoğraflarını albumüme ekledim bakıp fikir edinmeniz için:)Buyrun arkadaşlar soloticaların koyu kahverengi gözdeki duruşları:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…